icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karolina196
2. jan 2018

@sewie no,vyzera to na peknu ciarku,ale uvidis az piatok co bude.Mozno si mala skor ovulaciu,ci?Budem drzat palce a v piatok rano dame testiky 😉

roxi11
2. jan 2018

@zahramichaela ja vies ako ani neviem kedy som mohla otehotniet no ked som tehotna. Pretoze neviem si ani vypovitat plodne dni ani podla menstruacie si to neviem vypocitat pretoze mam vnutomaternicove teliesko tak ako neviem... a vlastne sak by som ani nemala otehotniet.

wewe28
2. jan 2018

@mimiqa ahojky. Ďakujem, mám sa totálne netehotne 😀. Vo štvrtok kontrola. A ty ako?

nellynnnka
2. jan 2018

@matilda72 ved jasne .. chut je no ... samozrejme sa obaja tak bojime ze by sme si to nedovolili ..
Ja som sa tak musela
Nutit ked som este tehu nebola a teraz mi to pride divne lebo taka som nikdy nebola tak ... som si myslela ci to nieje nejak divne alebo co 😄😄😄
Urcite pockam ....nestoji mi to zato 🙂

mimiqa
2. jan 2018

@wewe28 jeminee

mimiqa
2. jan 2018

@wewe28 foto sem daj po kontrole😙dajake chute??

dasaa
2. jan 2018

Ahoj @val9 robila si si test

val9
2. jan 2018

@dasaa ahoj nie ..dnes som bola u lekárky mala som biochemicke 😣 tak som dúfala, ze mi nasadi liečbu, ale schladila ma zacinajucou mykozou takze musime preliecit toto ...krásne zacinam novy rok 🙁 zajtra ma caka dalsi odber krvi

@mimiqa
@wewe28

maminka1986
2. jan 2018

@jjuulliisskkaa dakujem 🙂 pravdaze vynde ma byt to co je pre teba dobre ja som cakala 4 roky a fakt mslo to tak byt....
Prsia bolia aj z luekov...utrogestan? V ktorom centre si bola?? Hladkaj brusko mysli ako budes tehu ;)

maminka1986
2. jan 2018

@smejulinko ano umele...

sofinka156
2. jan 2018

Ahojte dievcata uz asi týždeň mam neskutocne bolesti prs take zvlastne akoby ma tahali k zemi a svrbia ma ale zvnutra za tyzden mam dostat menstruaciu.. Snazili sme sa o babo od toho ako mi skoncila ms kazdy den do vcera..myslite ze by to mohlo niečo znamenat? Prsia ma pred ms bolia ale max tyzden a takto zvlastne nie

wewe28
2. jan 2018

@mimiqa aaale vôbec, ani chute, pachy mi nevadia, zle mi nie je, prsia nebolia a ani nie sú nejak väčšie, už aj únava prešla.

iwulqa
2. jan 2018

@prskavka2223 jaj moja snad to tento x vyslo velmi drzim palce.

simbatko
3. jan 2018

Dobre ranko..Žienky vidíte tam druhu ciarku??Alebo sa mi to zda?😀

jjuulliisskkaa
3. jan 2018

@maminka1986 progesterone mam, utrogestan som mala ked sme skusili iui 🙂 och aka nedockava som, ale tie naliate prsia ma tesia, aj muz zhodnotil ze su tazke 😂

prskavka2223
3. jan 2018

@iwulqa joooj moja nic viac na svete si neprajem

jjuulliisskkaa
3. jan 2018

@simbatko podla mna je tam jasne ruzovy dusik 😍

nina4
3. jan 2018

@simbatko ahoj ja tam vidim druhu u nas to takto zacalo a drobec je uz pri nas .tak nech len pekne tmavne

wewe28
3. jan 2018

@val9 to mi je ľúto zlatík, ale aspoň vieš že to pôjde. Teraz sa pekne prelieč, čo chvíľa budeš myslieť hlavne na svadbu a ani sa nenazdáš a budeš tehulka 😉😘

zora2018
3. jan 2018

Dievčatá, zdá sa mi to, alebo je to kanálik? ďakujem

zora2018
3. jan 2018

@sofinka156 na toto Ti nikto nedá odpoveď . Mohlo aj nemuselo, ale to vieš sama aj sama🙂 Skús test, možno tam už niečo bude.

hope40
3. jan 2018

@jjuulliisskkaa ahoj ja som sa nad ranom zobudila ze citim bolave bradavky a prsia su tiez take takze neviem povedat ci naliate ale takze no rohodne ine 😀 som 9dpo

hope40
3. jan 2018

Tazke tazkeeee 😀

jjuulliisskkaa
3. jan 2018

@hope40 jeeej aj ja som v podstate 9dpo, 4 dni po vklade, a ten bol po 5 dnoch od vyberu 😀 Tazke pocty na rano.
Kedy budes testovat? Ja chcem cez vikend

hope40
3. jan 2018

😀 6teho necakam ms tak by som skusila v piatok ale uz by som zajtra rano 😀 BT graf vyzera dobre a aj sa citim no proste to viem ze sa zadarilo 😉

hope40
3. jan 2018

@jjuulliisskkaa neoznacilo mi to tvoje meno asi este sa zobudzam 😃

mimiqa
3. jan 2018

@val9 preliecis...a sup..vyjde to..moja vydrzis 😚aaa ako dlho sa to lieci?

mimiqa
3. jan 2018

@wewe28 vyborne😉uzi si to..za par tyzdnov kopance 😚

jjuulliisskkaa
3. jan 2018

@hope40 och tak to velmi drzim palce aby si to trafila😍👍
Aj mna prsia bolia a nalievaju sa, tak dufam, ze to bude pokracovat😍

zora2018
3. jan 2018

lepšia foto