Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zahramichaela ja vies ako ani neviem kedy som mohla otehotniet no ked som tehotna. Pretoze neviem si ani vypovitat plodne dni ani podla menstruacie si to neviem vypocitat pretoze mam vnutomaternicove teliesko tak ako neviem... a vlastne sak by som ani nemala otehotniet.
@matilda72 ved jasne .. chut je no ... samozrejme sa obaja tak bojime ze by sme si to nedovolili ..
Ja som sa tak musela
Nutit ked som este tehu nebola a teraz mi to pride divne lebo taka som nikdy nebola tak ... som si myslela ci to nieje nejak divne alebo co 😄😄😄
Urcite pockam ....nestoji mi to zato 🙂
@jjuulliisskkaa dakujem 🙂 pravdaze vynde ma byt to co je pre teba dobre ja som cakala 4 roky a fakt mslo to tak byt....
Prsia bolia aj z luekov...utrogestan? V ktorom centre si bola?? Hladkaj brusko mysli ako budes tehu ;)
@smejulinko ano umele...
Ahojte dievcata uz asi týždeň mam neskutocne bolesti prs take zvlastne akoby ma tahali k zemi a svrbia ma ale zvnutra za tyzden mam dostat menstruaciu.. Snazili sme sa o babo od toho ako mi skoncila ms kazdy den do vcera..myslite ze by to mohlo niečo znamenat? Prsia ma pred ms bolia ale max tyzden a takto zvlastne nie
@prskavka2223 jaj moja snad to tento x vyslo velmi drzim palce.
@maminka1986 progesterone mam, utrogestan som mala ked sme skusili iui 🙂 och aka nedockava som, ale tie naliate prsia ma tesia, aj muz zhodnotil ze su tazke 😂
@iwulqa joooj moja nic viac na svete si neprajem
@simbatko podla mna je tam jasne ruzovy dusik 😍
@sofinka156 na toto Ti nikto nedá odpoveď . Mohlo aj nemuselo, ale to vieš sama aj sama🙂 Skús test, možno tam už niečo bude.
@jjuulliisskkaa ahoj ja som sa nad ranom zobudila ze citim bolave bradavky a prsia su tiez take takze neviem povedat ci naliate ale takze no rohodne ine 😀 som 9dpo
Tazke tazkeeee 😀
@hope40 jeeej aj ja som v podstate 9dpo, 4 dni po vklade, a ten bol po 5 dnoch od vyberu 😀 Tazke pocty na rano.
Kedy budes testovat? Ja chcem cez vikend
😀 6teho necakam ms tak by som skusila v piatok ale uz by som zajtra rano 😀 BT graf vyzera dobre a aj sa citim no proste to viem ze sa zadarilo 😉
@jjuulliisskkaa neoznacilo mi to tvoje meno asi este sa zobudzam 😃
@hope40 och tak to velmi drzim palce aby si to trafila😍👍
Aj mna prsia bolia a nalievaju sa, tak dufam, ze to bude pokracovat😍

@sewie no,vyzera to na peknu ciarku,ale uvidis az piatok co bude.Mozno si mala skor ovulaciu,ci?Budem drzat palce a v piatok rano dame testiky 😉