icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

krajcovicka
3. jan 2018

@zora2018 niečo mini pidi sa tam črtá ✊🏻✊🏻✊🏻

zora2018
3. jan 2018

@krajcovicka ďakujem. Ešte je skoro, ale neodolala som 🙂

kaya88
3. jan 2018

@zora2018 dnes je to 9dni co mi mešká a test negatívny ide ma roztrhať od smútku nechápem to nikdy mi nemeskala mrcha tak dlho max 2-3dni kúpila som si nejaký neznámy test 3v1 za 3€ Gravitest... Ten test poznáte niekto?

val9
3. jan 2018

@mimiqa ved ja viem, že áno, ale akosi vcera som bola smutna, ani som velmi nevnimala lekarku .., podstatne je, ze nemusim ist na kyretaz co je super ... a mykoza neviem povedala, ze je to zacinajuce tak dufam, ze do tyzdna budem fit 🙏

kaya88
3. jan 2018

@sara34valentina ahoj tak dnes je to 9dni co mi mešká a test negatívny ide ma roztrhať od smútku nechápem to nikdy mi nemeskala mrcha tak dlho max 2-3dni kúpila som si nejaký neznámy test 3v1 za 3 eura Gravitest... Poznáte ten test niekto?

val9
3. jan 2018

@wewe28 dakujem moja, no presne tak uvazujem aj ja .. snazim sa nejako rozptýliť, ale asi to tak malo byt ... ( lekárka mi skor vravela, ze ked mi prejde mykoza nech skusame zasa, ze vraj po biochemickom je vtedy "najurodnejsia poda" ale rozhodli sme sa nechat to tak ) 😉 a na svadobnej ceste mozno skusime 😍

ejuska2586
3. jan 2018

@kaya88 Gravitest je v pohode. Ukazuje dobre. Ale ked ti tak dlho meska, tak si mala bud posunutu ovulaciu, co by este mohlo znamenat, ze tehotna sice si, ale test ti este neukaze, alebo druha moznost je hormonalna nerovnovaha. Na tvojom mieste by som skocila ku gynekologovi, nech ti pichne vyvolavacku. Ak si aj tehotna, babatku to neuskodi - prave naopak - je to pre neho akoby vyziva. A ak tehotna nie si, mrska sa po nej spusti. Drzim palce, nech to dopadne podla tvojich predstav.

krajcovicka
3. jan 2018

@kaya88 aj mne tieto testy ukazovali správne...

biba12
3. jan 2018

@zora2018 ahoj, skúšala som Ti test upraviť. Zatiaľ podľa mňa negatívny, možno zlá foto. Ak tam niečo vidíš, počkaj pár dní a testuj znovu.

mimiqa
3. jan 2018

@val9 ach jooo...bud teraz silnaa moja

jjuulliisskkaa
3. jan 2018

Nahodou tu nie je kocka, ktora si vkladala progesterone 3x denne? Mam velmi naliate a bolestive prsia, cca den po ivf som si to zacala vsimat, ze bolia viac.

wewe28
3. jan 2018

@mimiqa dúfam. Už nech je zajtra po kontrole a všetko je ok

mimiqa
3. jan 2018

@wewe28 xixi....jemine sa tesim za teba...tento rok kazdej prajem zo srdca bambuliatko 😙

val9
3. jan 2018

@mimiqa ved snazim sa a mam teraz vela prace, plus do toho svadba cize som relativne okej ... a mam na predaj testy keby nejaka chcela 😂 ja ich asi nebudem potrebovat 😂

chmurkaxy
3. jan 2018

@jjuulliisskkaa ja som teraz brala mega veľa Utrogestanu. Najskôr 4-0-4, potom dokonca 4-4-4. a teda prsia a aj bolesti bruska na to veľmi reagovali.
Dnes už vysadzam lieky a zacina to povolovat.

mimiqa
3. jan 2018

@val9 foto saticiek si prosim 🤗🤗

val9
3. jan 2018

@mimiqa posielam do IP 😘

wewe28
3. jan 2018

@val9 len si ich pekne nechaj, oni sa nepokazia a potom ich budeš naháňať 😉

wewe28
3. jan 2018

@val9 aj ja chceeeeem vidieť.

val9
3. jan 2018

@wewe28 tak objedname dovtedy 🙂 len silvester sme mali s malymi detmi tak dufam, ze sa teraz nieco na mna nenalepi 😀

val9
3. jan 2018

@wewe28 posieeeelam 😘

wewe28
3. jan 2018

@mimiqa šak sa viac bojím ako teším....či je všetko ok. Lebo to čo tu čítam, až mi je z toho do plaču 😕

wewe28
3. jan 2018

@val9 no len aby si stihla 😂😂😂

val9
3. jan 2018

@wewe28 ty sa prosim ta zbytocne nestresuj ... ved spinenie nemas a ani ine problemy tak bud rada, a uzivaj si, ze je vsetko oki ... len aby si v druhom trimestri nechytila vsetko naraz 😘😀

mimiqa
3. jan 2018

@wewe28 neber to tak..hlavne klud...ver ze je dobre a bude 😉

mimiqa
3. jan 2018

@val9 maamm 😉

wewe28
3. jan 2018

@val9 to nemám, ale to nemusí byť prejav toho, že je všetko ok podľa toho čo vidím, teda čítam čo sa deje.

wewe28
3. jan 2018

@mimiqa tak samozrejme, že verím...ale vždy ma to vydesí.

val9
3. jan 2018

@wewe28 podľa mňa je normálne, že sa bojíš .. ja by som sa bála tiež a sledovala sa či je všetko oki .. ale musis sa nejako nastaviť v hlave, že je to oki 😍

hope40
3. jan 2018

@jjuulliisskkaa dakujem aj tebe nech to vyjde skusim zajtra rano 😉