Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@krajcovicka ďakujem. Ešte je skoro, ale neodolala som 🙂
@sara34valentina ahoj tak dnes je to 9dni co mi mešká a test negatívny ide ma roztrhať od smútku nechápem to nikdy mi nemeskala mrcha tak dlho max 2-3dni kúpila som si nejaký neznámy test 3v1 za 3 eura Gravitest... Poznáte ten test niekto?
@wewe28 dakujem moja, no presne tak uvazujem aj ja .. snazim sa nejako rozptýliť, ale asi to tak malo byt ... ( lekárka mi skor vravela, ze ked mi prejde mykoza nech skusame zasa, ze vraj po biochemickom je vtedy "najurodnejsia poda" ale rozhodli sme sa nechat to tak ) 😉 a na svadobnej ceste mozno skusime 😍
@kaya88 Gravitest je v pohode. Ukazuje dobre. Ale ked ti tak dlho meska, tak si mala bud posunutu ovulaciu, co by este mohlo znamenat, ze tehotna sice si, ale test ti este neukaze, alebo druha moznost je hormonalna nerovnovaha. Na tvojom mieste by som skocila ku gynekologovi, nech ti pichne vyvolavacku. Ak si aj tehotna, babatku to neuskodi - prave naopak - je to pre neho akoby vyziva. A ak tehotna nie si, mrska sa po nej spusti. Drzim palce, nech to dopadne podla tvojich predstav.
@kaya88 aj mne tieto testy ukazovali správne...
Nahodou tu nie je kocka, ktora si vkladala progesterone 3x denne? Mam velmi naliate a bolestive prsia, cca den po ivf som si to zacala vsimat, ze bolia viac.
@jjuulliisskkaa ja som teraz brala mega veľa Utrogestanu. Najskôr 4-0-4, potom dokonca 4-4-4. a teda prsia a aj bolesti bruska na to veľmi reagovali.
Dnes už vysadzam lieky a zacina to povolovat.
@jjuulliisskkaa dakujem aj tebe nech to vyjde skusim zajtra rano 😉

@zora2018 niečo mini pidi sa tam črtá ✊🏻✊🏻✊🏻