Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte myslite zeby som mohla otehotniet aj ked mam vnutromaternicove teliesko?
@natalia11111 po úprave tam čosi vidím, ale ťažko určiť či je to duch alebo kanálik. Akej farby to vidíš ty?
Baby biely hustý nezapachajuci vytok na 27DC je predzvesťou začínajúcej MS? Máte skúsenosti? Daakujem
@wewe28 zaradila som ho medzi falosne ovetrillove a mne sa veru zda duch, kanalikov som mala uz vela ale tak uvidime..
@linsss aj ja mam tky hlien blízky hustý sem tam vodnatý. A bez zápachu. A viem ze čoskoro dostanem. 8.1 mam dostať.
@natalia11111 ak si uz viac ako 10dni po ovitrele tak to moze byt kludne tehu dusik🙂
@karolina196 ja tak isto nikdy som ho nemala a zrovna ten mi urobil najvacsiu radost
@domci1203 dnes som uz 13DC po ovetrille tal dufam ze bude silniet
@natalia11111 Tak je mozne potom ze je to tehu dusik🙂
@simona_simi nic na nom nevidim ☹️
@simona_simi nevidim
@natalia11111 vidim tam dusika, no ci je to tehu, alebo kanalik zistis za niekolko dni, ked znova otestujes...Drzim palceky na // 😉
@domci1203 Je mi luto, ze musite na IUI, no mozno v tomto cykle "motyka vystreli"...Vela zien mava naplanovane napr.aj liecenia plodnosti a BUM, v mesiaci predtym otehotneju prirodzene...Sleduj ovulku, mozno by to mohlo vyjst necakane...Boh Ta zehnaj...Ak to nevyjde, prajem, nech IUI vyjde na prvykrat - daj nam potom sem vediet 😘
@simona_simi ahoj moja, na kamoskinom testiku nevidim nic zatial...Nech skusi testovat za zopar dni este, alebo nech zbehne k Dr. na krv, pripadne na vyvolavacku...Drzim jej palceky 😉

@wewe28 😚