Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13
@wewe28
@milagrosss20
@luta13
Ahojte tak dnes je deň MS a test stále biely ako stena :(
@linsss ale to stále nič neznamená. Som ti písala, že mne ešte po 5 dňoch meškania vyšiel biely 😀 Takže kým nepríde mrcha, nich nie je stratené. Môj mo aj tak stále tvrdil, že isto som v tom. Neviem ako na to prišiel, ale nemýlil sa 😉 Mne bol divný len ten hlien, inak nič
iné tomu nenasvedčovalo. Potom ten piaty deň
meškania večer ma mega začalo bolieť brucho ako na mrchu. Bola som presvedčená, že so rána príde...neprišla, ale objavil sa večer prvý duch na teste. Takže ešte nezúfaj ✊🏻😀
po vcerajsom teste dnes dosla mrcha
@karolina196 ahooj tak ja som si pozrela este raz kalendarik a zistila ze dnes som len 8dpo neviem ako som to pozerala predtym takze este je mozno skoro..dnes som skusila ale negativny no uvidime 😊 ty mas krasnu ciarku hore nevadi ze hned nezosilnel mne pri prvom velmi pomalicky silnela ciarka tiez 😊😊pomalicky sa uz tes😍
@sewie haha,ty si trdlo,ale mas este cas na test,skus cez vikend.
No,uvidime co sa z toho vykluje,ale berem to s rezervou. 😊
@karolina196 no pozri robila som pepino test vidis nieco ja skumam tu foto nieco velmi slabucke sa mi zdalo tak som upravila kuk
@karolina196 ale akoze neriesim zatial spravim v nedelu a uvidime...
@sewie fiiiha,na tej upravenej cosi vidim. 😉
@linsss ja tiež mam výroky biele vodnatý a trochu do žltá ale viem ze 8.1 aj podbrusko ma cele boli. Až krize
@nadej2018 jasneeee kraasna ruzovaaaa 🙂...gratulujeeem
@prskavka2223 mne sa tam niečo marí, ale nedarí sa mi to upraviť.... skús odfotiť ešte raz a na bielom podklade, čo si to fotila v pivnici? 😂
@nadej2018 gratulujem 😍😍😍
@zuzsat
@prskavka2223 placem od stastia❤️❤️❤️❤️❤️ Po tolkom snazeni
@krajcovicka
@sewie dakujeeeeem velmi velmi velmi ❤️❤️❤️❤️❤️

@linsss To su klasicke ebayacke. Su dobre. Mna nikdy neoklamali.