icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzsat
5. jan 2018

@prskavka2223 pozri si moje testy mosde od dr.maxa... v prispevku o 17

krajcovicka
5. jan 2018

@luta13 som si to predstavila, ako išla potajomky fotiť do povnice, ja tiež fotím len potajomky 😂

krajcovicka
5. jan 2018

@linsss silno držím päste!!!✊🏻👶🏻✊🏻

krajcovicka
5. jan 2018

@luta13 Ty vieš najlepšie upravovať fotky! Korunujem Ťa za najlepšiu vyvolávačku čiarok z neviditeľnosti! 👸🏼

luta13
5. jan 2018

@krajcovicka tak teraz som zomrela smiechom 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂...No dakujem 😉...Ja len fotku odtialto stiahnem do mojho suboru v PC a v nom ju potom upravujem a väcsinou, ak zmenim kontrast, tak ten mi hned zvyrazni druhu /, ci dusikov...Ak hned nevybehne dusik, väcsinou tam ani realne nie je ziadny...Vtedy fotku mazem a pisem, ze nic nevidim...Ale vzdy pisem len to, co vidim skutocne 😉...Prvy impulz na upravu fotky je to, ze hned tu vidim na nej nieco dusikovske 😉

sticker
krajcovicka
5. jan 2018

@luta13 veď ja viem, že Ty ju zvýrazníš a neprikreslíš😂😂😂😂 na mobile sa mi to tak nedarí... len tak ďalej... 👸🏼

luta13
5. jan 2018

@krajcovicka Prajem Ti pekny vecer a ak aj Ty nahanas duchov, tak nech sa coskoro zjavia aj u Teba na testiku a rovno // 😘...Zasluzis si zazit este tehulkovanie ❤

krajcovicka
5. jan 2018

@luta13 ďakujem, dnes som 6 dpo a na lyžovačke, ale prídem domov a idem na to 😂

wewe28
5. jan 2018

@krajcovicka tak tú lyžovačku ti teraz závidím. Ja ju musím tento rok žiaľ vynechať 😕

krajcovicka
5. jan 2018

@wewe28 pre mňa to zas nie je moja šálka kávy... ešte aj snech je zlý, ale pre radosť rodiny vydržím!

wewe28
5. jan 2018

@krajcovicka joooj tak na SK asi teraz nie sú extra podmienky. Ja to zbožňujem a len pre toto mám rada zimu 😉 teraz sa už radšej teším na teplejšie mesiace.

karolina196
5. jan 2018

@luta13 ano,je to LadyMax,ten je fakt naj a uz som kupila dalsiu krabicku a pockam do nedele a urobim znova ten. 😊
Snad bude ozaj vsetko ok a dakujem za podporu. 😘

ikonica
5. jan 2018

@wewe28 uz si bola na kontrole ci kedy ides? nejak nestiham vsetko citat..

soniaa23
5. jan 2018

Ahojte s partnerom sa od oktorbra snazime o baby ale zatial nic nakolko ja som v juny bola na operacii a v septembri zas tak organizmus vraj sa po narkóze musi zregenerovat brala som vit D a teraz som si povedala ze super darcek k narodkam by boli dve ciarky narodky mam 30 a Ms mam dostať 15 tak este 10 dni musim cakat ale dufam ze tento krat to uz vyšlo... tak drzte palceky kočky

wewe28
5. jan 2018

@ikonica ahoj. Áno, vo štvrtok som bola a 17.1. idem na ten kombinovaný test. Inak zatiaľ všetko ok 😉

ikonica
5. jan 2018

@wewe28 super,,, len tak dalej 🙂

luta13
6. jan 2018

@soniaa23 silno drzim palceky, nech sa vam zadarilo a nech si najdes na testiku vysnivane //...Boh Ta zehnaj! 🙏...Ked budes testovat, pridaj fotku aj keby len dusik bol na nej 😉

karolina196
6. jan 2018

@luta13
@sewie baby moje,tak ja pokracujem dalej v snazeni.Zajtra asi pride ta mrchana,dnesny test uz zoslabol oproti vcerajsiemu. 😕
Nevadi,snad coskoro opat uvidim // a uz nebudem radsej tak skoro testovat. 😁

rula
6. jan 2018

@karolina196 ale ved stale tam je....nestresuj, zajtra Ti zosilnie. neboj sa.

veroni_21
6. jan 2018

@karolina196
Neviem či nie je čas navštíviť očného z môjho hľadiska ale ja tam dokonca vidím 3 čiarky 😂😂😂

zuzsat
6. jan 2018

@karolina196 naozaj nestresuj. z mojich skusenosti napr. viem ze tesrovat z prveho ranneho nefunguje u kazdej... stavim a ze keby si tesrovala teraz o 11.00 najdes silnejsiu ciarku ako z rana

sewie
6. jan 2018

@karolina196 este to nevzdavaj aj mne sa to stalo pri malom a potom zosilnela ja z ranneho mam slabsiu ako cez den...alebo si mozno si len viac pila 😊verim ze to este nieje stratene a drzim palce 😍

linsss
6. jan 2018

@luta13 ahojiik..robila som si dnes další test a nič :(

zuzsat
6. jan 2018

@sewie presne ja to iste a mnoho kamosiek... vzdy medzi 10-11 alebo 20-21 som mala silnejsie ciarky

karolina196
6. jan 2018

@rula
@veroni_21
@zuzsat Joj baby,vy ste take zlate,ale ja to tak ruzovo nevidim.Oba su robene z ranneho,tak porovnavanie je presne.Ale skusim teda este poobede co to spravi.Naozaj budem rada,ak to nebude mmt,lebo toho sa bojim najviac.Pri prvom som mala na 13.dpo uz krasnu ciarku,tak tomuto nerozumiem.Poobede hodim test,mozno uz bude uplne cisty.

@veroni_21 ze 3 ciarky 😂😂 takze trojicky,heeej? 🤣

karolina196
6. jan 2018

@sewie joj,aj ty si zlata. 😊 no,uvidime co sa bude diat,ale aj tak keby to nevyslo,tak pokracujeme dalej,ved sme aj tak chceli ist na to po lete. ☺ Ale ked uz som videla tie dve // tak ma to potesilo.
A ty si ako na tom?

zuzsat
6. jan 2018

@karolina196 ale uhniezdenie mohlo byt neskor ako pr prvom tehu. pozri moje testy. a vsimni si rozdiel napr. 12dpo z rana o 7 a o 11 aky rozdiel je... vsetko je dobre neboj

karolina196
6. jan 2018

@zuzsat fiiiiha,tak toto mi dava trosku nadej a vidim,ze su to rovnake testy. 😊 Len mne uz sa to raz stalo,ze som na šupu otehotnela a potom z toho bolo biochemicke v 7.-8.tt a potom nam trvalo skoro rok kym sa nam zadaril syn.
Tak preto teraz neviem co ocakavat,ale po tychto tvojich testoch ma to este trochu pozitivne nakoplo. 😊

veroni_21
6. jan 2018

@karolina196 Nezatracuj to hneď. Mne 2 týždne po vynechaní vyšli kolajnice a napr. 2 týždne dozadu na teste prvá čiarka bola takmer nevidno a to som dnes 11tt 🤰 každé telo je iné.

iwulqa
6. jan 2018

@karolina196 aha dakujeeem tieto kupujem aj ja v kauflande su vazne perfektne