Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sewie vidím 😍
@krajcovicka pekne ciarky takto skoro 😍 ja mam az teraz 12dpo konecne aspon slabucke
@linsss Aj mne sa na poslednej nieco mari. drzim palce
@linsss no jasneeeeeee 😘😘😘😘😘 krásne ránečko, to si ocikávala v aute ? 😂😂😂😂
@zora2018 skús to odfotiť ešte raz a nie také vzdialené, mne sa tam niečo vidí!
@krajcovicka hahaha nie doma len som nestíhala doma fotiť tak som ho zbalila so sebou :D bože fakt tam je ??? Ježiša snáď bude silnieť ❤️❤️❤️
Daaakujem baby snáď bude silnieť 💕💕
@linsss určite áno, užívaj kyselinu listovú, ovocie zeleninku, nohy vylož a tak! Tehuľka!
@krajcovicka už mesiáš beriem femibion ... a rada by som nôžky vyložila len som v práci ... ale aspoň že mám sedavu prácu. Bože bodaj by silnela ❤️❤️❤️
@linsss super. A ja včera mala mat a nič. Ale tak čakám ze dojdu
@milagrosss20 a test si robila?
Ahojte tak kočky ja som nevydrzala ms mi ma dojst v nedelu len mam strasne tlaky v podbrusku a ma bolia dasna ako ked som cakala malu pred 5 rokmi len zatial ani naznak druhej ciarky ani dusik nic mozno ze este je skoro ale v stvrtok idem do mesta kup si dalsi tehotensky testik a mozno ten uz nieco ukaze neviem sama ako mam plodne dni podla aplikacie som mala 27-31 a priatel bol u mna 28 29 tak neviem ci nam to uz vyslo alebo nie alebo si to ja tal zelam ze si uz namyslam nieco netuším...
@sewie vidiiiiim.Tfuj tfuj tfuj,nech len pekne silnie 😘
@karolina196 prečo myslíš že dostaneš MS veď na začiatku tehu niektoré ženy mávajú hnedý výtok ...
@karolina196 ale áno pekne silnie, neboj sa a teš sa a bude to ok!✊🏻✊🏻✊🏻
@linsss Neviem,ale uz mam jedno biochemicke za sebou a to zacalo hnedym vytokom a potom sa spustila mrcha.Ale vtedy mi to meskalo 2tyzdne a teraz len 2dni,tak asi preto.
@krajcovicka dakujem,snad budes mat pravdu. Tebe gratulujem ku krasnym // 😊

@simbatko tiež nič nevidím