icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

olylili
8. jan 2018

@simbatko tiež nič nevidím

sewie
9. jan 2018

akurat som testovala vidite to vsaaak

sewie
9. jan 2018
erickatt
9. jan 2018

@sewie ANO

krajcovicka
9. jan 2018

@sewie vidím 😍

krajcovicka
9. jan 2018

Dnes 10 dpo

sewie
9. jan 2018

@krajcovicka pekne ciarky takto skoro 😍 ja mam az teraz 12dpo konecne aspon slabucke

biba12
9. jan 2018

@sewie ano, vidím. držím palce 🙂

zora2018
9. jan 2018

Ahojte, tak dnes mi mala prísť ms. Zatiaľ nedorazila. Spravila som si test. A vzdávam sa nádejí :(

linsss
9. jan 2018

Baby ahojte vidíte nanich niečo ??

zora2018
9. jan 2018

@linsss ahoj, niečo sa mi tam marí, na tej poslednej. Držím palce.

danielina30
9. jan 2018

@linsss Aj mne sa na poslednej nieco mari. drzim palce

krajcovicka
9. jan 2018

@linsss no jasneeeeeee 😘😘😘😘😘 krásne ránečko, to si ocikávala v aute ? 😂😂😂😂

krajcovicka
9. jan 2018

@zora2018 skús to odfotiť ešte raz a nie také vzdialené, mne sa tam niečo vidí!

linsss
9. jan 2018

@krajcovicka hahaha nie doma len som nestíhala doma fotiť tak som ho zbalila so sebou :D bože fakt tam je ??? Ježiša snáď bude silnieť ❤️❤️❤️

@danielina30
@zora2018

Daaakujem baby snáď bude silnieť 💕💕

krajcovicka
9. jan 2018

@linsss určite áno, užívaj kyselinu listovú, ovocie zeleninku, nohy vylož a tak! Tehuľka!

linsss
9. jan 2018

@krajcovicka už mesiáš beriem femibion ... a rada by som nôžky vyložila len som v práci ... ale aspoň že mám sedavu prácu. Bože bodaj by silnela ❤️❤️❤️

milagrosss20
9. jan 2018

@linsss super. A ja včera mala mat a nič. Ale tak čakám ze dojdu

sewie
9. jan 2018

@linsss vidiiim 😍😍kolko dpo si?

linsss
9. jan 2018

@milagrosss20 a test si robila?

linsss
9. jan 2018

@sewie netuuusim koľko DPO som lebo mám riadne nepravidelný cyklus. Ale posledná MS bolia 9.12. A cykly zvyknem mat 33 až 38 dnove

soniaa23
9. jan 2018

Ahojte tak kočky ja som nevydrzala ms mi ma dojst v nedelu len mam strasne tlaky v podbrusku a ma bolia dasna ako ked som cakala malu pred 5 rokmi len zatial ani naznak druhej ciarky ani dusik nic mozno ze este je skoro ale v stvrtok idem do mesta kup si dalsi tehotensky testik a mozno ten uz nieco ukaze neviem sama ako mam plodne dni podla aplikacie som mala 27-31 a priatel bol u mna 28 29 tak neviem ci nam to uz vyslo alebo nie alebo si to ja tal zelam ze si uz namyslam nieco netuším...

karolina196
9. jan 2018

Ahojte baby.Tak ja pokracujem dalej v snazeni.Dnes som si nasla na intimke hnedkasty fliacik,takze mrcha sa hlasi.Testy vobec nesilneju,ale duch zatial nezmizol,asi az ked sa mi riadne mrcha spusti.

karolina196
9. jan 2018

@sewie vidiiiiim.Tfuj tfuj tfuj,nech len pekne silnie 😘

linsss
9. jan 2018

@karolina196 prečo myslíš že dostaneš MS veď na začiatku tehu niektoré ženy mávajú hnedý výtok ...

linsss
9. jan 2018

@sewie blahoželám k // ❤️❤️ Teraz sa už len modliť aby nám silneli 💕

karolina196
9. jan 2018

Baby,pridavam este vsetky testy na porovnanie.Normalne sa mi zda,ze dnesny test je najsilnejsi,ale naozaj neviem ci je to vsetko v poriadku. 😒

krajcovicka
9. jan 2018

@karolina196 ale áno pekne silnie, neboj sa a teš sa a bude to ok!✊🏻✊🏻✊🏻

karolina196
9. jan 2018

@linsss Neviem,ale uz mam jedno biochemicke za sebou a to zacalo hnedym vytokom a potom sa spustila mrcha.Ale vtedy mi to meskalo 2tyzdne a teraz len 2dni,tak asi preto.

karolina196
9. jan 2018

@krajcovicka dakujem,snad budes mat pravdu. Tebe gratulujem ku krasnym // 😊