Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@monicka9 snazili sme sa 10 rokov a nic az ivf,podarilo sa☺maly mal 3 a teraz skusame cca rok,v marci to odislo,ale na zaciatku a zdr.problemy nemame okrem mojej vrodenej trombofilie,preto to aj odide,lebo pri ivf si picham fraxik pred vkladom a pri normalnom dokedy sa na to dojde aj to odide skor😈mam 36😕ja chcem ist na ivf,je to pre mna lepsie😊
@lemoni86 ahoj, ja myslim, ze sa mozes pomalicky tesit 🙂, zajtra bude urcite silnejsi. Zaulaja si ma, lebo presne toto zazivam aj ja. Tiez 6 dni po ET a tiez som testovala a mam taky isty v kupelni vystaveny xixi. Pekne sa vyspime a hned rano testujeme opat. Budem na Teba mysliet a drzat nam obom palce 🙂.
@petrolejka82 gratulujem tiez.. ja som sa rozhodla ze budem testovat az vo stvrtok rano... drzim ti palce nech je silnejsi testik zajtra 🙂
@petrolejka82 no ako? testovala si?
@petra212
@emilia25 to je ako naschval,poviem vam pravdu,ze mam strach,ale nebudem stresovat,mam fajn doktora,takze aj ked povie nieco nedobre,od neho to znie milo,je to dobrak..i ked zajtra asi este nic neuvidi,dufam,ze vezmu krv a budem vediet nacom som...kazdopadne som rada,ze sa vam mozem zverit,nie som schopna to povedat mm,ten sa velmi tesi,vie,ze idem zajtra k dr,ale nevie,ze ciarka slabne :(
Ahojte neviem v ktorej teme sa mam opytat, 23.10. som mala dostat MS a 19.10. a 24.10. sme mali sexik...meskaju mi 6 dni,myslite si,ze je mozne ze by sa podarilo vtedy otehu? Robila som si dnes dva testy a sa mi zdaju strasne silne ciarky na to ze meskaju 6 dni ...boze citim sa hlupo,ako keby som bola tehu 1x
@esmemia ja som mala pri prvom tehotenstve takéto testy presne na 10-ty deň po ovulácii a pri druhom som mala na nejaký 13-ty deň PO ledva viditeľného ducha 🙂 Stačí, že sa vajíčko uhniezdni v iný deň a už ináč produkuje hcg 😉
@donna11 kľudne môže byť tehotná 10 dní, ja som mala pri prvom synovi takéto testy presne na 10dpo 🙂

tak z toho je mrcha😢