icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

balinka
28. okt 2014

tak z toho je mrcha😢

monicka9
28. okt 2014

@balinka nebud smutna vyjde to na buduce musiš verit😊drzkaj sa😊

balinka
28. okt 2014

@monicka9 dakujem.ja som to aj cakala☺uz sme pripraveni na ivf,tak verim,ze to urcite vyjde😊

monicka9
28. okt 2014

@monicka9 a kolko mas rokov ?a ako dlho sa snazilkujete? Mas aj zdravotne problemy ?či len sa nedari? Aj potrat mas daky za sebou?

monicka9
28. okt 2014

@balinka to mali byť tebe otazky😂odoslala som ich sebe😣

balinka
28. okt 2014

@monicka9 snazili sme sa 10 rokov a nic az ivf,podarilo sa☺maly mal 3 a teraz skusame cca rok,v marci to odislo,ale na zaciatku a zdr.problemy nemame okrem mojej vrodenej trombofilie,preto to aj odide,lebo pri ivf si picham fraxik pred vkladom a pri normalnom dokedy sa na to dojde aj to odide skor😈mam 36😕ja chcem ist na ivf,je to pre mna lepsie😊

monicka9
28. okt 2014

@balinka tak velmi ti budem drzat palceky nech to s ivf vyjde aby mal syncek tvoj cim skor surodenca😊 neboj podari sa to!!!!😊 drzkaj sa😊😊😊

balinka
28. okt 2014

@monicka9 dakujem pekne.aj my drzime palceky😊😊😊

monicka9
28. okt 2014

@balinka ja som este o ivf neuvazovala uvidime ako dopadnu vysetrenia vsetky po tomto poslednom potrate a uvidí sa... Aj je vsetko ok este budeme spontanne skusat pevne verim ze to uz vyjde😊ja mam 32 este by som chcela dve deticky tak som zvedava ako to pojde😊

petrolejka82
28. okt 2014

@lemoni86 ahoj, ja myslim, ze sa mozes pomalicky tesit 🙂, zajtra bude urcite silnejsi. Zaulaja si ma, lebo presne toto zazivam aj ja. Tiez 6 dni po ET a tiez som testovala a mam taky isty v kupelni vystaveny xixi. Pekne sa vyspime a hned rano testujeme opat. Budem na Teba mysliet a drzat nam obom palce 🙂.

monicka9
28. okt 2014

@balinka dakujem pekne😊

lemoni86
28. okt 2014

@petrolejka82 gratulujem tiez.. ja som sa rozhodla ze budem testovat az vo stvrtok rano... drzim ti palce nech je silnejsi testik zajtra 🙂

jani255
29. okt 2014

@petra212
@emilia25 baby tak dnes rano test bol chybny!!! Stalo sa mi to prvykrat,vobec tam nebolo ruzove farbivo,a to bol posledny co som mala doma,ale vcera som volala s dokim,a zajtra sa mu mam prist ukazat,tak uvidime ☹

petra212
29. okt 2014

@jani255
no teda to je pech ... som ešte chybný test naživo nevidela ... dúfam, že zajtra bude u dr. vsetko v najlepsom podriadku

emilia25
29. okt 2014

@jani255 no tak uvidis isto ti zoberie kvr a tam bude pekne hcg.neboj vsetko bude dobre.

lemoni86
29. okt 2014

@petrolejka82 no ako? testovala si?

jani255
29. okt 2014

@petra212
@emilia25 to je ako naschval,poviem vam pravdu,ze mam strach,ale nebudem stresovat,mam fajn doktora,takze aj ked povie nieco nedobre,od neho to znie milo,je to dobrak..i ked zajtra asi este nic neuvidi,dufam,ze vezmu krv a budem vediet nacom som...kazdopadne som rada,ze sa vam mozem zverit,nie som schopna to povedat mm,ten sa velmi tesi,vie,ze idem zajtra k dr,ale nevie,ze ciarka slabne :(

petra212
29. okt 2014

@jani255
zajtra čakáme na dobré správy

emilia25
29. okt 2014

@jani255 neboj isto to dopadne dobre.s tymi testami si nelam hlavu zajtra bude pekne vysoke hcg a bude vsetko v poriadku a o par dni aj babatko uvidis.neboj.

esmemia
29. okt 2014

Ahojte neviem v ktorej teme sa mam opytat, 23.10. som mala dostat MS a 19.10. a 24.10. sme mali sexik...meskaju mi 6 dni,myslite si,ze je mozne ze by sa podarilo vtedy otehu? Robila som si dnes dva testy a sa mi zdaju strasne silne ciarky na to ze meskaju 6 dni ...boze citim sa hlupo,ako keby som bola tehu 1x

piacere
29. okt 2014

@esmemia prečo silné? Ak by si otehotnela toho 19.10, tak dnes je to 10-deň PO a to už môžeš mať takéto testy. Blahoželám, tehotná jednoznačne si 🙂

denuss
29. okt 2014

@esmemia a co sa chces opytat?ved testy hovoria jasne 🙂 gratulujem

esmemia
29. okt 2014

@piacere neviem pride mi to ked to porovnam s testom pri poslednej babulke,tak tam sa to tak volako stupnovalo ,uff dakujem ,tretie sme volako neplanovali

esmemia
29. okt 2014

@denuss ci je to mozne,sa mi zdalo ze som mala ovulku skor,vtedy sme si aj pozor davali ...dakujem

donna11
29. okt 2014

@esmemia otehotniet si musela urcite skor, min 12dni pred terminom ms..testy odpovedaju dlzke meskania ms..gratulujem 🙂

esmemia
29. okt 2014

@donna11 toto som potrebovala pocut ,dakujem

piacere
29. okt 2014

@esmemia ja som mala pri prvom tehotenstve takéto testy presne na 10-ty deň po ovulácii a pri druhom som mala na nejaký 13-ty deň PO ledva viditeľného ducha 🙂 Stačí, že sa vajíčko uhniezdni v iný deň a už ináč produkuje hcg 😉

@donna11 kľudne môže byť tehotná 10 dní, ja som mala pri prvom synovi takéto testy presne na 10dpo 🙂

denuss
29. okt 2014

@esmemia mozno si mala ovulku 18.10, vraj do 24hod po ovu moze zena este otehotniet...ale ak by si bola teda 11DPO, tak ti asi riadne rychlo stupa Hcg,ja som mala 13DPO len ducha, muz ho ani nevidel 🙂 v kazdom pripade uz je to tam 😉

donna11
29. okt 2014

@esmemia ..v tych neskorsich terminoch je to nerealne..lebo oplodnene vajicko sa musi uhniezdit, co chvilu trva a este kym hcg zcne stupat..intenzita ciarok vobec neodpoveda neskorsiemu oplodneniu.drzim palce

esmemia
29. okt 2014

@piacere
@denuss
@donna11 babulky vsetkym vam dakujem,na pondelok som objednana k doktorke som zvedava co mi povie ona