icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

krajcovicka
9. jan 2018

@karolina196 ďakujem

linsss
9. jan 2018

@karolina196 podľa mna silnie 💕💕

laydy7777
9. jan 2018

@karolina196 to nic neznamena hlavu hore. Ja som bola tehu a mala som aj mrchu. Potom aj hnede vytoky a utekala som dokimu co som sa lakla a ze to je normalne ze sa mi roztahuje maternica a byva to ked mas dostat mrchu a uz si tehu tak telo sa cisti. Tak hlavu hore sanca tu je. Potom daj vediet ako to dopadlo. Drzim palce nech nepride. A ked si si neni ista kup si digi test.

wewe28
9. jan 2018

@linsss ja tam tiež vidím 👏🏻 držím palce aby silnela

wewe28
9. jan 2018

@karolina196 nemusí to znamenať nič zlé, ale po tej skúsenosti chápem tvoje obavy. Držím palce, aby to teraz vyšlo.

linsss
9. jan 2018

@wewe28 daakujem snáď bude 💕💕💕

kayla_gombosova
9. jan 2018

Ahojte no výsledky z krvi sú hcg 28. Styk bol 1.1.2018 čiže od oplodnenia ak by k nemu došlo čím si niesom istá že došlo keďže ochrana praskla. A včera bolo 8 eho čiže môže to byť ešte zostatkove aleno nové. Čo myslíte je tam šanca na nové? Avo štvrtok mám ísť znova na krv či stúpa alebo klesá.... No ale tri posledné testy sú negatívne. Čiže teraz som z toho blb...

olylili
9. jan 2018

@kayla_gombosova neviem ale tvoje testy skôr bledli ako tmavli uvidíš vo štvrtok

sophinka17
9. jan 2018

@karolina196 podla mna pekne tmavnu. drzim silno palce!

sewie
9. jan 2018

@karolina196 ja som prve mesiace mala normalne ms a maly je tu 😊 nevesaj hlavu este oddychuj verim ze to bude ok nahodou pekne silneju pomalicky 😊😊

nivea777
9. jan 2018

@kayla_gombosova myslím že by ešte telo nestihlo začať tvoriť hcg,sex1.1 pokiaľ by sa stretli, vajíčko putuje,pokiaľ sa uhniezdi to trvá tak 5-10dni ale tak uvidíš vo štvrtok

prskavka2223
9. jan 2018

No žienky uz neverim ani testom Dr.Max od piatka mi duchovali kazdy den, kazducky test a dnes som dostala MS :(...takze dnes 1DC...fakt uz sa neda verit ani sa zacat tesit potichucky zo ziadneho testu :(

krajcovicka
9. jan 2018

@prskavka2223 niektoré ženy majú ms i cez tehu...

olylili
9. jan 2018

@prskavka2223 mne nikdy žiadny test neduchoval pri troch som ich mala dosť proste buď boli čisté alebo poriadne pozitívne treba testovať až keď ms mešká

prskavka2223
9. jan 2018

@olylili no ved to mi je divne, ze ani jeden test som nemala bez ducha, ved si videla pridavala som ich sem predvcerom a dnes bolesti ako MS a uz aj dorazila :(...nechapem tomu, ale uz pred MS testovat nebudem, vzdy si pockam az ked bude meskat :(

nivea777
9. jan 2018

@prskavka2223 mne tvoje testy prišli negatívne,ja som žiadnych duchov nevidela ale tak ja som tu považovaná za zlú lebo nedávam nádeje a nepoužívam milión filtrov

olylili
9. jan 2018

@nivea777 nie si sama nápodobne

nadej2018
9. jan 2018

@olylili
@nivea777 vy ste tu tie zle? ❤️
A povedali by ste mi uprimne ci ciarka silnie? Od vcera si tie testy pozeram :D

olylili
9. jan 2018

@nadej2018 áno jasne že tmavne pekne pozitívne testy gratulujem

nadej2018
9. jan 2018

@olylili dakujeeeem, normalne som sa trosku bala odpovede 🙈😍

olylili
9. jan 2018

@nadej2018 nieeeee u teba nie je o čom 😀

alica65
9. jan 2018

Ahojte baby, hadam na neukamenujete, ale mam na Vas otazku. Urcite som nie jedina, ktora riesi toto: chcela by som babo. Mam 28 rokov idealny cas. Lenze moj mm sa zaťal. Pokial nebudeme svoji nechce. V aprili mame svadbu, mne sa este aj menstruacia popresuvala na den svadby, proste cele zle, neviem ho nijako presvedcit ( pricom si myslim, ze na prvu supu sa to aj tak nepodari ). Neberiem anti uz 2 rok, co je super, ale pri kazdom styku si dava neskutocny pozor. Som z toho trocha smutna. Jeho argumenty su ( neuzijeme si svadbu ani svadobnu cestu ) neviem ako mu mam vysvetlit, ze tehotenstvo nie je choroba. Co by ste robili na mojom mieste?

linsss
9. jan 2018

@nadej2018 prosím ta testujes každý deň ?

nivea777
9. jan 2018

@nadej2018 tmavne

zora2018
9. jan 2018

@krajcovicka čo táto foto..

nivea777
9. jan 2018

@alica65 muž má pravdu.. do apríla nie je ďaleko tak to už vydrž..nie je to choroba ale môžeš byť na rizikovom a rovno sa rozlúčiť s normálnou svadbou a svadobnou cestou

zora2018
9. jan 2018

@alica65 apríl nie je ďaleko.. To už vydržíš v rámci zachovania domáceho kľudu 🙂 Držím palce nech sa potom rýchlo zadarí.
@nivea777 má pravdu, môžeš ostať na rizikovom a aj svadba bude tým pádom vybavená...

alica65
9. jan 2018

@nivea777 veď ja viem, že má pravdu v istých veciach :/ Len už dlho čakám .. kým sme sa dokopali k nejakej svadbe.. ( samozrejme hlavne slovo mal on ) a teraz toto, kde zasa rozhoduje on ... neviem necitim sa, zeby sme robili nejake kompromisy skôr to je to, čo mu v daný moment vyhovuje.

nivea777
9. jan 2018

@alica65 tak prečo si ho berieš keď si uvedomujes že vždy bude po jeho?Prečo s ním chceš deti keď pravdepodobne aj vo výchove bude musieť byť po jeho?? Ak ti toto nevadí tak by ti nemalo vadiť aj počkať.. otehotnies,bude ti zle,budeš musieť ležať ,nebudeš môcť cestovať a veru s dieťaťom si už tú dovolenku neužijes tak..ja som sa vydávala tehotná tak viem o čom hovorím

krajcovicka
9. jan 2018

@zora2018 vidím aj na neupravenej!