icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

alica65
9. jan 2018

@nivea777 ja som napisala niekde, ze vzdy bude po jeho? Napisala som, ze sa zatal to je vsetko, ze mozno tie hlavne rozhodnutia robi sam. Myslim si, ze nie je jediny chlap na tejto planete a nezohladu na svoju tvrdohlavost to je najstarostlivejsi clovek akeho poznam, o tom, ze sa vzdy o nas vedel postarat pomlcim ... Clovek aby aj lutoval, ze sa nieco na MK opyta.

nadej2018
9. jan 2018

@linsss
Anoo ale nie je to dobre, lebo potom takto moc sledujem ciarky:/ skracujem si cakanie na piatok na krv :D

krajcovicka
9. jan 2018

@alica65 to ako keby som písala o mojom mužovi.. ja som sa síce vydávala tehu( všetko sme si nádherne užili i dovolenku) no pri treťom potomkovi furt mudroval! Teraz nie, nech si užijeme dovolenku, potom nie, mám sezónu v práci a bla, bla.... toľko sme to časovali na super termín, až sa to dvakrát skončilo nešťastne! Teraz som mu povedala, že nemienim nič počítať, aký termín by to bol... veď aj tak sa hneď nemusí zadariť... a šup, bude to v septembri... rovno na vyorávku repy a vieš, čo povedal? Super v septembri nikoho nemáme( v rodinnom kalendári). Chlapi sa len boja a nevedia, čo to obnáša, ale na druhej strane, ja nepatrím k ženám, ktorým býva zle, moja susedka by si svadbu v tehu určite neužila.... je to len na vás dvoch. Vieš, čo mu povedz?....že keď tak, tak do svadby by ste sa mali chrániť i sexu 😂😂😂😂 a potom možno poľaví 😂😂😂😂😂

nivea777
9. jan 2018

@alica65 čo také zle som ti Povedala??? Pýtala si sa na názor a ja ti píšem že keďže som sa vydávala ako tehotná tak viem z prvej ruky že tá svadba nie je taká.. Snažím sa ti poradiť aby si to nesilila a vydržala a užila si svadbu a cestu.. ako vidím ideš si stále svoje,žiaľ ak budeš tvrdohlavá a muža nútiť do dieťaťa aj keď ho pred svadbou nechce,tak je dosť možné že sa mu to zhnusi a dieťa nebude chcieť aj po svadbe..chce svadbu,chce deti..tehotná si s veľkou pravdepodobnosťou svadbu neužijes

alica65
9. jan 2018

@krajcovicka zlatáááá ❤ dakujem za tvoje slova, potesili ma 🙂 a blahozelam k tehulkovaniu 😘 ja som s tým viac menej zmierena, len poznás tie vyhovorky proste stale nieco sa najde, pritom to nie je clovek, ktorý nema rad deti prave naopak .. len sa boji to je vsetko ... a mas pravdu, je tazke odhadnut ci mi bude zle alebo nie. nechame to na nahodu. Dakujem a bodaj by takýchto ludi ako si ty bolo na MK viac 👏❤

alica65
9. jan 2018

@nivea777 neviem otázka typu načo si ho berieš??? Okej neriešim to, ja ho do ničoho netlačím, neviem si predstaviť, ako sa dá tlačiť muž do niečoho takého... keď je to 100% na ňom.
Buď to chce alebo nie..nasilim ho nedotlacim ( poviem to sproste ) aby sa spravil do mna. Čiže v tomto absolutne netlacim ... bavili sme sa o tom par krat to je vsetko

linsss
9. jan 2018

@nadej2018 ale pekne vidno ako každým dnom silneli

looola
9. jan 2018

@alica65 tak to že si neužiješ cestu je celkom možné, ja som bola tehotná keď sme cestovali na dovolenku a celu cestu som zvracala, zle mi bolo, musela som vynechať kopec veci, pritom sme boli vo Vegas.

looola
9. jan 2018

@alica65 chápem Tvoju frustráciu z toho že si takto dáva pozor , ale apríl je už za chvíľu, tých pár mesiacov už vydrž a potom už pominie argument prečo nie.

nivea777
9. jan 2018

@alica65 použijem čo si písala: veď ja viem, že má pravdu v istých veciach :/ Len už dlho čakám .. kým sme sa dokopali k nejakej svadbe.. ( samozrejme hlavne slovo mal on ) a teraz toto, kde ZASA rozhoduje on ... neviem NECITIM sa, zeby sme robili nejake KOMPROMISY skôr to je to, čo MU v daný moment VYHOVUJE

Z tohto vyplýva že vkuse rozhoduje on,vždy je po jeho a ako to jemu VYHOVUJE,že nerobí kompromisy a preto tá otázka,prečo si ho teda chceš vziať ked už teraz on rozhoduje a na tvoj názor nejak neberie ohľad a vážne... Ja som prvé mesiace len spala, bolo mi zle takže si neviem predstaviť vybavovať svadbu a byť hore a Vkuse fungovať niekde..Keď sa začnete snažiť po svadbe tak ti nič neujde..Ja som si svadbu predstavovala inak,iné šaty, aktivity atd

alica65
9. jan 2018

@looola tak tak vydrzim do aprila, som rada, ze si pochopila o com som pisala o FRUSTRACII nie o tom, ze mi vadi moj muz.

krajcovicka
9. jan 2018

@alica65 ďakujem veľmi pekne! Prajem Ti aby čas ktorý Ťa čaká. Aby si ho prežila zmysluplne a každý deň si prežila s radosťou v srdci na to krásne, v očakávaní, čo vás čaká!

alica65
9. jan 2018

@krajcovicka Ďakujem krásne si úžasná osôbka ❤

linsss
9. jan 2018

Baby spravila som si ešte jeden tomu rannému sa mi nechcelo veriť :D vidíte nanom čiarku??

ikonica
9. jan 2018

@linsss vidim... dufam ze bude silniet ;)

zuzsat
9. jan 2018

@kayla_gombosova urcite zostatkove

krajcovicka
9. jan 2018

@linsss áno a veruže peknú!!! Ja som to cítila až v päte, že budeš tehu!

zuzsat
9. jan 2018

@alica65 a nedajboze by si bola na rizikovom bol by problem to ze si sa vydala. lebo vlastne by si bola PN a porusila by si zakon a mohla by ta soc.poist. prestat vyplacat

linsss
9. jan 2018

@ikonica ďakujem aj dúfam 💕
@krajcovicka si úžasná snáď fakt pôjdeme do spoločnej skupinky tehulky 2018 :D ináč kedy si mala poslednú MS. Asi sme nato rovnako

nivea777
9. jan 2018

@zuzsat mne tak pozastavili PN 😂 nasratá som bola riadne,15. mi chodila PN na účet a 16.mi prišiel papier že mi nevyplatia peniaze

zuzsat
9. jan 2018

@nivea777 ja som sa vydavala po operacii chrbtice. ale radsej som nastupila vo stvrtok do prace a v sobotu svadba 🙂

zuzsat
9. jan 2018

@linsss veru je pekna...

veroni_21
Autor odpoveď zmazal
krajcovicka
9. jan 2018

@linss ja som mala poslednú ms 17.12.

linsss
9. jan 2018

@krajcovicka no ja 9.12 . Ale ja mám dlhé cykly :D

krajcovicka
9. jan 2018

@linsss povieme di po prvej kontrole...😂

wewe28
9. jan 2018

@linsss áno, vidíme 😉

sewie
9. jan 2018

vecerna uz bola slabo ruzova 😍

ikonica
9. jan 2018

aj ja chceeeeeeeem konecneeee :D :D :D uz to bude rok od potratu vo febr 2017 :( a furt nist

sewie
9. jan 2018

@ikonica drzim palce nech sa uz cim skor zadari ❤️