Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nikolet19971 ahoooj🙂 gratulujeeeem, prosim ta v 7tt uz je vidno srdiecko na ultrazvuku?
@natalia11111 ahoj tak ako si dopadla test silnel nakoniec?🙂
@domci1203 nie :D doteraz ale je nanom viditelna ciarka, asi mal viacej farbiva a zachytil este ovetrille :D uz budem testovat len ked bude meskat :D
@nikolet19971 Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉
@linsss krása vidno. A je tmavšia ako predvčerom ta autova
@milagrosss20 daakujem 😍❤️❤️
@krajcovicka mojko kedy sa objednávať k lekárke ?
@linsss nemáš zač. Teším sa. A to si robila prvý a bol bieli nie?
@linsss k lekárovi môžeš ísť kľudne na potvrdenie aj zajtra pozrie maternicu ci sú zmeny a atď.
@milagrosss20 prvý som robila v pondelok prikladám foto :D a v utorok bola foto z autá :D a dnes tá posledná mama test 🙂 .... neviem bojím sa tam ísť tak skoro že tam nič neuvidí a zas má pošle do nemocnice . Chcem počkať do nedele či čiarka stmavne a ak áno v pondelok zavolám.
ja som sa dnes objednala k dr. a dali mi termin az vo februari je to presne za mesiac, ze skor by tam aj tak nic nebolo vidiet
@linsss ja plánujem, keď mi bude meškať aspoň týždeň, že mu zavolám a dohodneme sa.... pre istotu by som šla skôr, ak mi povie. No viem, že tentokrát to istotne skončí až úspešným pôrodom niekedy v septembri! som na to nachystaná!!! ináč sa oplatí ísť až tak v 6 tt - 7 tt.... nech už bije ❤️
@sofinka156 presne tak .... ináč nič neuvidia
@krajcovicka ja tiež by som chcela ísť až keď bude srdiečko. Len ja mám strach aby všetko bola v poriadku nakoľko som mala kyret. Ale pevne dúfam a v septembri si budeme posielať foto bábätiek 💕💕
@krajcovicka a prosím tá máš nejaké príznaky?
@linsss v robote začínam zývať, bolia až pália ma prsia, nadúva ma a večer ma bolí a pichá maternica... občas záha a som hladná...
@krajcovicka fuu tu únavu aj ja pociťujem :( a mám hlienovity výtok ... ale ináč nič :D
@sewie podla mna sa mozes tesit pomalicky 🙂
@angelika1992 ufff ja ani nie :/ ale je to rozmazane

@linsss silnie! Jednoznačne! 💪🏻