icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

reyka
11. jan 2018

@veroni_21 tak asi čo som ti mala napísať? Útočíš že idem k doktorovi, útočíš že je čiarka slabá, útočíš že som si podľa poslednej MS vypočítala týždeň gravidity, tak čo si ešte vymyslis aby si mohla útočiť prosím tá?😂😂😂😂 a potom sa rehoces že sú to konšpiračné teórie nepotvrdené lekármi. Tak teraz čo chceš, mám ísť alebo nemám ísť k doktorovi? 😂😂😂😂😂

mimuska18
11. jan 2018

@reyka Ahoj sledujem už túto diskusiu dosť dlho a registrujem ťa už od kedy si tu mala konflikt s jednou mamičkou o tom duphastone že ti blokuje ovuláciu a že máš zmeniť gynekológa už vtedy som tak trochu tušila že o nedlho nájdeš na teste // aj môj gynekológ mi predpisuje duphaston tiež od 14dc ale ja som zatiaľ nemala to šťastie na // ale v teba som verila a držala ti celý čas prsty nakoľko to isté som zažila pri synovi v deň ms mi brali krv na HCG s nulovým výsledkom a o týždeň na to som mala taky test ako ty teraz ja by som určite išla tiež ku gynekológovi keby som mala také čiarky ako ty vieš prečo to robíš a ostatný do toho nevidia prajem ti krásne tehotenstvo do úspešného konca a strašne ti držím prsty

sticker
ikonica
11. jan 2018

@veroni_21 tak nechod so tejto temy ak nevies co je duch.... Dubh je akykolvek naznak druhej ciarky...

krajcovicka
11. jan 2018

@veroni_21 ja som tiež v 4 týždni= 3 tt a 4 dni, je to prebiehajúci 4 týždeň tehotenstva a tiež mi ešte nemeškajú... takto to počítajú i doktori. Mám s tým zopár skúseností... v poslednom období...

reyka
11. jan 2018

@mimuska18 jej ďakujem ti veľmi pekne za tieto slova, veľmi ma potešili ☺️☺️☺️ Ja ti veľmi držím palce aby sa ti to tiež podarilo čím skôr a aby všetko prebehlo tak ako ma 😊 ešte raz veľmi pekne ďakujem 😍❤️😘 som v čakárni u gynekológa tak uvidíme čo mi povie. Snáď je všetko tak ako ma 😊

ikonica
11. jan 2018

@veroni_21 ani ja sa nehnevam len nemam rada ked sa do niekoho rype

ikonica
11. jan 2018

@reyka tesim sa na nove spravy

reyka
11. jan 2018

@ikonica diky diky diky aj ja, uvidíme zatiaľ len čakám 🤷‍♀️🤰

domci1203
11. jan 2018

@nivea777 mas IP ;)

linsss
11. jan 2018

@krajcovicka ty máš krásnu čiarku ❤️

mimuska18
11. jan 2018

@reyka keď budeš vedieť viac napíš nám aby sme sa tešili s tebou síce ťa nepoznám osobne ale ty si určite tá istá povaha ako ja lebo všetko čo píšeš ako keby som ja sama písala posielam veľa veľa pozitívnej energie a myslím na teba aby bolo všetko ako má byť ✊🙏

reyka
11. jan 2018

@mimuska18 dakujem ❤️❤️❤️❤️

ikonica
11. jan 2018

@linsss ked das testy k sebe vidiet progres?

sewie
11. jan 2018

ahojte myslite ze zosilnela? dolna je z utorka a horna z dneska

sewie
11. jan 2018

@reyka drzim palce dobre robis 😊

krajcovicka
11. jan 2018

@sewie no jasné, že zosilnela! ❤️

linsss
11. jan 2018

@ikonica
@krajcovicka
Baby nedalo mi to ... musela som urobiť ešte jeden .. test ktorý som Vám tu dnes už dala bol robený o 6:00 a teraz som robila další. Hlaa

sewie
11. jan 2018

@krajcovicka 😍😍aj ty mas krasnu druhu ciarku a na to ze si 12dpo ❤️ja som uz 14dpo nieje to slabe na to?

sewie
11. jan 2018

@linsss supeeer neboj pekne silneju 😍

krajcovicka
11. jan 2018

@sewie ja som ešte také silné nikdy nemaka, takže neboj, máš dobrú !✊🏻❤️✊🏻

@linsss supeer a toľko strachu!✊🏻❤️✊🏻

val9
11. jan 2018

Ahojte, momentálne po minulomesačnom biochemickom, sme sa rozhodli nesnažiť sa, nech si oddýchnem od testovania ( hoci som si včera aj tak jeden spravila :D ), ale sledujem a čítam túto skupinu denne. Raz som to už písala, ale budem sa opakovať, KRISTE PANE ŽENY SME TU NA TO, ABY SME PODPORILI JEDNA DRUHÚ A NIE SA TU JEDNA Z DRUHEJ VYSMIEVALI, OHOVÁRALI ATĎ,, RIEŠITE SI TU SVOJE KOMPLEXY NA INTERNETE ( fakt hrdinské ) .... Ja sa už absolútne nečudujem mužom, za aké zákerné, ohováračske "trubky" nás majú... ČESŤ VÝNIMKÁM !!!!
A nechcem byť hnusná, ale to čo dávate iným sa Vám neskôr vráti ( v akej podobe to už je presne na Vás )

Pekný deň prajem 🙏

P.S. baby s ktorými som si písala IP alebo sem na fórum ste super ❤

mimiqa
11. jan 2018

@val9 🤣😚smutne...uz si s viac babami píšem na fb koli presne tomuto...

krajcovicka
11. jan 2018

@val9 😘

ikonica
11. jan 2018

@krajcovicka to budu dvojicky :D

krajcovicka
11. jan 2018

@ikonica ti koky 😂😂😂 sama som zvedavá... budúci týždeň zavolám gynekológovi, ak náhodou bude chcieť niečo riešiť po tých dvoch smutných zážitkoch...

ikonica
11. jan 2018

@krajcovicka mozno skus aj tych inych lekarov obvolat nech posuria vysledky

krajcovicka
11. jan 2018

@ikonica to bude budúci týždeň tiež...

linsss
11. jan 2018

@sewie daakujem 🙂 a tvoje detto :-*

val9
11. jan 2018

@krajcovicka tebe gratuluuuuujem zo ❤davajte na seba pozor 😘

kayla_gombosova
11. jan 2018

@krajcovicka dnes som bola na kontrolný odber či to zostatkovy hcg 28,8 kleslo alebo rastie. Ale dr vravela že vzhľadom na to, že som dostala spinenie/menzes to tehotenstvo nebude a ak aj testy zoslabli a čiarky zmizli,tak to buď bude zostatkovy hormón alebo biochemické tehu. :( Zajtra by mali byť výsledky