icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ivusik1111
12. jan 2018

@mini007
Samozrejme ze áno ❤️

mini007
12. jan 2018

@ivusik1111 ráno skúsim ďaľší, pošlem foto

ivusik1111
12. jan 2018

@mini007
Držím prsty , určite bude silnejšia ❤️

dasaa
12. jan 2018

Ahojte babenky neviem prečo nemôžem dať fotku cez mobil. Ovulaciu som mala v decembri menzes mam dostat teraz v nedeľu asi 3 dní dozadu ma veľmi boleli vaječníky ako keby menzes mal prísť.Chcela som vyskúšať ovulacne testy ci mi nie čo ukáže a mala som silné //robila som si každý deň ovulacny test ale stále boli //silné. Nakoniec som si včera robila tehotenský test 4 dní pred menštruáciou a mala som slabú čiastku.

sewie
12. jan 2018

@simbatko niekomu ukaze neskor drzim palce vyskusaj este obpar dni ked nepride ms 😍

sewie
12. jan 2018

@dasaa ked mas ovulacne pozitivne aj tehu tak budes tehu ❤️

sewie
12. jan 2018

@mini007 aj mne sa zda ze ano ale ten test je dost zniceny hod rano dalsiu foto 😊😊😊

dasaa
12. jan 2018

@sewie tak to som veru nečakala že budem tehulka. Počkám ešte pár dní a spravím si ďalší test. Len ma mrzí ze nemôžem dať fotku

sewie
12. jan 2018

@dasaa sprav dalsi o par dni drzim palce nech silnie druha ciarka ❤️

linsss
13. jan 2018

@sewie styky pepino testami máš pravdu ja Keď som v októbri ostala tehotná tak na pepino nič a na iných čiarka asi aj preto je teraz minimálny rozdiel .... kúpila som sinuz aj clearblue ale snimmchcem počkať do pondelka ...

linsss
13. jan 2018

@krajcovicka veru urobila som hlúposť ... myslela som že bude ok ak vyskúšam viacero testov ale nemala som to robiť ...

ikonica
13. jan 2018

tak ja necakane hlasim 1dc.... ato len na 23dc.... mala som krasnych pravidelnych ý cyklov kedy mi ms prisla na 26dc, minula prisla na 28dc (brala som asi tyzden prednison kvoli prudkej alergickej reakcii), tato na 23dc.... mala som zasa vsetky mozne i nemozne priznaky, dokonca aj nieco ako implantacne spinenie.... som zvedava, co zistia na reproimuno...

ikonica
13. jan 2018

este ze som tie testy nekupila.. usetrila som aspon :D

ikonica
13. jan 2018

oprava 6cyklov

linsss
13. jan 2018

@ikonica to mi je ľúto :( snáď čoskoro sa aj ty dočkaš // ❤️❤️❤️❤️

zuzsat
13. jan 2018

@sewie ano... preto sa stovat rovnakymi testami lebo toto sposobuje traumu 😀

krajcovicka
13. jan 2018
ikonica
13. jan 2018

@linsss akoze vsetko je ok... ale keby aspon to telo tak neodrbavalo.... prsia napnute niekedy aj 2 tyzdne a potom nic... mne sa uz vcera zdalo ze menej bolia, teplota klesla tak som si aj myslela ze nic z toho... len preco tak skoro dosli? asi zato, ze tie predtym dosli neskor....

ikonica
13. jan 2018

@krajcovicka to nic moja.... ja len dufam, ze na reproimuno snad zistia preco a pohneme sa konecne dalej... vazne som verila, ze pojdem s tebou do skupinky tehuliek, lebo priznaky mavam vselijake ale teraz boli zas ine... ale co uz pridam sa neskor 🙂))

krajcovicka
13. jan 2018

@ikonica ... niekedy ženy majú i ms pri tehu, aký veľký pokles teploty bol? Pridáš sa čochvíľa isto!

krajcovicka
13. jan 2018

Na tento cyklus som sa pripravovala od potratu... pila som čaje z alchemilky, ženšeň, žihľavu, venuša čaj- horký jak hovado, čistec, mužovi som robila kotvičníkoví. Užívala som kyselinu listovú a éčko, posledné dva cykly inofolic a muž florandol. Teplotu som merala len párkrát... nechcela som sa stresovať... a po akcii zet ❤️❤️❤️Prišla dcéra za mnou do postele a čítala mi rozprávku- to zabralo! Ja som si ležkala a počúvala. Vďaka Pánu Bohu som dostala najkrajší darček, ktorý už nepustím z rúk! Až keď bude v puberte...😂

ikonica
13. jan 2018

@krajcovicka ja nemeriam teraz klasicky bazalku.... proste len vecer ked som v klude nejaky cas si zmeriam len pod pazuchou... islo to pekne, motalo sa okolo 37... predvcerom kleslo na 36.7 ale zasa sa zdvihlo na 37 (myslela som ze implantacny pokles)... a vcera kleslo na 36,7 zas a uz nestuplo ani pri dalsom merani, tak som uz vedela ze cudo sa deje, len som nechcela verit ze tak skoro dojde ms... aj prsia sa uz uvolnili, takze nic z toho.....

linsss
13. jan 2018

@ikonica rada by som ti zodpovedala na otázku prečo prišli tak skoro ... ale neviem zodpovedať ani na tie svoje cykly :D :( .... uvidis lekári isto prídu nato kde je problém a toho roku si nájdeš vytúžene čiarky 🙂 je to boj na dlhé trate mat v dnešnej dobe dieťa ... 😭

linsss
13. jan 2018

@krajcovicka nádherná čiarka 💕💕💕 ešte raz blahozelaam s držím silno silno palčeky aby biomolekula a len dobre !! Musí !!!😍💕❤️

ikonica
13. jan 2018

nic... v pondelok nabehnem k lekarovi nech mi konecne spravi hormonalny profil, ukazem mu moje cykly za posledne dva roky ze co on na to.. ked odmietne, pojdem si ich dat spravit za hotove.... tento cyklus som brala aloe na precistenie organizmu a nieco na odkyslenie... vidia sa mi moje ms po kurete nejake slabe... chcelo by to jednu taku riadnu masakralnu mrchu nech vsetky stare vrstvy idu von... a zacnem sa hybat konecne.... nemam telo prekrvene, lebo sedim furt na riti v kancli.... chcela som uz po predoslej mrche, ale ochorela som..... takze toto je moj bojovy plan :D a zasa som sa namotala na konika, cize idem si zas spravit detox aj od kona :D nerobi mi to dobre na psychiku.. ale pridem kuknut jak sa mate koceny...

ikonica
13. jan 2018

@linsss to ano,na dlhe trate.. len ti znova opakujem, si mladucka, mas kopu casu na riesenie.. my sme sa zacali snazit ked som mala 34.... o par dni mam 36 a ziadne babanko pri sebe, jeden potrat za mnou... a uz menej casu na riesenie problemov s otehu.... tak sa neboj, pride to ;)

ikonica
13. jan 2018

tak rozmyslam.. ze mozno sa aj snazilo vajko uchytit, preto to mini spinenie, ale nepodarilo sa mu to... mozno mame fakt imuno problem... skoda ze na vysledky sa caka 4 tyzdne.... cize az koncom februara zistime co a ako... ja uz by som rada do koca roka aj porodila.... ale budem rada, ked vobec otehotniem dovtedy :/

linsss
13. jan 2018

No čo myslite silnie ? Vrchný je zo štvrtka rana a spodný z dnešného rana ...

linsss
13. jan 2018

@ikonica ja viem že mám čas riešiť problémy ... ale nerada by som bola prísť o ďalšie babenko ... tá bolesť je hrozná . Ale uvidíme každopádne tebe drzim palčeky 🙏

nadej2018
13. jan 2018

@linsss silnie 😍👍