Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@gladiola28 neviem ti povedať či mešká .. mám nepravidelný cyklus a najdlhší bol 40DC a dnes som 36DC ...❤️
@linsss neboj silnie...
@krajcovicka kraaasny testik tesim sa s tebou 😍😻
@sewie rovnako!
@krajcovicka moj dnes rovnaky ako tvoj akurat 16dpo
@linsss tak drzim moc moc moc palceky nech su len a len tmavsie a drobatko nech sa drziii 💞💗😍
@sewie dakujem,urcite dam vediet,ked to pride. 😉
Inak,to som netusila,ze pepino je az taketo o nicom,ale na woman teste mas uz krasne //.Tak sa opatruj,nech pekne rastiete 😘
Bambulky vsetkym boztek posielam drzte sa...verila som ze rok 2018 je Nas 😍😙dokonca ze mesiac je vo faze plodnosti 😄.nech mate krasnych 9 mesiacov 🤗....
@zuzsat mam už len jeden lady max a jeden clear blue a chcem pockať do pondelka ...to už by mala čiarka inač vyzerať ...Ale aj tie testy co som fotila ono to naživo uplne inač vyzera ..to bud neviem fotit alebo telefon mam blby :D.... aale snad bude ok dnes ma už aj kríže zacali boliet čitala som že to j tiež priznak ..ak snad to bude pekne postupovať 🙂
@krajcovicka krasa 🙂
ja som dnes 26 DC, cykly mavam 29 dnove..a dnesny test uplne biely..😢😔
@veronika2703 no to máš ešte časuuu, neboj, daj sem test, veď my máme radi duchárčenie✊🏻
@krajcovicka dnesny som uz vyhodila..kupim dalsie a zajtra pridam 😀
@milagrosss20 odfoť to ešte raz na bielom matnom papieri na okkennom parapete... takto to nevieme posúdiť.
@krajcovicka už som vyhodila. Ale aj krv nič. Tak asi budem mat cystu? Alebo neviem.
@milagrosss20 no čo, treba len čakať...
Pôjdem na gynu v pondelok
@krajcovicka
@milagrosss20 potom napíš, čo bolo... koľko Ti meškajú?
@linsss no nádherne zosilnela, takže, čo? Nestresujeme!!!
Neskutočne sa tesiiim takú čiarku som ešte nikdy nemala 💕💕💕🙏🙏🙏

@linsss naadhera 😍 krasne tmavne uz ti meska ms.?