Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzsat faakt? a to su tie mamatesty...hmm no skoda...pockam par dni a uvidim co mi da na znamost moje telo..
@veronika2703 mamatesty a gravitesty su najhorsie testy lebo veeeelmi duchuju... z vlastnych skusenosti... za mna je uplne naj clearblue digitalny a testy dr.max 2v1
@veronika2703 ale dufam ze v stredu sem das uz kolajnice 😀 😀
mne sa prvy duch objavil 4dni pred ms takze..... tfuj tfuj tfuj
@nadu345 to mam aj ja dnes, slabuckeho dusika, cca 13 dpo. Rapidclear. A veru sa mi to tiez nezda, kupim si radsej dr max. Na 13ty den sa mi zda hrozne slaba. Mozno falosny duch aj u mna.
@zuzsat ufiii, no to si ma teda nepotesilaaa.. 🙈 nevadiii..budem strasne dufat, ze to tento mesiac vyslo 🙏🙏🙏 v utorok/ stredu dam vediet ze ako sa to vyvinulo 🙂
@lucka271 vidiiiim, ✊🏻👶🏻✊🏻
@nadu345 a možno patríš medzi to malé percento žien, čo má i ms... teplotu si nezmerala?je silná?
@sewie mohlo byt aj bio, ved ich vraj byva vela, ale citala som zevraj tieto Rapiclear vela duchuju, ale zial az potom ako som ich mala doma kupene
@zuzsat neviem, pouzila som obidva v baleni a obidva boli take iste, obidva aj s duchmi
@janula12345 ja som si vcera kupila aj dr max ale uz som nestihla pouzit 😏 a tiez som bola vcera cca 13dpo
@krajcovicka nemerala som teplotu...asi si nebudem robit nadeje... 😊
Ahojte..Viete mi odporucit nejaky domaci tehotensky test?Ktora mate skusenost s nejaku dobru radu..cakam..😗😗💗Dakujem
@krajcovicka a ak sa mozem opytat, co by vlastne teraz mohla znamenat ta zvysena teplota? Len tak som si zmerala a mam 37,4...chora nie som. Dakujem 🙂 l
@danielina30 mne sa ram ale niečo marí..., len je to fotené na tieni a foto sa mi nedá stiahnuť, aby som ju upravila...
@nadu345 počas tehu je zvýšená teplota!
@linsss no wau! ✊🏻✊🏻✊🏻
@krajcovicka Skúsim odfotiť ešte raz, Kiež by si mala pravdu
@krajcovicka tu uz asi nevidiet nic 😢
@lucka271 vidím 😘

@nadu345 myslim ze cely test je zly.ved aj kontrolna ciarka je v strede a nie na pravo.tiez som mala raz takto chybny test kde bola kont.ciarka zle