Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@krajcovicka dakujem, si velmi mila ❤️
@mini007 jooj tak to mas este cas 🙂 ja mam mrchu dostat zajtra a bojim sa ze je to iba nahoda ze mi toto ukazal test 🙂
Toto je moj decembrovy test, ked sa lepsie pozries nieco take minimum tam je ale bohuzial nic z toho nebolo 😕 ale to nemusi byt tvoj pripad 🤗 cakaj aspon do stredy 🙂 a keby to nahodou nevyslo tak nezufaj 🙂 ono sa to raz podari 😍😍
@mini007 ja som sa tiez doteraz kazdu chvilu testovala a niekedy aj dost skoro a bolo to uplne zbytocne a hlavne kvoli sklamaniu ze to znova nevyslo 🙂 este aj v decembri som sa testovala tusim az 4 dni do ms a vysiel mi tento test a hladala som tu druhu ciarku lebo som velmi chcela dat drahemu najkrajsi darcek pod stromcek 🙂 bohuzial mrcha prisla a prekvapko sa nekonalo 😀 tak som si povedala ze kaslem na cele testovanie a budem cakat do dna ms 🙂 dobre dnes som to nevydrzala 😀 mala som taky cudny pocit ze by to mohlo vyjst tak ked sa mi chcela na zachod tak som vyuzila predposledny test 😀 posledny mam digi clear blue ktory caka na urcite potvrdenie 🙂 a to som si myslela ze urcite ho minam zbytocne nakolko je vecer tak mi ukaze sneho bielo 🙂 a predsa len sa tam nieco crta 😍😍 dufam ze to bude pravda a drobec bude rast 😍😍
Dobre raanko 🙂 po včerajšom digi teste som si stúpanie HCG chcela potvrdiť aj obyčajným testom. Pozrite 🙂 vrchný je z piatka a spodný z dnešného rana 💕😍
Gratulujem baby!!! 😍😍 mne MS zatial nechodii 😊😊😊 myslite ze vecer by mi mohol digi clear blue ukazat +? 😊
@katyk22 digitalny ti ukaze skor ako palickovy..teda aspon ja mam taku skusenost ;)
Dievčatá, pozývam tehuľky do novej skupinky a ostatným snažiteľkám prajem, aby ste sa čím skôr k nám pridali!✊🏻✊🏻✊🏻
@veronika2703 moj tycinkovy zo vcera o 8 vecer 😂
@katyk22 takze smelo do digii! urcite ti ukaze! 🙂
@mini007 nechcem ta strasit, ale mala som takuto istu ciarku ako ty dokonca volnym okom viditelnu bez upravy fotky a vsetky ostatne testy negativne a tehotna nie som. Takze za mna domaci krvny test nikdy viac.
@krajcovicka prosím tá nevieš má pozvať do tej skupiny ? Nechce mi načítať link :(
@linsss idem na to!
@krajcovicka
Ani mne nejde otvoriť :(
@ivusik1111 už mi to hlási. Že už som Ťa pridala...
@mini007 nieco tam vidim 🙂 kolko dni mas do MS?
@veronika2703 stvrtok mam dostat
@mini007 vyzera to nadejne! 🙂
@veronika2703 kiezby si mala pravduuu 🙏🏻🙏🏻
@mini007 viem ako sa citis...ja tiez cakam, ci pride alebo nie..a teda dufam ze nie...🙏🙏
@veronika2703 drzim nam teda palce.... uvidime ci ciarocky budu silniet
@mini007 ja som vcera mala takyto..zajtra mam dostat MS, tak uvidime.✊🏻🙏

@katyk22 tebe už mrška nedôjde. Ja som na tomto teste mala takú istú čiarku a teraz tu pri mne leží 2 mesačny chlapček.