icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

jelllie
3. nov 2014

Caute baby, co poviete na tento testik? Menzes mi meska 5dni. som tu prvy den a zatial mam milion otazok, tak vsetko studujem 🙂 dakujem moc

valeriap
3. nov 2014

@jelllie 🙂 je tam 🙂 skús o pár dní neskôr 🙂 ešte jeden či silnie 🙂 ale je to tam 🙂

jelllie
3. nov 2014

@valeriap dakujeeem, moc sa tesim, ale zatial opatrne 😉 , skusim zajtra, tento je zo vcera 🙂

petulanl
3. nov 2014

@jelllie Gratulujem, si v tom 😉

valeriap
3. nov 2014

@jelllie 🙂 potom daj vedieť 🙂 ja som mala tiež také 🙂 a o par dni silnejšia 🙂 🙂 všetko dobré prajem a hlavne žiadny stres 🙂

winky77
3. nov 2014

@jelllie potichu gratulujem je to tam... skus digi test

emdy789
4. nov 2014

@jani255 ahoj nemala som čas sa ani kedy kuknúť na vás...dnes mi už mešká vyše dvoch týždňov...vo štvrtok idem na kontrolu...som zvedavá či už bude byť srdiečko 🙂

jelllie
4. nov 2014

@valeriap tak samozrejme som to vcera nevydrzala a povedala som si, ze si spravim aj vtedy, aj hned rano 🙂 tak dole je ten dnesny. len ma stve, ze k lekarovi sa dostanem az na zaciatku decembra.. ako to vydrziiim 😀 😀 😀

valeriap
4. nov 2014

@jelllie jej no vidíš 🙂 Gratulujem :* prejde to rýchlo neboj len žiadny stres 🙂 teším sa 🙂 vyšla ti krásna ciarka 🙂

jani255
4. nov 2014

@emdy789 tesim sa s tebou 🙂 nam to znova nevyslo,neudrzalo sa :( 6 dni pekne pozitivne testy,potom zacala ciarka slabnut az uplne zmizla,predstav si tu radost a potom to smutno a prazdno,idem dalej,tento mesiac odznova clostik +utrogestan.drzim moc palce nech he vsetko ok 🙂

mentolka12
4. nov 2014

@jani255 ahoj, mozem sa spytat na clostil? Ako dlho ho beries mne povedal gynekolog ze sa moze brat lubovolne dlho..nepozdava sa mi tato informacia preto sa pytam

jani255
4. nov 2014

Mne bolo povedane,ze tri cykly(teraz budem druhykrat) a po istej dobe znova tri cykly,viac vraj nieje odporucene a je zbytocne,ak nezaberie sa tym ladovat

smart27
4. nov 2014

tak ideme dalšie kolo a duchujeme....

smart27
5. nov 2014

vrchný robený dnes ráno, na živo čiaročka ružová a silnejšia ako včerajší duch

smart27
5. nov 2014

eštre jedna pri svetle

ajkacovi
5. nov 2014

@smart27 super na hornom je pekne vidno zosilnela, ken tak dalej 🙂

smart27
5. nov 2014

@ajkacovi myslíš že môžem zajtra urobiť digi test?

ajkacovi
5. nov 2014

@smart27 ktory si DC? Uz ti meskaju? No ja by som to nevydrzala a aj dnes spravila 🙂)

smart27
5. nov 2014

@ajkacovi ja mám divný cyklus teraz, posledná mrcha začala 11.10 ja mám pocit že ovulka bola okolo 23 -24.10. podla sona povedal dr že bola okolo 31 prvého a ovu test bol pozit, tak ja neviem kedy vlasne teraz má mrcha prísť a hlavne dúfam že ovulácia bola len jedna a nie dve

smart27
5. nov 2014

@ajkacovi takže dnes som 26DC

ajkacovi
5. nov 2014

@smart27 noo to neviem musis vyskusat ten test spravit zajtra a uvidis 🙂 drzim palce

julypetkova
5. nov 2014

baby vidite tam nieco?ci len ja si namyslam? sa mi zda ze je tam slabunky duch 😝

julypetkova
5. nov 2014
petra212
5. nov 2014

@julypetkova
ja vidím 🙂 tak nech len silnie 😉

julypetkova
5. nov 2014

@petra212 no ja neviem robila som si este jeden ,iny vyrobca a cistucko biely bol ,ani naznak ducha a tento je celkom iny ,mozno je citlivejsi na to hcg tak uz nieco ukazal

petra212
5. nov 2014

@julypetkova
a toto je teda aký test?
Však skús o dva dni, rovnakými druhmi testov, mal by byť silnejší.
HCG sa každé dva dni zdvojnásobuje.
A tiež za pokus stojí ovu test z ranného moču .... ten reaguje aj na tehu ... dokonca niektorým babám ukázal tehu skôr ako HCG test 🙂

julypetkova
5. nov 2014

@petra212 ok, ale ved ovu test ukaze dve ciarky vzdy nie?akurat ze jedna je slabsia a druha silnejsia ...ci?

petra212
5. nov 2014

@julypetkova
ved ano, ale nemyslím, tú slabú čiarku na ovu teste.
Ale keď je ovu test pozitívny ... tzn. čiarka rovnako silná alebo silnejšia ako tá testovacia ... a v tom cykle už ovulka určite bola napr. pred 10 či 14 dňami .... v rovnakom cykle už ďalšia ovu nebude.
Takže táto pozitivita ovu testu znamená tehu ... a dokáže ukázať tehu skôr a jasnejšie ako na tehu teste. Tam môže byť zatiaľ iba slabučký dúšik ..... 🙂 zatiaľ čo ovu sú silné koľajnice ....

petra212
5. nov 2014
momamo
5. nov 2014

@smart27 ja na vsetkych 3 testoch, nevidim vobec nic, ani naznak ducha ..