Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte, poprosim Vas ak niekto mate skusenost, pripadne nejake info, co si myslite o tomto? Zda sa mi ze ciarky 13 a 14 su identicke, no dnes je slabsia. Niekedy cez den ma chytia neprijemne krce v bruchu, no a co ma najviac znepokojuje tak v ten den jak som robila 13dpo test, som mala rano krvacanie, jednorazovo take silnejsie, potom cely den slabe spinenie. Odvtedy nic. Stretla ste sa niektora s niecim podobnym? Ako by ste postupovali, kedy mam ist k doktorke? Dakujem za Vase rady.
@krajcovicka naozaj??vies no prosim hodit foto do negativu.?
@nadu345 Nechcem strasit ale z vlastnej skusenosti som mala minuly mesiac biochemko. Tri dni testy tmavli a na 4 den bola ciarka slabsia, o hodinu prisiel extra silny menzes. Doktor mi povedal ze to je dobra sprava ze aspon vieme ze sme plodni. Nasadil mi inofolic a hned dalsi cyklus uz mame potvrdene tehu. 😉 klop klop pre stastie
@biolo a to tá má ti prišla presne v deň očakávania pri tomto biochemickom či už po meškaní
@biolo pardón miesto má som chcela napísať ms
@nadu345 ja som mala tiez nieco podobne minuly mesiac...4 dni boli testy pozitivne, nasledujuci den bol test uplne slabucky a potom som zacala krvacat...tiez islo o biochemicke
@veronika2703 asi si po tom krvacani bola u doktorky ze? Ci aj pred este?

@biolo drzim palec 😉