Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mirkahanny krasna ruzova ciarka si tehulka gratulujem
@nivea777 😀😉 veru dufam, ze sa podarilo
Ja vidím 👍
@ingba to bolo Tebe ✊🏻❤️✊🏻
@ingba ani ja nie skus o par dni...mame rovnaky test...ha skusim o dva dni alebo ak nevydrzim 😂😂 tak zajtra inu znacku este
@mirkahanny
@sewie
@krajcovicka
@veroni_21 teraz už mi to po tme doma nejde pofotit no uz počkám do soboty aspon a skusim hned rano. Dievcata a aké testy odporúčate? Toto som kupila narychlo baby top v Dmku. Dakujem
Zato mi to nedalo lebo prsia už cca 5 dni mám o čislo večsie určite a bradavky bolia tiež a troška mi tak zhrubli či ako to mám opísat. Vy ste mali tak na začiatku nejaké príznaky že ešte ani test neukazal no tušili ste .
@ingba aj ja som ho kupila v dm... a tiez pepino ale tie tiez nejak neodporucaju, ale ten mi prve tehu pekne ukazal takvšetko mu ostanem verna..zajtra skusim ci mi viac stmavne moj dusik, resp. stale si hovorim, ze vydrzim do soboty
@ingba a to s tymi prsiami ja som ich v prvom tehu presne mala take pekne naliate skoro od sameho zaciatku, podla toho som si hned myslela, ze som ale test tvrdil, ze nie. Tak som dva t cakal kym sa z dovce vratime a uz testik nezavadzal.
@mirkahanny a tebe už mešká či kolko máš do ms. Veru tieto prsia ma metú keby neboleli a nezpuchli tak ani nerobim . Už sa snažíme od septembra no teraz sme sa trafili konecne kedže manžel robí v zahraničí tažko bolo 🙈 no teraz hadam už sa zadarilo. Držím nám silno 🤞🤞
@ingba 12dpo som...zajtra napozajtra cakam...teda uz nechcem cakat ked mi tu baby uz pogratulovali, ale nechcem sa tesit kym nestmavne.... my sme skusili 1x tak neverim, zeby to aj druhykrat takto vyslo. ja som urobila test lebo som so tento mesiac aj bazalnu zacala merat a vystupila mi dnes , aj prsia soom obzerala ale tam sa uz nic tentpraz nedeje 😂
@melindusinka ja to vidim zlte
@melindusinka
Ja vidím // ☺️

@mirkahanny dalsia marcovka tehotna?gratulujem