icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nivea777
18. jan 2018

@mirkahanny dalsia marcovka tehotna?gratulujem

kattyy3
18. jan 2018

@mirkahanny krasna ruzova ciarka si tehulka gratulujem

veroni_21
18. jan 2018

@katyk22 Stihla si mu to oznámiť tak pekne s topánočkami, dudlíkom a testom? Lebo ja keď som mu natešená ukázala digi test takto pekne naaranžovaný tak na mňa pozerá že prečo mi ukazuješ prázdny test? On sa totižto po čase vymaže a nie je tam nič 😂😂😂😂😂😂😂😂

mirkahanny
18. jan 2018

@nivea777 😀😉 veru dufam, ze sa podarilo

ingba
18. jan 2018

Diavčatá vidíte tam niečo ? 😕 ešte som len 24 dc ale nevydržala som

veroni_21
18. jan 2018

@ingba Bohužiaľ...

krajcovicka
18. jan 2018

Ja vidím 👍

sewie
18. jan 2018

@ingba ja nieco vidim ale je tam mokry flak skusila si este iny testik alebo ked vyschol ako vyzera?

sewie
18. jan 2018

@ingba ja nieco vidim ale je tam mokry flak skusila si este iny testik alebo ked vyschol ako vyzera?

krajcovicka
18. jan 2018

@ingba to bolo Tebe ✊🏻❤️✊🏻

mirkahanny
18. jan 2018

@ingba ani ja nie skus o par dni...mame rovnaky test...ha skusim o dva dni alebo ak nevydrzim 😂😂 tak zajtra inu znacku este

ingba
18. jan 2018

@mirkahanny
@sewie
@krajcovicka
@veroni_21 teraz už mi to po tme doma nejde pofotit no uz počkám do soboty aspon a skusim hned rano. Dievcata a aké testy odporúčate? Toto som kupila narychlo baby top v Dmku. Dakujem

ingba
Autor odpoveď zmazal
ingba
18. jan 2018

Zato mi to nedalo lebo prsia už cca 5 dni mám o čislo večsie určite a bradavky bolia tiež a troška mi tak zhrubli či ako to mám opísat. Vy ste mali tak na začiatku nejaké príznaky že ešte ani test neukazal no tušili ste .

val9
18. jan 2018

Zenyyyyy teraz robeny toto asi nie je kanalik ci ? 🤔😲

mirkahanny
18. jan 2018

@ingba aj ja som ho kupila v dm... a tiez pepino ale tie tiez nejak neodporucaju, ale ten mi prve tehu pekne ukazal takvšetko mu ostanem verna..zajtra skusim ci mi viac stmavne moj dusik, resp. stale si hovorim, ze vydrzim do soboty

mirkahanny
18. jan 2018

@ingba a to s tymi prsiami ja som ich v prvom tehu presne mala take pekne naliate skoro od sameho zaciatku, podla toho som si hned myslela, ze som ale test tvrdil, ze nie. Tak som dva t cakal kym sa z dovce vratime a uz testik nezavadzal.

krajcovicka
18. jan 2018
ingba
18. jan 2018

@mirkahanny a tebe už mešká či kolko máš do ms. Veru tieto prsia ma metú keby neboleli a nezpuchli tak ani nerobim . Už sa snažíme od septembra no teraz sme sa trafili konecne kedže manžel robí v zahraničí tažko bolo 🙈 no teraz hadam už sa zadarilo. Držím nám silno 🤞🤞

dlucy
18. jan 2018

@val9 ja ju vidim nech pekne silnie 😊

val9
18. jan 2018

@dlucy dakujem ina foto 😍😍

mirkahanny
18. jan 2018

@ingba 12dpo som...zajtra napozajtra cakam...teda uz nechcem cakat ked mi tu baby uz pogratulovali, ale nechcem sa tesit kym nestmavne.... my sme skusili 1x tak neverim, zeby to aj druhykrat takto vyslo. ja som urobila test lebo som so tento mesiac aj bazalnu zacala merat a vystupila mi dnes , aj prsia soom obzerala ale tam sa uz nic tentpraz nedeje 😂

sewie
18. jan 2018

@val9 na tejto foto uz vidiim aj ja a pekne ruzovaa sranda ze ste si davali pozor a je to tam

melindusinka
18. jan 2018

Zienky je to kanalik ci dusik?

nivea777
18. jan 2018

@melindusinka ja to vidim zlte

bertik159
18. jan 2018

@nivea777 ja ho tam vidím. ......!!!!!!

sticker
ivusik1111
18. jan 2018