Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@krajcovicka Dakujeeeem...
@krajcovicka Kika inač som niekde čítala, že si písala,že su aj domace testy ... skusala si ? 🙂
Ahojte babenky chcem sa opýtať tie ktoré ste tehulky beriete nejaké vytaminy? Ja beriem len kyselinu lystovu. Pri mojich báb som brala femibion ale zdá sa mi ze je dosť dráhy teraz
@dasaa
Femibion
@ivusik1111 ahoj len femibion berieš?
@val9 aké domáce testy?
@dasaa ja som pri deťich brala femibion, tie posledné dve tehu som brala kyselinu a teraz beriem femibion.
@krajcovicka citala som niekde test so zubnou pastou napriklad... ci si skusala ?
@val9 s pastou nie, ale so sódou a u mňa to platilo 100%, lwbo cyklus predtým to šumelo...
@krajcovicka po 13 tt urob znova..ak sumii chlapec ak nie dievca 🤣
@krajcovicka skusim cez vikend 🙂 Ďakujem :*
@dasaa
Áno len ten ...
@mimiqa viem, že potom to ukazuje na pohlavie, ale ja chcem zažiť to krásne prekvapenie 😉
@krajcovicka 🤗to je na tom naj..moja krpata bola celych 9 mesiacov chrbtom...ale gynda ze vyzera na chlapca aj podla brucha a tak..starka bola dakedy pôrodná baba ze tiez chlapec vsetci ze chlapec aj mama...ja neviem preco som si myslela ze dievca..tak vsetko nakupovala radsej biele a zlte...a naozaj cakala az na porod podla toho az kocik a postielku 😁...ani meno som nemala vybrate 😅
Ahojte baby. Chcem sa s vami podeliť o moju skúsenosť s počatím. Mi s mužom s sa pokúšali o babo vyše 1r. Skúšali sme všetko. Fakt už som sa začínala pripravovať na umelé oplodnenie. No pred tým som už nevedela fakt co a kde. A tak som skúšala všetko. Raz som obj viť doplnok z názvom Maca. Začala som to užívať ja a aj muž a k tomu aloe vera a probio bolo to v októbri. A 1.1.2013 som bola tehotná. Prečo to píšem? Je to zhoda okolností že som sa dostala medzi ludi kt s týmto robia a keď som videla ze aj oni majú tento produkt hneď som si spomenula na to ako sa mne podarilo otehu. Tak vám chcem poradiť čo vám pomôže resp dopomoze. Držím prsty všetkým. 😘
@ivusik1111 super vec, ja som mala ...a teraz kupim znova, ked to vyjde
@ivusik1111 je to super... hneď je človek kľudnejší keď si to vie skontrolovať 😉
@mirkahanny
Este som neskusala .. vyskúšam keď mala zaspí ... ale neviem či už bude niečo počuť , som 11 tt skôr nie ako áno ... vy ste kedy počuli prvýkrát ? A kde ste ho našli ? Lebo vraj tak skoro je ho ťažšie nájsť :(

@val9 vidíš, preto vravím že sa nemusíš báť, niekomu ukazuje silnejšie večer, ten prípad som aj ja, ja keby som testovala len ráno, tak si všimnem čiarky až o týždeň neskôr 😉 testuj vždy poobede/večer, kašli na ráno ❤️