Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ivusik1111 nie maybebabe prvy krat som ho videla
@val9
Tak taký som nemala ... a nemá 25-tkovu citlivosť ?
@ivusik1111 nie 10 🙁
@ivusik1111 mne ho priniesla kamarátka v pondelok a tak som ho len tak skúsila, ale nenašla. Na druhý deň som si v kľude ľahla a že vyskúšam pred kontrolou...a našla som. Bola som 12+2. Našla som ho tak po pukom, ale smerom viac dole. Treba ale pritlačiť, aby som to počula. Teraz bude asi ešte skoro, ale za pokus nedáš. Niektoré mamičky našli aj neskôr až. Ale mám doma tuším ten istý čo ty 😀
@petra102 ja vidím !😘
@krajcovicka naozaj????? 🙂 🙂 🙂 🙂 aj mne sa nieco mariiiiii
@petra102 skús odfotiť na bielom podklade, aby to nebolo cez polku v tieni...
@krajcovicka anoooo pridam ochvilku :-*
@val9
@krajcovicka hmmm.. myslis? ja uz som mimo asi .. inak skusala som tu sodu po praci ... nevybublinkovala .. usadila sa 😔
@wewe28
Nenašla som ho .. škoda 😒. Este je skoro počkám si 😀.
@val9 ešte takto
@nikolet19971 tu sa o tom dočítaš, i o iných bylinkách...
@ivusik1111 čo to je?
@nikolet19971
Pozor na bylinky, ktoré majú vplyv na svalovinu maternice alebo spôsobujú prekrvovanie orgánov malej panvy. V tehotenstve sa musí opatrne zachádzať i s niektorými druhmi korenia. Patrí sem: aloe, breza, divozel, hloh, hluchavka, kapsička pastierska, kostihoj, palina, materina dúška, praslička, ľubovník, rozmarín, vachta, ruta, borievka, bazalka, klinček, majoránka, šalvia a pamajorán (oregáno).
@ivusik1111 ka som, zacala povuvat niekedy v 17-18t a bolo dole dole dole az pri kosti ako ochlpenie zacina...a dlho dlho bolo pocut tak nízko, btw pozor mozes ho najst aj na dvoch miestach ale to je tvoja tepna,ktora tepe, to poton rozlisis..sestra si kupila teraz a pocuvala srdiecko a po dvoch dnoch som dosla a hovorim jej toto nie je srdiecko ale toto 😂
@ivusik1111 co to jee? Aj ja si prosím
@ivusik1111 neboj, nájdeš neskôr 😉
@ivusik1111 ja som ❤️ nasla uz v 10tt🙂 treba hladat uplne dole, podla mna uz najdes
@krajcovicka dufam ze mas pravdu ❤
@val9 to sa uvidí v najbližších dňoch...
@mirkahanny
Hej tu tepnu som našla 🙂 viem ze to nie je srdiečko lebo to bije oveľa rýchlejšie 😊
@matik7
Skúsim zajtra znova ;) hľadala som len chvíľku ... počula som všeličo len nie srdiečko zatiaľ 😁

@val9
To je lady max ?