icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

vyvka
19. jan 2018

Zdravim tehulky aj snazilky 🙂 mam taky problem som 16 dni po potrate bola som v 8tt ale babo sa nevyvyjalo uz v 6-7tt kyretaz som nepodstupila koli tomu ze zijem v zahranici a tu to riesia inac mala
Som pilulky na potrat ... zhruba 1 a pol dna som silno krvacala potom sa to zmenilo na normalne krvacanie ako pri ms a teraz to je spinenie .. z prestavkamy par dni som uz nespinila ... a vcera som zase zacala dnes mam tmavo hnedy vytok ktory ma trapi ... snazila som sa dostat na sono ..no odbili ma tym ze Ak je test negativny je vsetko v poriadku test mi robili aj v nemocnici a bol negativny ...
Je to tu hrozne ... a nic sa z tym robit neda sice sa necitim zle
Nemam ziadne bolesti ...a bolo mi povedane ze maternica sa cisti sama takze to moze potrvat dlhsie ako 2 tyzdne no aj tak mam obavy :(
Viete mi poradit ci je to normalne ..? Alebo mal niekto podoby problem .. pri samovolnom potrate kde sa zena cistila v podstate sama ..??

krajcovicka
20. jan 2018
krajcovicka
20. jan 2018

@vyvka ja som si naopak sama vybrala možnosť neísť na kyret a to som bola v 13tt. Je to v poriadku aj u mňa to tak prebiehalo. Držkaj sa.

linsss
20. jan 2018

Baby vrchný je zo štvrtka a spodný z dnes ... nezdá sa Vám že je čiarka slabšia ??? A objavil sa mi ttaký bielozlty výtok až taký slabý nádych do hnedá aké nezapácha ... bože dúfam že nič zle :(

ivusik1111
20. jan 2018

@linsss
Neboj sa testy sú v poriadku .. ja som tiež mala raz silnejšiu raz slabšiu ciarku... asi si len viac pila a preto väčšia koncentrácia ... ja mám taký výtok ale biely ... pokial ta to nesvrbi a nezapácha tak je to podľa mna ok a pokial nemáš ze naozaj spinenie hnedé alebo krvavé ... nestresuj sa zbytočne bábätku to neprospieva

linsss
20. jan 2018

@ivusik1111 ďakujem za odpoved ... fakt som sa zľakla 🙂 už nech je streda vtedy idem k lekárke snáď všetko bude ok 🙏❤️

mimiqa
20. jan 2018

@vyvka je to v poriadku....tiez som sa sama cistila tyzden tusim...drzkaj sa 😉

lulila098
20. jan 2018

@linsss kamarátke tak začínal slabnut test začala krvácať v noci a potratila. 😥 dúfam ze to nieje tvoj problem

snazilka1983
20. jan 2018

@linsss test môže mať aj menej farbiva v sebe. Keď kukám na kontrolnú čiarku aj ta je kúsok slabšia.

linsss
20. jan 2018

@lulila098 fuu snad nie

vyvka
20. jan 2018

@krajcovicka Ako dlho si spinila? Dakujem za odpoved 🙂

krajcovicka
20. jan 2018

@krajcovicka okolo 17 dní s prestávkami...

krajcovicka
20. jan 2018

@linsss už netestuj!

krajcovicka
20. jan 2018

@vyvka okolo 17 dní s prestávkami...

linsss
20. jan 2018

@krajcovicka som salena ja viem :D

eva.ballester
20. jan 2018

Ahojte dievčatá, ako vás už pár dní sledujem, niektoré ste tu orlice 🙂 A ja som nedočkavá. MS očakávam v stredu, ale stále mám tušáka, že sa niečo zadarilo. Žiaľ, test je negatívny, aj keď ja tam vidím to, čo tam chcem vidieť. Stále sa u mňa strieda pocit, že tam niečo je a potom zas, že si to namýšľam. Vidíte tam niečo???

mirkahanny
20. jan 2018

@eva.ballester ze orlice...uprimne ja tam nevidim nic, ale mna sa nedrz, lebo ja 95%pripadov co baby nieco vidia nevidim 😂 aj okuliare si vzdy zalozim

nivea777
20. jan 2018

@eva.ballester negativny

dasaa
20. jan 2018

@eva.ballester ja tiež tam nič nevidím ale keď tak počkaj kým ti bude meškať a až potom si sprav ďalší test

krajcovicka
20. jan 2018

@eva.ballester niečo drobulinké

sophinka17
20. jan 2018

@linsss ty uz netestuj 🙂 vsetko je v poriadku, len tam je mozno menej farbiva.

sewie
20. jan 2018

@eva.ballester mne sa tam nieco mari 🤗

eva.ballester
20. jan 2018

@sewie ze by? Dam vediet v stredu 😍

eva.ballester
20. jan 2018

@krajcovicka Ty si aka macherka, dufam, ze mas pravdu. Teraz uz len vydrzat do stredy. Najradsej by som sa dala uspat, to cakanie je strasne. .

krajcovicka
20. jan 2018

@eva.ballester to poznám, ja neviem, čím to je, že my ženy musíme stále na niečo čakať!

zuzsat
20. jan 2018

@eva.ballester aj ja vidim pidi dusika na neupravenej foto..tfuj tfuj tfuj

eva.ballester
20. jan 2018

@krajcovicka Pri prvom som ani nevedela nic, len meskala MS a hned 1. test pozitivny. Takto uz poznam urcite priznaky, ale neviem sa dockat vysledku. Mame ist do Tatier, je tam wellness, nerada by som a saunovala alebo pila vino...

eva.ballester
20. jan 2018

@zuzsat Dufam 😘 Dakujem

krajcovicka
20. jan 2018

@eva.ballester tak dovtedy ešte testni a budeš vedieť, ako sa máš zariadiť..,

petra102
20. jan 2018

@krajcovicka takže niečo tam je.. dnes som testovala z ranného, ale výsledok je tento istý..je to možné? dnes je 2. den meškania