Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@petra102 áno merala zo srandy keďže sa to ma merať ráno pred vstanim..ale vravím no a zasmejem sa aspoň 😀 . Áno vravi sa že ak došlo k pocatiu tak bymala byť cca 36,9-37 u každej ženy to je iné.. ale tak v podstate moje údaje na displeji su falošné bohužiaľ... Zajtra ráno si odmeriam.
Minulý mesiac mi meškala inak 3 dni...tak preto radšej počkám... nech zo mňa neutahuje.
@simbatko a mešká ti už teda,hej?
@simbatko vidieť aj bez negatívu, nedalo sa mi to moc dobre upraviť...✊🏻
@krajcovicka tvoj nazor???😀
@simbatko ja vidím 😍
Pekny den prajem 🙂
Mate skusenosti ... z inofolic alebo inofolic comby ?
Rozmyslala som ze ... zacnem brat nejake vytaminy po
Potrate ...
A doma mam zvysne balenia inofolicu a aj inofolic comby... dr este minuly rok mi ich odporucil ...
No ...nepila som ich dlho ... prestala som ...uvazujem ze zacnem
Zase ... vas nazor na Inofolic ?
@krajcovicka dakujem dakujem..dufam ze bude zajtra uz lepsia...A keby spravim vecer dnes??asi lepsie pockat par dni?
@vyvka ja som ho užívala dva cykly a som tehu...✊🏻
Ahojte chcem sa spytat meska mi ms a mam strasne vela bieleho vytoku taky kremovy ale velmi vela ..nemoze byt ten vytok aj preto ze som uzivala antibiotika
@krajcovicka vazne ? Gratulujem ..v ktorom si tyzni ?
A ktory inofolic si ..pouzivala ?
Comby alebo len inofolic ?
Comby ..su pilulky a ..inofolic je prasok ktory sa pije ...
Myslis ze je vhodne ho zacat pouzivat ...tak skoro po
Potrate ?
Som 18 dni po Potrate ..
Bojim sa ze nieco tym
Pokazim alebo neviem ..
Jasné, môžeš ho začať užívať, plus pi alchemilkový čaj a po prvej ms, keď sa budeš na to cítiť, sa môžte začať snažiť.
Ja som mala ten práškový... teraz začínam 6 tt.
@sewie my sme sa snazili o nieco dlhsie .. zhruba rok rok a pol ... brala som aj inofolic zopar mesiacov nepomahalo potom ...
Mi dr tu v anglicku
Predpisal ..tabletky na podporu ovulky ..a som otehotnela ale v 8tt som potratila... teda
Babu prestalo byt srdiecko a prestalo sa vyvyjat v 6-7tt
Neviem ...ci je vhodne ich zase pit alebo pockat ... citala som ze po potrate sa vsetko meni a ze ..tento krat to moze ..byt jednoduchsie znova otehotniet tak som si myslela ze mozno prave inofolic mi tento krat pomoze ... 🙂
@vyvka ja tiez beriem inofolic...od septembra, v decembri som ale mala biochemicke - v 5.tyzdni odislo...teraz zas pokracujeme s vitaminmy, obaja ja i manzel...tak ako aj baby povedali- alchemilkovy caj do ovu, manzel kotvicnik, macu a folandrol..snad sa zadari 🙂

@evi789 tak si drzme palce, ja ak nedostanem do utorka, tak v utorok testujem