icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

petra102
21. jan 2018

@evi789 tak si drzme palce, ja ak nedostanem do utorka, tak v utorok testujem

evi789
21. jan 2018

@petra102 ďakujem. Ja nemám dobre skúsenosti s testovanim 🙂 . Počkám aspoň 3-4 dni po meskani a potom testnem. Ale mňa už boli trošku brucho tak podľa mňa zajtra návšteva.

petra102
21. jan 2018

@evi789 ja uz mam ten pocit treti den a stale nic. Uvidim este zajtra, pozajtra a potom testnem. Tato neistota je ale strasna ☹

evi789
21. jan 2018

@petra102 áno je... Ja som si zo srandy teraz odmerala teplotu o 12:ej lebo ráno som zabudla. Viem,že to už je platné prd nakoľko som vstala o 10ej ale bolo dobre vidieť 37,14 😂😂😂😂

petra102
21. jan 2018

@evi789 merala si si bazalku? lebo som niekde citala, ze v prvych tyzdnoch je zvysena aj telesna teplota

sticker
simbatko
21. jan 2018

@evi789 ma boli podbrusko na ms od minuleho tyzdna od piatku..a uz pocit ze uz som dostala idem na WC a nic..robila som test vcera vecer..noo vidim druhu ciarku pod svetlom..takze neviem ako to brat..

petra102
21. jan 2018

@simbatko ukaz foto 😉

evi789
21. jan 2018

@petra102 áno merala zo srandy keďže sa to ma merať ráno pred vstanim..ale vravím no a zasmejem sa aspoň 😀 . Áno vravi sa že ak došlo k pocatiu tak bymala byť cca 36,9-37 u každej ženy to je iné.. ale tak v podstate moje údaje na displeji su falošné bohužiaľ... Zajtra ráno si odmeriam.
Minulý mesiac mi meškala inak 3 dni...tak preto radšej počkám... nech zo mňa neutahuje.

@simbatko a mešká ti už teda,hej?

simbatko
21. jan 2018

@evi789 ano meska mi uz hej...ale kolko presne neviem..Kedze mam tiez nepravidelnu..Jedine co viem na isto..ze v decembri pred vianocami mi skoncili nejak 22.12...

simbatko
21. jan 2018

@petra102 neviem ci tam je nieco vidno..takto..aleked dam pod svetlo vidim druhu...kanalik to neni lebo ten je tenky a sedy..ale toto je hrubsie jak kontrolna...mozes to hodit do negativu prosim ta?Dakujem

evi789
21. jan 2018

@simbatko ja tam niečo malinko vidím. Čakám po úprave a držím palce :-*

petra102
21. jan 2018

@simbatko ja tam niečo vidim, potom testni tak o dva dni, ja takisto budem 🙂 do negativu dava ina kocka, krajcovicka tusim :-* :-*

simbatko
21. jan 2018

@evi789 kedy testujes??Tento test som robila vcera vecer..takze zajtra ho spravim ten isty...ale ja som nedockava..budem muset pockat...aaaaaa vies co???Strasne mi pyta sladke...Aa dakujem...tak dufam..ze ked tam je ze bude silniet aa udrzi saa vomne 😘😘😘😘😘💗

simbatko
21. jan 2018

@petra102 ahaaaa..tak..no nevadi..tento test je z vecera..Tak zajtra spravim dalsim..Naozaj je tam vidno???😘😘😘💗

evi789
21. jan 2018

@simbatko ja najskôr streda. V pondelok by mala prísť... ale ja ešte počkám..poprípade ak by sa teplota držala tak testnem v utorok. Uvidím.
Želám ti aby sa už zajtra dala vidieť jasnejšia čiara :-*

krajcovicka
21. jan 2018

@simbatko vidieť aj bez negatívu, nedalo sa mi to moc dobre upraviť...✊🏻

simbatko
21. jan 2018

@krajcovicka tvoj nazor???😀

krajcovicka
21. jan 2018

@simbatko ja vidím 😍

simbatko
21. jan 2018

@evi789 aj ja tebe zelam..aby si si nasla//palicky💗😘

vyvka
21. jan 2018

Pekny den prajem 🙂
Mate skusenosti ... z inofolic alebo inofolic comby ?
Rozmyslala som ze ... zacnem brat nejake vytaminy po
Potrate ...
A doma mam zvysne balenia inofolicu a aj inofolic comby... dr este minuly rok mi ich odporucil ...
No ...nepila som ich dlho ... prestala som ...uvazujem ze zacnem
Zase ... vas nazor na Inofolic ?

simbatko
21. jan 2018

@krajcovicka dakujem dakujem..dufam ze bude zajtra uz lepsia...A keby spravim vecer dnes??asi lepsie pockat par dni?

evi789
21. jan 2018

@simbatko ❤ĎAKUJEM ❤

krajcovicka
21. jan 2018

@vyvka ja som ho užívala dva cykly a som tehu...✊🏻

nadu345
21. jan 2018

@petra102 ta telesna teplota byva tiez zvysena, ja uz mam viac ako tyzden vyse 37

liliputka23
21. jan 2018

Ahojte chcem sa spytat meska mi ms a mam strasne vela bieleho vytoku taky kremovy ale velmi vela ..nemoze byt ten vytok aj preto ze som uzivala antibiotika

vyvka
21. jan 2018

@krajcovicka vazne ? Gratulujem ..v ktorom si tyzni ?
A ktory inofolic si ..pouzivala ?
Comby alebo len inofolic ?
Comby ..su pilulky a ..inofolic je prasok ktory sa pije ...

Myslis ze je vhodne ho zacat pouzivat ...tak skoro po
Potrate ?
Som 18 dni po Potrate ..
Bojim sa ze nieco tym
Pokazim alebo neviem ..

sewie
21. jan 2018

@vyvka my sme sa pri prvom snazili 4mesiace nic potom som zacala pit inofolic a hned som ostala tehu v ten mesiac 😊

krajcovicka
21. jan 2018

Jasné, môžeš ho začať užívať, plus pi alchemilkový čaj a po prvej ms, keď sa budeš na to cítiť, sa môžte začať snažiť.
Ja som mala ten práškový... teraz začínam 6 tt.

vyvka
21. jan 2018

@sewie my sme sa snazili o nieco dlhsie .. zhruba rok rok a pol ... brala som aj inofolic zopar mesiacov nepomahalo potom ...
Mi dr tu v anglicku
Predpisal ..tabletky na podporu ovulky ..a som otehotnela ale v 8tt som potratila... teda
Babu prestalo byt srdiecko a prestalo sa vyvyjat v 6-7tt
Neviem ...ci je vhodne ich zase pit alebo pockat ... citala som ze po potrate sa vsetko meni a ze ..tento krat to moze ..byt jednoduchsie znova otehotniet tak som si myslela ze mozno prave inofolic mi tento krat pomoze ... 🙂

veronika2703
21. jan 2018

@vyvka ja tiez beriem inofolic...od septembra, v decembri som ale mala biochemicke - v 5.tyzdni odislo...teraz zas pokracujeme s vitaminmy, obaja ja i manzel...tak ako aj baby povedali- alchemilkovy caj do ovu, manzel kotvicnik, macu a folandrol..snad sa zadari 🙂