Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@krajcovicka takyto je suchy..neverim tomu ze daco z toho bude ..uz zacinam byt smutna 😥
@krajcovicka to už bolo odfotené po zaschnutí, no vytiahla som trocha kontrast na fotke. Mala som tmavší moč, preto ten zafarbený papierik. Budem asi musieť skúsiť ďalší test.
@val9 veď je tam pekná ružová čiaročka!
@stratenanajdena kúp ☺️✊🏻
@krajcovicka teraz na tej druhej foto? Ja ti neviem v strese som už .. a do toho sedim v praci a bolesti ako pred ms :/
@val9 len vydržať, čas všetko vyrieši...
@krajcovicka objednala som si digi test .. tak uvidime .. cca dva dni kym pride cize ked nepride ms mozem urobit
@liliputka23 ja tam nič nevidím. UŹ Ti mešká ms?
@biba12 ano 3 dni ale brala som aj antibiotika tak adi je to tym
@liliputka23 skús ešte počkať a o dva dni testuj znovu, keď ms nepríde. Držím palce.
@biba12 dakujem ms mi nemeskava posledny pol roka tak preto mi to pride cudne ale prsia ma bolia tak preto som skusila test
@stratenanajdena 5 dni po oplodneni? a ako mas vediet kedy sa vajicko oplodnilo? keby sa aj oplodnilo( stret vajicka a spermie ) v pondelok tak sobotu co je 5 dni po pondelku este vajicko nie je ani poriadne uhniezdene=telo nevie ze je tehotne´= netvori hcg= nema co test ukazat
@stratenanajdena vidím pekného dušíka! ✊🏻✊🏻✊🏻

@val9 aj mne to vybledlo na začiatku, pozri sa na vyblednuté a čerstvé takze to ešte nič nemusí znamenať 😍😘 uvidis bude to silnejšie a silnejšie ☺️❤️