icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

simbatko
22. jan 2018

@petra102 testovat bydem asi az cez vikend...ak nic tak bidem muset behnut k dr...nech ma pozrie ..vidis nieco na oboch testoch??😉

krajcovicka
22. jan 2018

@zuzulka501 podľa mňa začínajúca čiaročka 😉✊🏻

petra102
22. jan 2018

@simbatko nieco tam je uvidis neskor, ale moc ti drzim palceky, nech to vyjde... ja budem testovat este rano ale viem ze znova vyjde duch..samizda, ze vacsina testov duchuje aj bez tehu ☹

zuzulka501
22. jan 2018

@petra102 no tsk uvidime drzim ti moc palcrly aby ti to vyslo ako si prajes a želáš.ja testujem uz 2 roky 🙂 s pol rocnou prestavkou sledovania sa

zuzulka501
22. jan 2018

@krajcovicka a prosim ta nieje to ten kanalik ci ako to volaju niektore baby?

petra102
22. jan 2018

@zuzulka501 ja už šiesty rok, už som po dvoch IUI a jednom IVF a stáááále nič :( :( :( :(

zuzulka501
22. jan 2018

@petra102 joooj to mi je luto aj my sme po iui a nic moj mamzel ma len 3% dobrych spermii zrejme preto sa nam nedari ale za par rokov skusime darcovske s primiesanymi muzickovymi sperm. Slusili sme aj bylinkarku anku z vrboveho a nic...tak uz neviem

zuzulka501
22. jan 2018

@krajcovicka prosim ta nevies mi to hodit do negativu?

petra102
22. jan 2018

@wewe28 prosím ťa, v piaty deň meškania si mala dušíka na teste akého? :D musela si natáčať do svetla, videla si ho, až keď bol test zaschnutý? :D ja už sa chytám slamky :D :(

petra102
22. jan 2018

@zuzulka501 veď uvidíme, máme ísť znova do centra niečo v polke februára, tak som zvedavá, čo navrhnú. teraz sa ale do IVF moc nehrniem, mala som aj hyperstimulačný s., bolo mi veľmi zle.. možno za nejaký čas to absolvujem znova, ale teraz určo nie.. a v to vrbovom je tá pani nejaká dobrá?

zuzulka501
22. jan 2018

@petra102 hej daj si do googlu anka kopacova z vrboveho ...bola aj v refkexe aj v novinach.a jam chodite do centra?my sme boli helios v BB a iscare v BA

zuzsat
22. jan 2018

@petra102 nam sa 3.iui zadarilo.myslim ze to bolo tym ze medzi 1 a 2iui boli 3mesiace pauza apo 2hom sme ali dalsi cyklus do 3.iui.... telo uz vedelo co os neho chcem 😀 ale aj psychika to jw najviac.... nam povedali ze musim mat 3.iui neuspesne aby mi pistovna svhvalila ivf tak som to chcela mat hned za aebou a ono uz tu beha 11mesacne dievcatko.. drzim vam palce... mozno ine centeum by som skusila

zuzsat
22. jan 2018

@zuzulka501 a ine ste neskusali?

zuzulka501
22. jan 2018

@zuzsat no ani nie myslim ze dve bohovo stacia a mam ich tiez uz pokrk lebo to ze mam chlamydie mi ani len nepovedali ani nevyliecili a prisiel na to moj gynos ktory si prezeral papiere od nich a povedal ze aj to moze byt dovod ze sa nedari ...ivf odmietam nechcem si nicit zdravie tak uvidime co dalej

zuzsat
22. jan 2018

@zuzulka501 a neskusali ste sa so svojim gyn dohpdnut nech vam predpise ten clostybegit a ze by urobil foliko.etriu pichol pregnyl a teda planovany styk?

zuzulka501
22. jan 2018

@zuzsat no vidis to by sme mohli skusit aj to je riesenie dakujem :-*

petra102
22. jan 2018

@zuzsat tak paráda, blahoželám 🙂 🙂 najskôr sme chodili do heliosu a teraz do gynfivu... IVH sme absolvovali v gyne a nič. proste muž má Oligoasthenoteratozoospermiu, čiže nič moc.. spájali nám 12 párov vajíčok so spermiami a ani jedno vajíčko nebolo oplodnené :(

zuzsat
22. jan 2018

@petra102 och. my tiez v gyn fiv sme boli

petra102
22. jan 2018

@zuzsat a v akom meste ak mozem vediet? 🙂

zuzsat
22. jan 2018
andrea_stella
22. jan 2018

@krajco to je supeeeer, my sme mali plany poplach tento mesiac, meskala mi MS a to sme sa o nic doteraz nepokusali tak sme sa uplne namotali na to ze asi to vyzera na tretie, no MS prisla, ale namotani sme zostali aj nadalej tak sme si povedali, ze vyskusame tak duuufam, ze na konci februara aj ja budem mat take kolajnicky 😍

simbatko
22. jan 2018

@petra102 posli paak fotecku😙😙😙😙😙💗

simbatko
22. jan 2018

Bambulky davam ich sem.Mrknite na to....jeden zo vcera a druhy z dnesneho rana..Len neviem ktory je ktory😂😂

terezia32
22. jan 2018

Ahojte kočky 😊
Vidite tam niečo. Dnes už mi druhy den meska

petra102
22. jan 2018

@simbatko dobreee 🙂 a inak, máš aj nejaké príznaky? 🙂

krajcovicka
22. jan 2018

@zuzulka501 nech sa páči, ja tam vidím ✊🏻

krajcovicka
22. jan 2018

@terezia32 Terka, ako vyzerá po zaschnutí? Kebo na foto ešte nebol celkom vyfarbený... daj foto...

petra102
22. jan 2018

@krajcovicka prosim ta, hodis mi ho do negativu? 🙂

nivea93
22. jan 2018

3 dní do MS. Viem testujem skoro a navyše z poobede ho moču. Ja nič nevidím skúsim zase ráno alebo až pozajtra. Držte 🤞

krajcovicka
22. jan 2018

@petra102 Peťka, nech sa páči ✊🏻✊🏻✊🏻👶🏻