Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzulka501 podľa mňa začínajúca čiaročka 😉✊🏻
@petra102 no tsk uvidime drzim ti moc palcrly aby ti to vyslo ako si prajes a želáš.ja testujem uz 2 roky 🙂 s pol rocnou prestavkou sledovania sa
@krajcovicka a prosim ta nieje to ten kanalik ci ako to volaju niektore baby?
@zuzulka501 ja už šiesty rok, už som po dvoch IUI a jednom IVF a stáááále nič :( :( :( :(
@petra102 joooj to mi je luto aj my sme po iui a nic moj mamzel ma len 3% dobrych spermii zrejme preto sa nam nedari ale za par rokov skusime darcovske s primiesanymi muzickovymi sperm. Slusili sme aj bylinkarku anku z vrboveho a nic...tak uz neviem
@krajcovicka prosim ta nevies mi to hodit do negativu?
@zuzulka501 veď uvidíme, máme ísť znova do centra niečo v polke februára, tak som zvedavá, čo navrhnú. teraz sa ale do IVF moc nehrniem, mala som aj hyperstimulačný s., bolo mi veľmi zle.. možno za nejaký čas to absolvujem znova, ale teraz určo nie.. a v to vrbovom je tá pani nejaká dobrá?
@petra102 hej daj si do googlu anka kopacova z vrboveho ...bola aj v refkexe aj v novinach.a jam chodite do centra?my sme boli helios v BB a iscare v BA
@petra102 nam sa 3.iui zadarilo.myslim ze to bolo tym ze medzi 1 a 2iui boli 3mesiace pauza apo 2hom sme ali dalsi cyklus do 3.iui.... telo uz vedelo co os neho chcem 😀 ale aj psychika to jw najviac.... nam povedali ze musim mat 3.iui neuspesne aby mi pistovna svhvalila ivf tak som to chcela mat hned za aebou a ono uz tu beha 11mesacne dievcatko.. drzim vam palce... mozno ine centeum by som skusila
@zuzulka501 a ine ste neskusali?
@zuzsat no ani nie myslim ze dve bohovo stacia a mam ich tiez uz pokrk lebo to ze mam chlamydie mi ani len nepovedali ani nevyliecili a prisiel na to moj gynos ktory si prezeral papiere od nich a povedal ze aj to moze byt dovod ze sa nedari ...ivf odmietam nechcem si nicit zdravie tak uvidime co dalej
@zuzulka501 a neskusali ste sa so svojim gyn dohpdnut nech vam predpise ten clostybegit a ze by urobil foliko.etriu pichol pregnyl a teda planovany styk?
@zuzsat no vidis to by sme mohli skusit aj to je riesenie dakujem :-*
@krajco to je supeeeer, my sme mali plany poplach tento mesiac, meskala mi MS a to sme sa o nic doteraz nepokusali tak sme sa uplne namotali na to ze asi to vyzera na tretie, no MS prisla, ale namotani sme zostali aj nadalej tak sme si povedali, ze vyskusame tak duuufam, ze na konci februara aj ja budem mat take kolajnicky 😍
@zuzulka501 nech sa páči, ja tam vidím ✊🏻
@terezia32 Terka, ako vyzerá po zaschnutí? Kebo na foto ešte nebol celkom vyfarbený... daj foto...
@krajcovicka prosim ta, hodis mi ho do negativu? 🙂
@petra102 Peťka, nech sa páči ✊🏻✊🏻✊🏻👶🏻

@petra102 testovat bydem asi az cez vikend...ak nic tak bidem muset behnut k dr...nech ma pozrie ..vidis nieco na oboch testoch??😉