icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

linsss
23. jan 2018

@val9 nato,že ste si dávali pozor :D klobúk dole :D manžel musí mat priebojnych chlapcov :D :D hod sem ešte foto za sucha. Podľa mna by toľko testov nepochybilio 🙂 uvidis bude dobre len nestresikuj 🙂 🙏

val9
23. jan 2018

@linsss ja hlavne dufam, ze bude silnieť nič iné ma teraz nezaujíma 🙂 no buduci manzel, on je cely priebojny :D

petra102
23. jan 2018

@wewe28 jeeej čo by som dala za takú krásnu čiaročku :* dnes je 5. deň meškania, nič na teste nevidí, pokiaľ bude meškať naďalej, testnem zajtra-pozajtra opäť.. Len sa bojím, že prečo teda mešká, keď testy negatívne. Či to nemôže byť spôsobené niečím iným :( podbruško ma bolí ako pre ms, ale ms nikde.nebolia ma vôôbec prsia, nič. Tak uvidím ďalšie dni 🙂 ale nádej zomiera posledná 🙂

matik7
23. jan 2018

@veja232 ahooj moja🙂 ako sa mate? Ako pokracujete? Ale to cele letii, ze..uz si tiez urcite za polovicou. Aj uz viete co cakate?😍❤️

andrea_stella
23. jan 2018

@petra102 ja som mala podobne priznaky ako ty...ale ani by ma to nenapadlo ze by som mohla byt tehu kedze si davame ako tak pozor, len mne zrazu ked mi mala prist MS ostalo zle a mala som stale nutkanie na vracanie aj teraz obcas mam no medzi tym MS dorazila co mne inak vobec nemeska este pride vzdy o den,dva skor, ale uz mi konci tak pockam a skusime 🙂 vela stastia prajem

veja232
23. jan 2018

@matik7 ahooj 😊 áno letí to strašne, sme tesne za polovicou. Včera som bola akurát na poradni, kde robil všetky tie merania, pozeral srdiečko a aj pohlavie 😇 takže váži 394g, velkostne sedí na 21tt+0 a to som včera bola presne 20tt+0, čiže sa nám darí 😀 no a podla všetkého čakáme dievčatko 👸 od kedy mi začalo rásť brucho, od všetkých z okolia som stále počúvala, že budeme mať chlapčeka. Tak sme boli včera prekvapení. Manžel dosť zaskočený, ale bolo to len chvíľkové, a už sa teší na malú princeznú 😊 ja osobne som v dievčatko stále dúfala, tak hádam nám nedorastie pipik 🤣 inak včera sme už aj kočík objednali a kúpili prvé vecičky vo farbe ☺️ vy ako pokračujete? Ako rastiete? Chlapček, dievčatko? 🙃🙃

krajco
23. jan 2018

@andrea_stella budem drzat palce nech sa Vam podari😊

andrea_stella
23. jan 2018

@krajco dakujem urcite dam vediet 😊

krajcovicka
23. jan 2018

@andrea121268 pekne tmavne podľa mňa!❤️

krajcovicka
23. jan 2018

@val9 vidím obrovskú nádej! ✊🏻👶🏻✊🏻

wewe28
23. jan 2018

@val9 vidím to tam 😉👏🏻 teraz to vyjde

wewe28
23. jan 2018

@petra102 možno si len mala posunutú ovuláciu tak ako ja. Ak však bude ďalej meškať a testy negatívne, tsk skoč na gyndu. Ale držím palce, aby sa tam duch objavil.

val9
23. jan 2018

@wewe28
@krajcovicka dakujem ženy moje :* cakame dva dni a robim digi .. ale veeeeelku nadej mam uz aj ja, pretože tento test mi nikdy neduchoval, vždy bol biely a zrazu toto ❤

liliputka23
23. jan 2018

Vidite nieco

zuzulka501
23. jan 2018

Tak dievcence dnes ako som prisla z prace som urobila dalsi nevydrzala som 🙂 mozete mi ho hodit do negativu?a co si myslite?

lucka271
Autor odpoveď zmazal
lucka271
23. jan 2018
zuzulka501
23. jan 2018

@lucka271 dakujem no tu uz sa mi nezdá byt take tehotenske 🙂

schonefrau
23. jan 2018

Dievčatá musím Vám povedať, ze odkedy som bola na kyrete sledujem Vás tu. Uz som bola miestami aj zúfalá, az posadnutá az kým som si nepovedala, ze co ma prísť príde a neuveriteľne sa stalo skutočnosťou. Kolegyna mi hovorí chod si spraviť test len tak zo srandy 😊 dnes je deň kedy mam dostat a tam toto (test robený o 11)😊 tešiť sa budem az keď tl doktor potvrdí. Len Vám chcem povedať nezúfajte všetko príde keď ma 😘

petra102
23. jan 2018

baby je to kanalik, alebo co? mamatest a fotene pod svetlom

erickatt
23. jan 2018

@val9 joooooo

val9
23. jan 2018

@petra102 Ahoj toto určite nie je kanalik 🙂

petra102
23. jan 2018

@val9 aj ked je to fotené tak pod svetlom????????

eva.ballester
23. jan 2018

@schonefrau gratulujem a dakujem za povzbudive slova. Akurat mi je tak smutno. 3 dni do MS a test negativny... 😣 Mas pravdu v tom, ze co ma prist pride a v ten spravny cas...

vyvka
23. jan 2018

@veronika2703 kedze som 20 dni od potratu a prvu ms som este nemala a neviem kedy pride tak neviem ... ako dlho alchemilku mozem pit ...
Kazdy den alebo kazdy druhy ..
jedze este si neviem vypocitat ovulku atd...

vyvka
23. jan 2018

@schonefrau Gratulujem potichucky sa tesit urcite mozes 🙂
Kedy si Mala kyret ..?
Ty si este nemala od kyretu prvu ms ? 🙂

vyvka
23. jan 2018

Baby ...Ako dlho ste mali slabo pozitivne tehu testy alebo duchov .. po spontannom potrate?
Dnes som 20 dni od potratu ..kyret som nemala robila som si tehu test ...a mam slabeho ducha na svetle vyditelnu slabulinky ciarku ..
Prikladam foto po rozobrati testu.. rozoberala som preto aby som zistila ci je to kanalik ..

schonefrau
23. jan 2018

@eva.ballester buď optimistická ja som predtým robila testy furt úplne posadnutá Skus počkať aspoň do dňa ms 😊 držím palčeky

schonefrau
23. jan 2018

@vyvka mala mala 😊 kyret bol 25.9.2017 takte mala som uz 3 😊 ďakujem budem sa tešiť najradšej by som vyskočila z koze 😊

schonefrau
23. jan 2018

@vyvka alchemilku som pila po kyrete az keď som dostala 😊 povedal mi doktor v nemocnici ze iba môže prvý cyklus oddialiť 😊