Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@schonefrau cize myslis ze je lepsie pockat z alchemilkov do prvej ms ?
@vyvka je to na tebe ja som osobne začala az keď prišla ms a brala ju len 10 dni a potom pauza 😊
@veja232 tak to sa tesim s tebou, ze je vsetko v uplnom poriadku🙏🏼😃 gratulujem aj k princeznicke🙂 mne tiez vsetci od zaciatku hovorili, ze to bude urcite chlapec..nic ine som nepocuvala🙉 no a u nas sa to aj potvrdilo. Drobcek sa dlho schovaval, nedalo sa vobec povedat co ma medzi nozkami. Az minuly tyzden sa nam ukazal v plnej krase😍 manzel je v siedmom nebi, v zivote som ho nevidela stastnejsieho. Sice sa tvaril, ze mu je jedno ci to bude chlapec alebo dievca, ale ked to videl..skoro sa roztopil od stastia😂 tiez sme o tyzden vacsi..podla ms sme 21+6, podla velkosti 22+6🙂 tak s drobcom pozdravujeme malu princeznu😍❤️
@schonefrau gratulujem!❤️
@petra102 gratulujem!❤️😍❤️
@krajcovicka moja, lenže to je teste odfotený pri svetle.. teraz, keď ho len položím, neviddí nič :( :( :( :(ˇˇ
@zuzulka501 ja to vidím takto: 😍
@petra102 daj tomu šancu!
@krajcovicka tak teraz to tam opat vidim tie dve ciarocky dakujem za zlepsenie nalady 🙂
@bibiankaka dúfať treba vždy!
@petra102 odfoť ho ešte na bielom papieri a nie pod ostrým svetlom
@krajcovicka pozri, niiic ☹
@petra102 ja tam vidím stále ✊🏻✊🏻✊🏻
@krajcovicka dakujem za podporu, si pokladíík ♥ :*
@happy9911 áno ❤️
@bibiankaka nič tam nevidím
@krajcovicka nič tam nevidím
@petra102 ja vidim druhu
@zuzulka501 ,myslíš na tejto fotke?
@krajcovicka vidim tam tie akoby obrysi kanalika ale vnutri sa mi zda rovnaka farba ale dakujem! Velmi si to vazim ! Nadej trosku stupla 🙂 + akurat som zistila že ten test bol 25 mlU/mL nie 10tkový. Myslíš že by medzi nimi mohol byť až taký rozdiel že tento ešte neukáže a ten už hej?

@schonefrau zavidim 🙂 samozrejme v dobrom 🙂 viem co prezivas ja som potratila pred 20 dnamy ..na kyret som nebola neviem sa dockat ... prvej ms aby sme uz konecne snazilkovali ...
Prajem vela stastia 💞💞