Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzulka501 boože, kiežb y más pravdu.. dnes je 5 dní, čo mi meškajú :( :( to by už mali byť kolajnice :D
@petra102 a vidis to tam aj ty?niektore baby maju pozitivny az po tyzdni meskani...drzim palceky
@zuzulka501 čosi sa mi marí, veď uvidíme neskôr.. teda pokiaľ nedostanem 🙂 aj ty si na tom podobne ako pozerám 🙂 ale tebe čiarku vidno krajšie ♥
@petra102 no hej sme na tom rovnako veru...uvidime co ukaze cas.
@bibiankaka určite je to rozdiel...
@andrea121268 ten spodný je trosku silnejší ako ten prvý
@matik7 ďakujeme za pozdrav ❤️tiež sa teším spolu s vami, že všetko pokračuje ako má ☺️ aj už máte meno pre chlapčeka? 😊😊 my sme sa na chlapčenskom nevedeli zhodnúť, tak nám to malinká uľachčila 😀 môj manžel bol zasa zaskočený správou, že dievčatko, bol si istý že to bude chlapček 😋 ale rýchlo ho to prešlo a už pozerá ružovú vybavičku, strašne zlatý je, ja som v práci a on mi posiela odkazy čo našiel na nete 😊❤️❤️
@krajcovicka ďakujem 😘
@krajcovicka ahojky dnes som robila 25kovy lebo som sa pomylila v lekarni...mne sa zda ze to je len kanalik. 2 den meskania.

@petra102 ano ja vidim tu