icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

katyk22
24. jan 2018

@petra102 veru aj ja som ich hladale vsade aj kde neboli 😂 u doktorky som bola kazdu chvilu na krvy 😑 ale 14.1. som si robila tycinkovy mama test vysiel pozitivny (nie kolajnice ale druha ciarka tam bola hned a ziadne hladanie) 😊 a 15.1. v den ocakavanej MS mi digi clear blue ukazal + 2-3 😍 tak nezufaj ono to pride 💪💪 a hlavne prestan na to mysliet ☺ drzim palce 😊😊

katyk22
24. jan 2018

@veroni_21 hej stihla 😂😂 len na mna pozeral ze to vazne? Ja mu hovorim sak sa pozri a on ze a co ja viem co znamena 2 mínus 3? 😂🤣😂🤣😂 odpadla som z neho 😂😂

zuzulka501
24. jan 2018

Tak dievcata nic z toho dnes som dostala ☹

petra102
24. jan 2018

@zuzulka501 ja tiež :(

zuzulka501
24. jan 2018

@petra102 vidis sme na tom rovnako mozme si podat ruky 🙂 nevadi ideme dalej raz to musi prist

krajcovicka
24. jan 2018

@petra102
@zuzulka501 odpusťte, že som vám dávala falošnú nádej 😞

val9
24. jan 2018

@reyka
@veronika2703
@krajcovicka
@zuzsat
@sewie
No zeny ked mi kave prislo uz fest zle druhy den nedalo mi to prisla som z prace a urobila digi...vysledok negativny ...rozobrala som ho teda a ako som sa docitala ciarky su tam vzdy dve..takze nic tento mesiac koniec testom cakam na ms 🙁

mimiqa
24. jan 2018

@val9 raz to vyjde..nevzdavat to...drzim palce moja

sticker
val9
24. jan 2018

@mimiqa ja viem moja

sticker
krajcovicka
24. jan 2018

@val9 ja som našla toto...

No ake ak to skutočne nieje, tak to verme tak, že ste sa nesnažili a budúci cyklus sa už posnažíte!

zuzulka501
24. jan 2018

@krajcovicka nevadi ideme dalej nic sa nedeje ked som uz dva roky vydrzala vydrzim dalsi mesiac 🙂

val9
24. jan 2018

@krajcovicka to bude asi tym ze mam tu spodnu slabsiu ja ti neviem ..mozno som ho skoro spravila...zatial ms nemam akurat mi je zle. Ale na buduci mesiac ak test vysiel spravne sa snazit zasa nebudem ...musim si dat pauzu od testovania. Bude to lepsie❤ aj tak ti dakujem ako si ma nadherne podporovala si poklad ❤😍

zuzsat
24. jan 2018

@val9 no rozoberat testy sa nemaju... ale teda preco si robila digi... drahy test a k tomu zasa 25kovy..... 10tkovy obycajny nemas? a tiez teraz si robila...ach jo....bud 10-11 alebo 20-21.. vtedy je fajn hcg...
a mozes sem dat aj hocico ja si budem mysliet ze si tehu az kym nenapises ze dosla mrcha....dovtedy si pre mna kinderko!!!! A kaslem na cele digi

krajcovicka
24. jan 2018

@zuzsat aj ja si to tak myslím 🙃

val9
24. jan 2018

@zuzsat neviem taka nervózna som prisla z prace, zle mi bolo tak reku skusim ho kaslat na nrho aj na peniaze...nemala som 10tkovy ale poslala som muza do lekarne 😂😂😂 urobim este vecer ale to bude moj posledny. Si zlata ❤ uvidime ale obavam sa ze rano ti napisem ze mrcha dosla ...mala som tmavy hlien uz sem tam ....

krajcovicka
24. jan 2018

@val9 no snažiť sa môžeš, len netestuj, to je lepšia alternatíva!

zuzsat
24. jan 2018

@krajcovicka ale sak vsetko je MADE IN CHINA preto cez net su lacnejsie a prd kvalitne..

val9
24. jan 2018

@krajcovicka
@zuzsat muzik mi zakazal testovat, ze ked este jeden test uvidi, postriha mi vsetky kabelky toto riskovať nebudem 😂😂😂😂🙆 mam este jeden dovoleny a potom šmyk šmyk😂😂😂

zuzsat
24. jan 2018

@val9 ako bude tak bude ale kym tu neni tak je nadej... a ako smr si my hovorievali....
kym nepride mrcha je tu nadej....ale ked pride je tu dalsia sanca.... co je tiez super.. ale privela duchov sme u teba videli

zuzsat
24. jan 2018

@val9 tak ale toto prehnal nie????
ale toto by som ani ja neriskovala 😀 😀 😀 😀 😀

krajcovicka
24. jan 2018

@val9 však nech strihá, bude musieť kúpiť nové 😂

val9
24. jan 2018

@zuzsat no ved duchovalo to jedna radost ..uvidime ale ja sa uz akosi nespolieham ....nie neprehnal musi ist na mna tvrdo, pretoze som tvrdohlava a chudak vie na co som hakliva 😂😂😂😂

erickatt
24. jan 2018

@val9 sakra

sticker
reyka
24. jan 2018

@val9 oooch tak to ma mrzí 🙈 ale možno je len fakt priskoro a ak nie tak to nabudúce určite vyjde, podľa mna je skoro lebo čiarky si mala a celé to začínalo tak ako u mna takze ja by som to ešte nevzdavala, držím palce aj naďalej!!! 😘😘😘

veronika2703
24. jan 2018

@val9 hahah :D zlateho muzicka mas..mne ten moj povedal, ze mi blokne pristup na MK :D tak to uz bolo moc na mna...tie digitalne ani nerozoberaj, to uz bolo niekde pisane ze druha slaba ciarka, nieco ako kanalik tam vzdy je...skusk vydrzat par dni a uvidis co bude, mozno je naozaj este skoro..a niekedy si mozno aj sami psychikou oddalujeme MS..teda aspon mne sa to uz stalo :/

nivea93
24. jan 2018

Test aj dnes podľa mňa biely. Zajtra by mala prísť, ale necítim to tak. A ani nechcem aby prišla. Som zvedavá co zajtra teda...

biba12
24. jan 2018

@val9 no ako si dopadla?

sewie
24. jan 2018

@val9 mozno o par dni uz bude pozitivny mne uz meskali asi 4ddni ked mi ukazal

simbatko
24. jan 2018

@petra102 Ahooooj robila si si test??ja poobede... A 😪 No nevadi.....

niky1141997
24. jan 2018

Ahojte baby...myslite ze tam sú // ? Kamoška mi poslala a neni si ista.Ďakujem😚😚😍