Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nivea93 veru vidím 😍
@krajcovicka nemôžem tomu uverit😍 ale ešte sa nejdem tešiť. A to sme chceli počkať na výsledky. Jeden jediný krát sme si povedali ze skúsime ved ani sa to nemusí podariť 😂 a nie je ta čiarka slabá? Nemala by byť silnejšia ci to je individuálne
@nivea93 to je individuálne! ✊🏻👶🏻✊🏻
@happy9911 je to zle odfotené, ale mne osobne sa tam niečo marí...
@erickatt
@krajcovicka
@hope40
Baby ďakujem ale testnem znovu zajtra alebo pozajtra nejdem ti siliť a nasilu hľadať duchov. Ale ďakujem na živo je to lepšie vidieť tak snáď 🤞
@krajcovicka moja ty ma vzdy potesis🙂..
@krajcovicka inak to neviem odfotit..
@zuzsat
@krajcovicka
@reyka uvidime som sa rozhodla do pondelka netestovat a pockat ci pride ms alebo nie .., ked nepride ms v pondelk skusim test a rovno sa objednam na vysetrenie 🙂 divne to je cele
@vilma30 aký je nádhernýýý ♥♥♥ máš veľké šťastie a verím, že aj my všetky, ktoré tu riešime dušíkov, čiarky, nečiarky sa dočkáme takéhoto pokladíka, ktorého budeme ľúbiť najviac na svete!!!!!!!!!!!! 😘 v mene všetkých dievčat ti ďakujem za povzbudenie ♥ 😘 užívaj si krásne chvíle 🙂
@reyka držksj sa a napíš ❤️✊🏻❤️
@happy9911 testni opäť zajtra, pozajtra, ja tomu dávam šancu!🙏🏻
@val9
@krajcovicka ďakujem baby napíšem 😘😘😘
@krajcovicka 😍😍😘😘 ty si zlata🙂 neskor napisem ako som dopadla 🙂 dufam ze budu //

@val9 9 mesiacov a 6 týždňov