Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte. Menštruácia mi meškála 8 dní, dva týždne som mala bolesti v oblasti vaječníkov, ale aj take pichanie. Bola som aj pri mojej gynekologicke, no povedala, že treba vyčkať, robiť si testy. Testy boli negatívne a dnes došla menštruácia. Bolesti ako pred menštruáciou a počas som mala už asi 4-5 dní. Myslíte že len mi jednoducho meškála, plod sa neudržal alebo sa to už niektorej stalo a napriek tomu bola tehotná.. Ďakujem
@dadulik6 neboj, všetko bude dobré! To mohlo byť ešte z uhniezdenia, keď to bolo hnedej farby...
@krajcovicka uvidime :* ale velmi ti dakujem za cele 2 tyzdne :*
@ceklis no asi skôr 11dpo a ja vidím pekného dušíka ✊🏻
Juj ;) no hej, taká som mimo... 11dpo malo byt
Ja to nechápem ako to tam vidíte!!! Dakujem za nádej, mám už take nálady posledné dni, že len tieto písmenka čítať mi stačí ❤️
@prskavka2223 ja vidím dušíka ✊🏻✊🏻✊🏻
@val9 a ms je aká, silná? Či len slabá? Teplotu si nemerala?
Baby som 5-6dni po ovulaci a posledne 2 dni som mala neprijemnu pychlavu bolest pod bruskom...tento mesiac som zacala uzivat kvapky gynex moze to byt z toho?
@prskavka2223 aj ja vidim

@nivea777 uvidim za dva dni spravim znova ci bude silnejsia stale tomu neverim proste tolko sme sa snazili zeby to konecne vyslo 😍