icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

linsss
28. jan 2018

@sewie
@krajcovicka ako ? Už sa tešíš na stredu ?? 🙂

Aaa pekne mena ste vybrali 🙂

looola
28. jan 2018

@milagrosss20 nie 🙁

sewie
28. jan 2018

baby mne je tak zle ako pri prvom grcam cele dni je mi na skapatie 🤢🙈

dasaa
28. jan 2018

@sewie a ktorý týždeň si? Fu ha tak to ti nezávidím. Výdrž prejde to čoskoro

linsss
28. jan 2018

@sewie ooou snáď to raz dva prejde :(

katyk22
28. jan 2018

@sewie ani mi nehovor.. cely den sa bojim pohnut ze pojde zo mna vsetko von ☹ ja som chvalabohu este negrcala ale vcera som mala hodinovy vylet v kupelke a sedela som pri zachode a cakala co bude o 1 v noci 😵

krajcovicka
29. jan 2018

@linsss neviem sa dočkať!

mimiqa
29. jan 2018

@krajcovicka ahhoojj drz sa v stredu..sup foto fazulky 🤗ja nakoniec zajtra idem.. Pozdravuje ta Simka co tu tiez pisavala 🤗😙tak odovzdavam. Ako sa citis??? Ja staaaale jem a spim 😂😅

mimiqa
29. jan 2018

@sewie hned z rana?? Nepomize ze by si si dala nieco pod zub tak malinke jahodu kiwi piskotku??? Cii vsetko pojde von...ja som vcera taku migrenu chytila po 10 tich rokoch au

krajcovicka
29. jan 2018

@mimiqa ďakujem za pozdrav, i ja ju pozdravujem, nech sa pridá v skupine tehuľky...☺️
Som stále hladná, potom mi je zle... zas hlad a tak stále dookola 🙃... ale teším sa!

sewie
29. jan 2018

@mimiqa mne nepomaha vobec nic nevolnosti mam celodenne ci jem ci nejem...vsetko ide von..

mimiqa
29. jan 2018

@sewie uff mne zatial zle ale neslo to von 😣...takze nepomaha nic..juj nic prijemne...dokedy ti takto byvalo???

krajcovicka
29. jan 2018

@mimiqa
@sewie dievčence, myslím, že všetky tieto tehuľkovské radosti i strasti by sme mohli rozoberať v tehu skupinke, nech tu "nezavadziame v téme o duchových testoch 🙂"

milagrosss20
29. jan 2018

@dadulik6 ako si dopadla?

dadulik6
29. jan 2018

@milagrosss20 biochemicke pravdepodobne na sone nic nevidel .... zovral mi krv a uvidime

mimiqa
29. jan 2018

@krajcovicka ano ano 😍🤗

krajcovicka
29. jan 2018

@dadulik6 😢

dadulik6
29. jan 2018

@krajcovicka uz som s tym aj ratala aj ked nebolo to az take to krvacanie vacsinou len rano ale stalo sa krvacanie je krvacanie nezalezi na tom ake silne

mimiqa
29. jan 2018

@dadulik6 juj..mrzi ma to...skusite zas ..nevzdavaj sa 🤗

dadulik6
29. jan 2018

@mimiqa jasne nevzdavam kedze som to este nemalaa ni od doktora potvrdene tak som to ani nebrala moc realne este

mimiqa
29. jan 2018

@dadulik6 kedy budes mat vysledok??

milagrosss20
29. jan 2018

@dadulik6 ale už aj krvácat?

dadulik6
29. jan 2018

@mimiqa budu mi volat asi zajtra myslim ale to len aka je hladina hcg lebo v maternici ani mimo nic nevidel a podla poslednej ms by som bola uz na zaciatku 7 cize nieco malilinke by musel vidiet lebo nekrvacam extremne skor len rano mam viac.. cez den niekedy vobec nic ani na vlozke ani na toaletaku

dadulik6
29. jan 2018

@milagrosss20 ano ale skor len rano mam na toaletaku ked si dam vlozku tak je cista cely den

mimiqa
29. jan 2018

@dadulik6 ides dalej 😚bude dobre

nadej2018
29. jan 2018

Ahojte tak este vcera som si robila pre istotu test, ciarka sa objavila okamzite a tmavsia ako kontrolna 😍 A dnes na sone uz srdiecko bilo krasne a sme 6tt+5

sewie
29. jan 2018

@katyk22 drz sa 🤢🤢

buskakatuska
Autor odpoveď zmazal
michhaela
Autor odpoveď zmazal