Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simbatko ja som mala tiez čiarky silne keď som robila o 11 😊
No tak spravim doobeda..okolo10tej...Dakujem 😙
@bibih to mi uz nepride ako duch, ale poctiva ciarka, podla mna je to tam ✊🏻✊🏻
@bibih gratulujem!
@val9 držkaj sa! Nech dopadne čo najlepšie! Aj ja idem dnes k dr.
Kočky nič z toho, včerajší dúšik bol len klam...Takže nepodarilo sa ale kramy meškajú asi z niečoho iného...No nič ideme ďalej a snáď raz...Pekný deň a držím palce ostatným čo čakajú na vytúžené // nám dopriate nie je a už to vzdavam,kašlem už na snaženie bo mám stoho už nechuť 😢😢😢
@michhaela a ako vieš, že zvtoho nič nebude? Merala si teplotu? Alebo kontrolovala krčok a je mäkký?
@krajcovicka ja akurát bazalnu teplotu nemeram pretože som ti dávno skúšala a je to jak jojo,ja veľmi skoro stavam do práce a nedá sa to merať keďže /spánku mávam málo/, podľa mňa cyklus je rozhádaní ako v tehu, minulý mesiac stihli prísť kramy až 2x 24DC a potom na 19DC a teraz pre oplátku mám už 33DC /ináč mi do svadby chodili jak hodiny 27-28DC/ už mi písala gyn že musim počkať ešte týždeň a keď nič budeme to riešiť...
@michhaela tak ešte nehádž flintu do žita!
@krajcovicka 😂 žeby furt bola šanca 😂 no počkám už ten týždeň a uvidím ako dopadnem...
@michhaela to je správny prístup!
Všetko v poriadku, podľa sona je väčšie o 2 dni ( 6tt+ 5 dni), budúci týždeň mám prvú poradňu... doktorko sa nejako ponáhľa... som šťastná
@krajcovicka veľká gratulacia 😊
@schonefrau ďakujem 😘
@krajcovicka supeer kraasa. Gratulkaaa 😘
@krajcovicka jeeej super blahoželám 🙂 bolo už aj ❤️???
@linsss áno ❤️ Bolo a krásne bilo!
@krajcovicka tesiim sa 🙂
@val9 ahoj, čo zistili? ✊🏻✊🏻✊🏻Držkaj sa a napíš!

@krajcovicka no vyzerá to zaujimavo👍