Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Včera večer som dostala takú slabú menštruáciu a žiadna bolesť brucha čo pri bežnej menštruácii mám fakt strašne bolesti , dnes som si robila test len som tam asi toho dala viac tak stmavol 😩
@kristina132
Niečo tam je ale cely test je nejaký rozmoceny 😒
@kristina132 mne sa tiež zdá ze je tam nie čo. Skus spraviť nový test.
@kristina132 chybny test
@biolo aale kde. cakam ze sa mi spusti potrat. zas MA. ale tentokrat uz to vyzera ze aspon samo odide, ze nebudem musiet ist zas na kyret. uz neviem co by mi pomohlo aby sa to vzdy v tom druhom mesiaci nepokazilo. Nebudem sa uz ani snazit, kym mi niekto nezisti, co je dovodom. lebo kazdy tvrdi ze vsetko je ok a okrem potratov v 7 tt som zatial nic ine nezazila stale dokola. a vy rastiete krasne🙂) Super, ze ste takt pokrocili a uz srdiecko bije 🙂 tesim s tebou, nech vsetko ide ako ma a do stastneho porodu dojde 🙂 drzim palceky. 🙂
@janula12345 prepac ze ta otravujem sem tam sem chodim je to uzastne vidiet ako spolu baby bojuju a tesia sa no videla som tvoj prispevok a velmi mi pripomenul mna a rada by som ti poradila ci sa podelila o skusenosti co sme si my zazili a presli a bola to tazka dlha a narocna cesta s rozuzlenim a stastnym koncom ci zaciatkom. Tiez som 3x prisla o babo a raz biochemicke a mam 17 mesacneho syna ak chces napis mi poradim co mozem rozpoviem moj pribeh a mozno budes mat podobny problem ako my. Drz sa
@veronika2703 ahoj zatial nevidno nic, pockaj este ;) zlty test je normalny, lebo nebol moc rozriedeny 🙂
@petra102 pockaam a uvidim o par dni 🙂

@simbatko a bola si u lekara? pretoze tolko aby ti mrcha meskala.. to by ti uz test davno ukazal kolajnicky..