Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojteeee babyyy, tie ktore ste na zaciatku tehuu, neprihodite sem vase bruska? 😍 Som 9tt a mam pocit ze uz je u mna vidno, ale aj nafuknuta som dost
@danielina30 Nič.
@veroni_21 tiez to tak vidim, dakujem
@danielina30 Koľko ti mešká?
@nadej2018
Ahooj 🙂
My sme 14 tt a takto 😀
@veroni_21 este nemeska, mala by som byt 11 DPO, uz by asi nieco ukazalo keby sa podarilo, ci?
@danielina30 To je individuálne, každej telo sa správa inak. Mne ukázal test dve kolajnice až po 2 týždňoch meškania. Dovtedy ani náznak. A to som si robila test keď mi meškala deň lebo sme leteli na dovolenku, tak som potrebovala vedieť čo a ako. A nakoniec mi ukázal // 2 dni pred odletom 😂
@veroni_21 Ďakujem za podporu, si veľmi milá. Dosť som spoliehala na tento mesiac kedze som trikrát otehotnela práve v tomto období. Aj keď raz to nedopadlo dobre.
@archanjel008 mne sa tam niečo marí! ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻❤️
@archanjel008 veru aj mne sa niečo marí... mala som také isté🙏🏻 A teraz krásne rastieme.. skus o dva dni😘
@danielina30 nič tam nevidím
@ivusik1111 naaaadherne brusko😍👍 krasne pevne
@looola dakujem, uz ide aj graf dole 😢
@bibiankaka ...vyzera to na sĺubneho dusika 🙂 ...je to ruzova ciarka ak dobre vidim 🙂 drzim palce aby silnela 🙂
@saminko1 ďakujem, kiežby.. 😥 len mi je divne že vidím iba obrysy tej čiarky a nie vnutro
@bibiankaka ...ja ju vidiiim celu ;)
@simbatko ja tam vidim tienik 😊
@eva.ballester ozaj??zeby??
@simbatko nieco sa crta, ale ak nebude silniet, tak asi nic. Kolko DPO?
@simbatko mne sa tam tiez nieco mari, skus o dva dni

@val9 to poznám. Ale teraz dobre a už nejako vydržím tie cca tri mesiace v práci. Ďakujem, dúfam že bude. Malm doma angelsound, tak občas skontrolujem srdiečko a to zatiaľ buší o sto šesť 😀 a zvyšné uvidíme v stredu.