Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@happy9911 treba mysliet pozitivne...vies vsetko je v hlave..proste si len uzivajte a skus prestat mysliet len nato kedy sa to uz konecne podari...ono to pride ked to budes najmenej cakat....viem podla seba...strasne som chcela babo a dlho sa bam nedarilo...nakoniec som to vzdala a pozri sa podarilo sa...drzim Ti palce 😊
@petra102 ani ja sa netesim..prv som dala foto na nastenku..a tam kazda druha ze to je negativ ze tam nic neni,prvy krat v zivote vidim ducha na teste ...uz sama neverim tomu co vidim, ked mi mamicky,skusenejsie povedia ze tam nic neni co sa testujem,namyslam...6rokov :( mate nejake vysetrenia za sebou?
@ikonica ďalšiu poradňu mám až 8.3., zdá sa mi to nekonečno, každý deň zaháňam chmúry, ale teší ma aspoň to, že mi býva zle, podvečer od cca 16- tej som nepoužiteľná, len na škodu je, že často učím do 18- tej, v stredu som sa obávala, že poslednú žiačku tuším už ozvraciam. Mávala som strašné bolesti v ľavom boku, už som sa bála, či to nieje oblička, ale začala som cvičiť jogu pre tehuľky a som ako s vymeneným náhradným dielom 😊. Ináč taká klasika... hlad, prsia, podbruško, únava....
@krajcovicka dnes som netestovala... Skusim zajtra rano.. Mam este 3dni do ms.. Ale po dvoch dnoch by mala byt ciarna tmavsia nie?
Ahojte zienky...vcera mi vyberali z maternice polyp,len sa chcem spytat mozem pit alchemylku na lepsiu regeneraciu? Vo stvrtok budem az z gyndom ked idem na kontrolu,ani neviem ci MS po zakroku pride normal alebo sa mi to posunie cele. Vcera som bola 13DC takze aj asi akurat cez ovulku...dakujem

@happy9911 tak tak dobre ste pochopili.
@ceklis