icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

koka231
10. nov 2014

@budzi dnes rano som si robila ci tam bude duch alebo silnejsia ciarocka a sa mi zda ze som tam nic nevydela :-/ ako to moze byt?preco mi dnes rano neukazalo a vcera vecer ukazalo?

budzi
10. nov 2014

a mala si ten isty typ testu? ja by som pockala den a spravila v stredu.. viem je to tazke, je to na nevydrzanie... skus v stredu..

tinushka13
10. nov 2014

@koka231 nezúfaj.. ja som si behom týždňa urobila asi 10 testov.. prvý // mi vyšiel na 6DPO ale keď som si robila z prvého moču tak som tam nič nemala. keď som urobila večer tak silná //.. nechápem tomu dodnes.. ale ranný moč u mňa nefungoval 😀

koka231
10. nov 2014

@tinushka13 som stoho strasne na nervy :-/ neviem co mam robit stale bolesti v podbrusku dnes som viac citila pravu stranu bradavky na dotyk citlive ..fakt neviem co si mam mysliet ☹

tinushka13
10. nov 2014

@koka231 ked sa povie ze pri druhom to tehotenstvo neriesis je to pravda. 😀 ale presne viem ako sa citis teraz .. ja som bola zavisla na tom ze som sa stale sledovala. Ale brusko ma veru bolelo stale. hlavne lava strana. tahala pichala. dokonca som mala v 12tt maly chirurgicky zakrok za sebou ked mi vyberali moje "dvojca" ale inak odporucam si kupit angelsound a budes mat po starostiach. od 12tt dokazes pocut srdiecko a to ta tak dokaze upokojit a ver ze ani telka ani kniha ti nepomozu viac ako pocuvat tuto "MP3" 😀

tinushka13
10. nov 2014

@koka231 prepac.. toto malo byť inej kočke 😀 😀 sorry 😀 A ktorý DPO si teraz? citis sa akoby si mala kazdu chvilu dostat mrchu?

koka231
10. nov 2014

@tinushka13 v pohode asi 8 DPO ale mam nepravidelny cyklus tak neviem presne kedy prebehla ...no ani moc sa na to necitim ze by som mala dostat lebo den pred mrchou ma zvyknu zacat bolet bradavky na dotyk a strasne ma boli pipina 🙂 🙂 🙂 ako vchod do nej 🙂 vtedy viem ze dostanem a teraz este nic a to mam dostat cez vykend ta pipina ma zvykne bolet tyzden pred mrchou ...a tento krat nic necitim :-/

tinushka13
10. nov 2014

@koka231 skus otestovat znovu zajtra.. aj rano aj poobede.. ja som bola z toho tiez mimo rano nic poobede //.. aky test robis? ja som kupila v DM Pepino 10kový 🙂 neboj to das.. na foto vidim // 😀 nemas este jeden test zeby si urobila teraz? 😅

koka231
10. nov 2014

@tinushka13 presne tie som mala pepino z tesca 10tkovy no teraz nemam ten len 25ku mam a to je ezte na nu skoro ale to je niejaky iny niejaky dipstick hcg quick test ...ale zevraj je to na ranne stadium tehotenstva ale je to25kovy :-/ ....tak neviem ci mam tento spravit alebo nie

tinushka13
10. nov 2014

@koka231 ja som taka ze som cikala vsetko co mi doslo pod ruku.. na jednej strane som tomu neverila zeby s to podarilo na prvy krat a na druhej strane som tam chcela stale tie ciarky vidiet aj ked tam raz boli aj neboli. proste neviem co som cakala.. Ja vravim za seba. ocikala by som 😀 😀 😀

tinushka13
10. nov 2014

@tinushka13 na 7DPO som si skusila urobit aj Digi test.. ten bol negativny.. neviem preco ale fatk som verila ze ked pepino nasiel // tak digi to potvrdi.. po DIGI som si fakt myslela ze nie som.. potom som si kupila dalsi o 9DPO a tam som uz tehotna bola 1-2 týzdne.. 😀

tinushka13
10. nov 2014

@koka231 správa vyssie bola urcena tebe :-d

koka231
10. nov 2014

@tinushka13 ja raz neviem ci si mam teraz spravit ale asi pockam este

tinushka13
10. nov 2014

@koka231 Neviem či si ešte online.. ale v každom prípade ťa podporím v akomkoľvek rozhodnutí. 😀 aj keď ocikáš aj keď nie :-d ale zvedavá som veru poriadne.. tak kludne cikaaaaaaj 😀 😀 😀

koka231
11. nov 2014

@tinushka13 uz som nebola zaspala som ako babeko 🙂 haha ale pockam este chvilku 🙂 co sa bude diat

tinushka13
11. nov 2014

@koka231 tak co uz sa cosi udialo? kedy ocakavas mrchu? uz si dala ten teest? 😀

whiteflower87
11. nov 2014

ahojte, tento test som si kupila z ebay. Robila som ich posledne 2 dni ale neukazal nic, a dnes sa mi uz zda ze je tam slaba ciarka, co poviete?

bebe87
11. nov 2014

sibe mi?

danusa21
11. nov 2014

Dobre ranko. Ja som to uz vcera nevydrzala a testla, jasne, ze nic, ale aj ta kontrolna ciarka mi nevysla cela, len taka prerusena v strede. No a v noci sa mi snivalo, ze rani vysiel pozitivny. Vstavala som teda s tym, ze po teste 🙂 Ked som videla ze muz spi, tak ma tuklo a isla som testovat... Mam 2 dni pred MS a dnes 33dc. Test je na 4 dni pred MS a vysledok za 2 minuty. A mne sa vam zdalo, ze mne tam nabehlo plusko. A tak kukam, oci pretieram a furt tam je. Tak so isla na lepsie svetlo do kuchyne a ona ta zvisla ciarka zmizla 😠 . No ale testnem zas v piatok, lebo sa mi tie moje sny a strata 1,5kg za tyzden z nicoho nezda. Vyzera to nadejne, vsak? Drzte prsty 😉

kristinka28
11. nov 2014

@bebe87 na tom 2a3 vidim 🙂

danusa21
11. nov 2014

@bebe87 To by am asi sibalo obom. Vidim silnejucich duchov 🙂

asemilka
11. nov 2014

@whiteflower87 ja tam vidím slabunku paličku 🙂 mala som podobnú.. A je z toho 7.mesiac tehu 😉 držím palce 🙂

bebe87
11. nov 2014

@kristinka28 @danusa21 ten reti som robila skoro rano a kedze tam do 10min nic nebolo tak som vyhodila,,, zrevala som sa ako mala,,, a nedalo mi to, lebo vcera som ho tam videla a teraz som tam videla toto.. test este nevyschol ciarka ma odtien tej kontrolnej, cize neni ruzova,,,

butterfly333
11. nov 2014

@whiteflower87 áno je tam super držím palce.

butterfly333
11. nov 2014

@whiteflower87 a už ti mešká?

koka231
11. nov 2014

@tinushka13 ahoj no asi nic nebude lebo som si aj dnes rano robila test a bic nevidim na nom tak asi to bol len plany poplach ☹ mrchu mam dostat cez vykend

whiteflower87
11. nov 2014

@butterfly333 meska ale sama neviem kolko. bud 2 dni alebo 4. Ale nemam ziadne priznaky, nic ma nebolii, nic nemam citlive, kava mi chuti, akurat jedine co citim je tlak v podbrusku asi od soboty, nie bolest iba tlak.

butterfly333
11. nov 2014

@whiteflower87 aj ja cítim trochu brucho ako keby mala ms prísť no je to ešte skoro až za 6dni a mňa to zvykne pobolievat v ten deň. Tak dúfam že som na dobrej ceste.

whiteflower87
11. nov 2014

@butterfly333 este si netestovala?

butterfly333
11. nov 2014

@whiteflower87 nie ešte mám čas asi až v nedeľu.