Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte babulky mam na vas netradicnu otazku :/ som v 22 tt a nasla som si na nohavickach husty vytok s ruzovou farbou. Je pravda, ze som momentalne chora (chripka) a posledny mesiac ma ukrutne boli panva a podbrusko. Moze to mat suvis s chorobou, ci je to normalne ked je ruzovkastej farby a bolo ho dost, alebo je moznost, ze sa otváram? :/ ak stym mate niektora skusenost, prosim poradte mi :/ nakolko svojho dr. mam 40 km od seba. Velka vdaka
@mimusa1997 ja by som šla k lekárovi. Nikto nemôže vedieť, čo sa deje. Treba, aby Ťa prezrel lekár a je úplne jedno, že je 40 km ďaleko.
@mimusa1997 ja by som urcite sla k lekarovi. Aj pre tvoju pohodu by to bolo najlepsie.
@mimusa1997 su 2 moznosti...1 bud sa otvaras a hrozi ti predcasny porod...alebo je tu riziko potratu...okamzite vyhladaj lekara bud svojho alebo urgentne zajdi na pohotovost...
Horny vcera vecer spodny dnes rano
@mimusa1997 možno sa otvaras a bola to zátka určite k lekárovi
@dadus_ka na hornom nevidim nic a na spodnom(asi mamatest) vidim slabeho dusika...i ked manatesty dost duchuju,tak neviem...drzim palce,aby testy silneli
Tak ciarka zosilnela💓. Dufam ta chripka to neohrozi.
@kukurica77 horny tesco spodny mamatest. Dakujem 😊
@eny81 kraaasa,pekne hcg rastie.Tak sa z teba tesim.
@mimusa1997 smer pohotovost
dievcata stretli ste sa s tym ze vam stale testy duchovali?
@emili31 skoro všetky testy..neviem či boli vadne alebo čo ale mala som asi cca 10 testov a pol cyklu mi to robilo..
@kukurica77 joj ja velmiiii len nech sa o podari. Dakujem Ti
@iwulqa ja vidim dusika 😘

@dlucy no akurat som prisla od dr. chripka ko vysita. A mas pravdu o ma byt bude. Ved kolke ani netusia, ze su tehu pojedia liekov. Tak no stres!