Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@eva.ballester neprisla....iba jemne farbim stale. Skusila som z ranneho mocu, horny je dnesny...ja neviem...ked mam teliesko moze sa hcg uvolnit aj keby nebolo vajicko uhniezdene?
@iwulqa krasne pozitivny,gratulujeeem
@krajcovicka dakujem ja pri prvom som bola v 5 tt koli krvacaniu a teraz som 2x potratila 1x v 6tt a 2x 4 tt tak preto som sa pytala ze kedy skusim mu zavolat ked budu kolajnice rovnako silne
@zuzsat
@kukurica77 dakujem ok skusim si zavolat lebo aj tak menim dr lebo sme sa stahovali tak aapon si pokecam s nim ze co a ako.
Áno ano, už som našla🙂
Dúfam, že bude silnieť.
@iwulqa jasné, skút, možno ťa zavolá skôr a dá Ti hormóny na podporu...
@zuzsat neviem, ale zakazdym spominaju ranny moc...ono to je clastne jedno, na vcerajsom som ja nic nevidela, na dnesnom vidim :-/ ...moze sa hcg uvolnit aj ked neni este vajicko uhniezdene? Mam teliesko a to by uhniezdeniu v maternici malo branit....zvazujem ze by to mohlo byt teda mimomaternicove ☹
chcela by som sa opýtať, ms my trvala 7 dní ale na osmy deň som mala blednuko ružový ťahavý hlien ale ovu testy negatívne a len teraz začínajú tmavnúť a mám trošku bolesti...a dnes je to 12den od ms,,,začala som piť alechemilku a kotvičník tinktúru, žeby to??? dakujem
@zuzsat súhlasím ja som test robila o 11 a boli koľajnice a jed ráno poriadne nic 😊
@krajcovicka no aai som sa tesila ptedcasne idem na wc a zacala som spinit
@vlocka5 co ti poviem. Moja mama mala tiez Danu a mam 35 rokov 😉. Tehu zistili v 14.tyzdni na preventivke.
@iwulqa este nie je vsetko stratene. Prajem nech sa bodka drzi zubami nechtami 😊
@vlocka5 nestresuj.nemusi byt mimomaternicove.ja som mala mirenu teliesko a tiez som otehotnela .muselo sa ti posunut alebo vypadnut.uvidis ci ti bude silniet test.ja som mala silnejsiu vzdy poobede.som zvedava ako dopadnes.teliesko je umiestnene hned za krckom maternice takze spermie musia prejst cez maternicu aby to bolo mimomaternicove.

@iwulqa o 3 tyzdne... zavolaj lekarovi ze mas pozitivny test a sam ti povie