Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@whiteflower87 začali sme len tento cyklus. Najprv muž nechcel keďže máme dve 14 a 8 no mne chýba cítim sa tak prázdno keď syn vonku mala tiež muž v práci a ja ked prídem z roboty som stále sama túžim ešte mať jedno.
@butterfly333 jeeeej tak to vam drzim palce... uvidis urcite sa vam to podari 🙂 my tiez este len zaciname- toto je 4ty cyklus. Tak uvidime ci bude ten uspesny...
@bebe87 ja som robila vcera ,ale ako stale nic oz dusik,alebo kanalik mrcha meska 2den ale mam bolesti tak asi sa chysta mrcha jedna bodaj bi si dala uz pavzu je to na nervy ach jaj ,ale co uz cakam co bude dalej
@koka231 alee tak to bol ten 25kový nie, skusis este 10ku.. to das.. urcite 🙂
@bebe87 nešibe.. ja vidim // 😀
@sharlly na tom vrchnom sa niečo rysuje 🙂
@butterfly333 ale ako to vyschlo tak uz nevidno nic ☹
@tinushka13 hej hej to bol ten
😔 baby ja neverim stale....cakam na mrchu lebo idu mi v Car robit vysetrenie jedno a ze ked pride mrcha mam sa objednat...ja neviem....inac dnes sa mi snivalo v noci ze som si robila test a dve ciarky,potom som sa zobudila :Da dnes toto.... osud ma zmysel pre fun????
@whiteflower87 super gratulujem už môžeš aj ja už chcem taký pekný? Koľko DPO si?
@butterfly333 dakujeeem, Tak podla toho ze som vymazala neplatne merania sa posunula ovulacia o dva dni takze dnes som asi 15 DPO. Ty si 11?

@butterfly333 ten cas a neistota je najhorsia ze? Ako dlho sa snazite?