Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Presne som to mala aj ja tak ze jeden den duch na dalsi nic a potom sa ciarky zacali vyfarbovat.v den ms. Kludne si mohla mat ovu posunutu ked ti to tak zahaprovalo. Tak urcite nezufaj moze to byt ze si tehu akurat v tej vzorke mocu bolo malo hcg. Drzim tuho palce. Verim ze budu // ciarocky.
Inak dievcence nezufajte. Ja od 16 rokov mam cysty 4x operacia zobrali mi vajecnik lebo sa cysta zvrhla. Povedali ze deti nebudem mat. A teda uz mam jedno skoro dospele a jedno 4 rocne a mozno teraz tretie😘. Ked to budete najmenej cakat sa to podari verim tomu. Sama som dokaz toho ze nic nie je nemozne. Drzim Vam tuho palce a prajem krasne //. 💓
Tak podavam hlasenie test tmavne dnes navsteva pohotovosti po telefonickom dohovore na uzt nic nebolo vidno krv mi nebrala ale nasadila mi duphaston a ascorutin v ponedelok volat tomu dr co mi bral krv a v utorok ist na kontrolu k dr ktora bola dnes na pohotovosti sme sa dohodli ze budem chodit k nej. Tak uz len vydrzat. Ale ked som prezila vcerajsi den a nerozkrvacala som sa a to bol fakt stresujuci a traumaticky den. Kazdej jednej drzim palce horny stvrtok spodny dnes
@luta13 Ďakujem

@butterfly333 nemas zaco moja, rada Ta povzbudim, ako kazdu inu zienku tu...Verim, ze coskoro tu budes davat testiky s dusikami a ja sa budem potichucky skerit na ne, nech len pekne tmavnu 😅
nejde mi pridavat fotky, co sa tu deje?...Uz vcera mi nesli, dnes zas nie, len do IP mi to ide! 😲

@eny81 a neboj, vsetko bude ok :*