icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

eny81
25. feb 2018

@iwulqa jej krasne //. Gratulka👏👍

vcielka199
25. feb 2018

Je to jasne?

val9
25. feb 2018

@iwulqa krásna postupná..A tieto sú až 20tky nie? 😊 inak máš nejaké aj bolesti alebo nie? Krv ti ako dopadla? 😊

ishkaa
25. feb 2018

Baby vas nazor? 1 den meska

eny81
25. feb 2018

@vcielka199 krasne//

eny81
25. feb 2018

@ishkaa nieco sa tam crta😄

eva.ballester
25. feb 2018

@iwulqa jupi nadherna postupka, blahozelam tehulka 😘

sewie
25. feb 2018

@iwulqa kraaasa gratulujem ❤️

biba12
25. feb 2018

@ishkaa ja zatiaľ nič nevidím.

iwulqa
25. feb 2018

@val9 bolesti nemam ziadne neviem zatra volam za krv a neviem ake su vyhodila som krabicku mam posledny na zajtra ale ten je drmax palickovy.
@eva.ballester no to budem az ked dostanem tehu knizku ze je vsetko ok dovtedy neuverim a v klude bidem az po porode.
@sewie dakujem ale este cakam na krv a uvidime lebo v sobotu na sone nebol ziaden naznak gravidity.

looola
25. feb 2018

@ishkaa ja tam nič nevidim 🙁

looola
25. feb 2018

@vcielka199 úplne jasné //🙂

sewie
25. feb 2018

@iwulqa u mna v 6tt tiez vobec nic na sone a o 2tyzdne uz bilo ❤️😊aj som spinila prvy mesiac drzim palce bude to dobre😊😊😊

iwulqa
26. feb 2018

@sewie dakujem ❤️

luta13
26. feb 2018

@val9 Tvoj testik zo vcera - vidim ruzove //...Nech len tmavnu, neboj, co ma prist pride, verim, ze drobcek je uz v Tvojom brusku a pekne sa zabyvava...Hlavne bud v klude, to je teraz najdolezitejsie pre celkovu Tvoju psychicku a aj telesnu pohodu...Prajem pekny den 🌷

eva.ballester
26. feb 2018

Ahojte dievcata. Nemam dobre spravy. Vcera som zacala zase krvacat a vyzera, ze ms ma uz neobide. Rano som bola aj na krvi, poobede maju prist vysledky, ale ja si uz nadeje nerobim. Totiz ustali mi aj priznaky, takze myslim, ze islo o biochemicke tehu. Poobede si mam zavolat po vysledky. Dakujem vam vsetkym za podporu. Baby ste uzasne 😙

luta13
26. feb 2018

@iwulqa nadherne testy mas a pekne vidiet ako tmavnu 😉...Krasnu spomienku budes mat na zaciatky tehulkovania 🤰

luta13
26. feb 2018

@eva.ballester este nic nie je stratene, kym nemas vysledky 😉...Velmi myslim na Teba a drzim palceky, nech vsetko bude tak, ako byt ma a nech sa babätko este udrzi 🙏🙏 🙏

luta13
26. feb 2018

@vcielka199 ano, testik nadherny!...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉

eva.ballester
26. feb 2018

@luta13 To iste hovori aj moj muz. Dakujem ti ❤

luta13
26. feb 2018

@ishkaa nieco sa mi tam mari, no nejde mi to zatial ani upravit, ci je to druha /, alebo kanalik, tazko povedat...Skus testovat este za 2 dni...Drzim palceky, nech su toho // 😉

luta13
26. feb 2018

@eva.ballester ak veris v Boha, modli sa a pros, nech sa babätko v Tebe udrzi...Hladkaj brusko...Verim, ze to pomoze - teda dufam! ❤

eva.ballester
26. feb 2018

@luta13 Áno, už som sa toľko modlila, aj s mužom, dieta je dar od Boha. Preto som to už nechala v Jeho rukach. Nech sa stane Jeho vôľa. ❤👨‍👩‍👧‍👦

eva.ballester
26. feb 2018

@luta13 Presne stále hladkam brusko a prihovaram sa, ze ho velmi lubime a chceme❤ Neostava ine len cakat ☺

val9
26. feb 2018

@luta13 Ďakujem moja za krásne slová 🙂 zatiaľ ms nikde.. rano bazalka 37.1 a 33 DC tak uvidíme aké budu testy v utorok 🙂 keďže mi ichmužík schoval..nech netestujem denne takže čakáme 🙂 Krásny dnik aj tebe ❤

petra102
26. feb 2018

Vrchný predvčerom večer, spodný robený dnes ráno. Našla som si na toal. papieri slabučko hnedý výtok, už som si myslela, že prišla MS ale nie. Čo si o tom myslíte kočky?

val9
26. feb 2018

@eva.ballester oooj uvidime ake budu vysledky, ale mozno to je iba spinenie z uhniezdnovania ci? Ako sa inak citis?? Verim, ze vsetko bude dobre, myslim na teba a drzim palceky 😇🙏❤

val9
26. feb 2018

@petra102 no ja na spodnom vidim dušiaka 🙂 tak neviem počkaj par dni co sa udeje 🙂 Kolko ti meska?

petra102
26. feb 2018

@val9 ja som zle ratala 😀 ms ma prist dnes.. myslela som, ze ms som uz dostat mala pred par dnami, ale nechapen preco som zle ratala.. takze dnes ocakavam ms

petra102
26. feb 2018

@val9 toto je ten dnesny