Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ishkaa no ja toto iste, len s tym rozdielom ze mna uz druhy den sem tam pichne, ale ms nikde .. vecer som si robila test slabucky bo uplne tak uz plač bol .. bazalka rano 37.1 neviem co si mam akoze mysliet, cize uz len cakam 🙂 a keď do konca tyzdna sa nic neudeje asi skocim na krv 🙂
@val9 ahoj, tak je to tak, ako som si myslela. Povedali mi len tolko, ze hodnota hcg je prinizka na tehotenstvo. Nepovedali kolko, ale verim tomu. Vsetko tomu nasvedcuje. Presne ked zacalo krvacanie, tam mi aj zoslabli vsetky tehu priznaky, co mi bolo dovtedy dost zle. Aj dusik na teste vybledol. Tak si myslim, ze je to klasicke biochemko. V piatok idem este na kontrolu, ci je vsetko ciste. Baby ja som sa svojej odpovede uz dockala a musim povedat, ze je to v pohode, lebo toto bolo od uplneho zaciatku divne. Verim, ze vy to dobojujete do uspesneho konca. Temu nadalej sledyujem a mozno zas pridam nejaky dusik 😉
Baby, ja vam tak drzim palce, kazdy den vas citam a cakam na nove testy, kde budu dve ciarky, ze sa dockate vytuzeneho tehotenstva, prezivam to uplne s vami 🙂 ❤
@eva.ballester tak to ma mrzí, ale je super, že máš pozitívny prístup a verím, že čím skôr budeme obdivovať ďalšie dusiky ... vela šťastia do ďalšieho cyklu ❤🙏
@val9 dakujem ti pekne. Musim povedat, ze horsie bolo, ked som zacala krvacat a nevedela som ci je este sanca, ci nie. Teraz uz viem, ze z toho mracna nezaprsi, tak som uz kludna 👍
@eva.ballester ale vieš ako sa hovorí, že po biochemku je najurodnejsia poda ... drzim palceky 🙏
@mini007 no aky sefko, otaca sa chrbtom 😉👍
@lotty23 ja uz mam taky vytrenovany zrak, ze takehoto dusika zbadam z pol metra 😁
@eva.ballester vobec sme nevedeli spravit foto lebo sa stale hmyril drobecek...
Baby co myslite, cisto teoreticky 😀 moze sa test znova pouzit a skusit ci zosilnie ked tam bol iba dusik? 😀
@eva.ballester 😅😅

@ishkaa toto je fakt skupina s podtitulom "cakaren" musime pockat 🙏 toto je najdlhsi februar v mojom zivote prisaham :D