Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@eva.ballester je mi luto, ze to tentokrat nevyslo, prajem uspesny dalsi cyklus a najblizsie riadne silnejuce //....Boh Ta zehnaj! 🙏❤
@eva.ballester babo @mini007 nie je otocene chrbtom, ved rucky je mu vidiet aj malicke prstiky akoby a ked si fotku riadne priblizis, je vidiet aj zaklady ociek 😉
@luta13 jeej to fakt? Mne to tak zdialkyprislo, akoze sa otocilo chrbtom. Ale teda telicko som rozoznala aspon 😂😂😂 Zo mna by gynekologicka nebola 😘
@luta13 Dakujem. Verim, ze sa to raz podari. Ale uz tomu davam volny priebeh a test nekupim, pokial mi nebude meskat aspon tyzden. To je moje predsavzatie 😉
@eva.ballester neboj, podari sa coskoro 😉
@mini007 jeej, to je supeeer foečka! Gratulujem ku knižôčke...
Mne sa ta ms hádam tiež rozbieha ..bolesti v podbrusku pri každom nádychu a v pravo pichanie o 100/6 😥
@val9 este nehovooooor. Co je toto uz?
@eva.ballester neviem ...uvidime do rana divne mi je vážne a nafúknutá som ako balón
Videla som ze niektore baby sem pisali ze mavaju obcas posunutu ovulku takze otehotneli tesne po skonceni MS
Moze mi prosim vas Niekto vysvetlit ako to teda je ? 😁 sobotu bola moja posledna davka clomidu
Pre baby ktore nevedia coto je su to tabletky na podporu ovulky
Som 8 a pol tyzdna po potrate bez Kyretu a zaujimalo by ma ci je mozne aby ovulka bola skor ci neskor
Sobotu mi skoncila ms je este skoro Na ovu test ?
Nie tam kde je ta biela ale cca2mm doľava, posunulo sa mi to
@krajcovicka ďakujeeem 🙂
@eva.ballester och, to mi je luto, ze to nevyslo..ale je to uzasne, ze si taka silna a vyrovnana!a manzel je teda uz nakloneny druhemu dietatku?
@denuss nie je velmi nakloneny, o to je to tazsie. Ale uvidime. Co nie je moze byt ☺ Zatial sa tesim aj z toho jedneho mileho, co mame 👍

@iwulqa Su "uzasni", ze Ti to len takto okrajovo povedali vsetko, je to nejaky ozaj blbec Tvoj Dr...Urcite ho vymen...Zajtra drzim palceky v nemocke, nech je vsetko v najlepsom poriadku 🙏