Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby prosim vas potrebujem vasu radu 🤗 nedelu som sem pridavala pozitivny ovu test pondelok som uz mala ovu negativny ovulka pravdepodobne bola nedelu mam to potvrdene aj od lekara kedze uz nevidel ziaden folikul za ten cas som skoro ziadny plodny hlien nemala az dnes
Natahovaci zlty podobny tomu plodnemu hlienu nechapem ved uz by som mala mat po Ovulke moze mi to niekto vysvetlit ako je to mozne stalo sa vam to ?
🙄🤔
@vyvka žltý hlien není plodný.
@milagrosss20
Tahavy priesvitno zlty nieje...??
@monika2101 prepac nechcem byt zla ale ja Tam zatial nic nevidim daco sa tam risuje no nieje to zatial ruzove skor sive by som povedala .... ale
Tak to bude tym ze este je asi skoro na tastovanie alebo nazivo je tam nieco a na fotke nevidno
Je to 10tkovy test ?
@vyvka Ano 10ovy 🙂 na zivo vidim pekne ruzovkaveho ducha a je silnejší ako vcera 🙂 mozno ja som slepá neviem 😁
@monika2101 ked na zivo vidis tak potom .. s toho nieco bude 🙂
Nie vzdy sa da pekne sfotit test drzim
Prsty 🙂
@vyvka Dakujem 😘😘😘
@monika2101 ja tam niečo vidím, skus o pár dní. Držím palce
Zienky je mozne ze poobede a vecerom mam na teste ducha a dnes rano nie??? 🧐🤔
@monika2101 áno, niektoré dievčatá to tu už tak mali. Sprav test poobede
@vyvka nie žltý. Hlien skôr naznačuje že dôjde menzes. Priesvitný vodnatý hlien je ovulácie.

@eny81 No to je to, ze netusim-mavam dost rozhadzany cyklus, mam PCOS a beriem duphik...a tento mesiac sme sa vobec nesnazili aj preto ma to tak dostalo...ak to tak je...