icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

soncita22
6. mar 2018

@eny81 No to je to, ze netusim-mavam dost rozhadzany cyklus, mam PCOS a beriem duphik...a tento mesiac sme sa vobec nesnazili aj preto ma to tak dostalo...ak to tak je...

eny81
6. mar 2018

@soncita22 a kolko mas od poslednej ms?

soncita22
6. mar 2018

@eny81 dnes je to 28 dni...🤔

eny81
6. mar 2018

@soncita22 tak a taky testik to je super. Drzim tuho palce nech // silnie.

soncita22
6. mar 2018

@eny81 Akurat rozmyslam, ze aky darcek pojdem vybrat drahemu dnes po praci k zajtrajsim meninam...no nebol by to super darcek takto ho prekvapit...? 😊
Kedy myslis, ze by som mohla testnut znova?Zajtr rano ci mozem este aj dnes?

janciqa
6. mar 2018

@soncita22 mysli pozitivne a nic ako stastny koniec si nepripustaj!!! A o 9m budes stastna nevyspata mamina 😄😄😄😄...drzim palce

eny81
6. mar 2018

@soncita22 hmm tak ja som testla rano bola slaba ciarka poobede som vobec nevidela . skus teda zajtra z ranneho ak bude silnejsia budes mat krasny darcek😄👍👏. Neboj bude silniet

vyvka
6. mar 2018

Baby prosim vas potrebujem vasu radu 🤗 nedelu som sem pridavala pozitivny ovu test pondelok som uz mala ovu negativny ovulka pravdepodobne bola nedelu mam to potvrdene aj od lekara kedze uz nevidel ziaden folikul za ten cas som skoro ziadny plodny hlien nemala az dnes
Natahovaci zlty podobny tomu plodnemu hlienu nechapem ved uz by som mala mat po Ovulke moze mi to niekto vysvetlit ako je to mozne stalo sa vam to ?
🙄🤔

ikonica
Autor odpoveď zmazal
biba12
6. mar 2018

@vyvka nehnevaj sa, ale skus sa menej pozorovať. Keď lekár povedal, že ovulacie bola, tak pravdepodobne bola. Ja viem, že túžiš po bábätku, chápem to, ale týmto si to sťažuješ. Pýtala si sa lekára? Položila si tuto otázku jemu? Co ti povedal?

soncita22
6. mar 2018

@eny81 Nakoniec som testla teraz vecer...a cakam este na vysledok... som zvedava ci tam nieco bude...🤔 Ak nie tak nesmiem na to zabudnut rano...😊 Stale tomu neverim...nejde mi to do hlavy...

eny81
6. mar 2018

@soncita22 aj ho sem das ten test? Ako vyzera?

vyvka
6. mar 2018

@biba12 asi mas pravdu
Ale pravdu povediac prave ze sa nesledujem ... len dnes ten vytok vo velkom mnozstve mi nedal .. a nedalo sa to nevsimnut

milagrosss20
6. mar 2018

@vyvka žltý hlien není plodný.

zuzsat
6. mar 2018

@vyvka plodny hlien je priesvitny a vyzera ako bielko od vajicka ...

vyvka
6. mar 2018

@zuzsat
A zlty znamena co ? Tahavy

vyvka
6. mar 2018

@milagrosss20
Tahavy priesvitno zlty nieje...??

enusamt
6. mar 2018

@vyvka je.. ten zvyknem mavat na zaciatku ovu. A niekedy po skonceni ovu

soncita22
6. mar 2018

@eny81 Prave som zacala spinit... 😢 Takze z toho asi zase nic nebude...

vyvka
6. mar 2018

@enusamt aa tak to som sa zlakla zbytocne mozno to bol .. po ovu a ja sa zbytocne stresujem us s tym musim prestat 🤦‍♀️😆

monika2101
6. mar 2018

🤔🤭🤭🤭🤭

enusamt
6. mar 2018

@vyvka tak tak.. nestresovat.. zle by bolo,keby pri tom hliene ta aj svrbel spodok a pachlo to..
Ale toto je kazdomesacny normal 🙂

vyvka
6. mar 2018

@monika2101 prepac nechcem byt zla ale ja Tam zatial nic nevidim daco sa tam risuje no nieje to zatial ruzove skor sive by som povedala .... ale
Tak to bude tym ze este je asi skoro na tastovanie alebo nazivo je tam nieco a na fotke nevidno

Je to 10tkovy test ?

monika2101
6. mar 2018

@vyvka Ano 10ovy 🙂 na zivo vidim pekne ruzovkaveho ducha a je silnejší ako vcera 🙂 mozno ja som slepá neviem 😁

vyvka
6. mar 2018

@monika2101 ked na zivo vidis tak potom .. s toho nieco bude 🙂
Nie vzdy sa da pekne sfotit test drzim
Prsty 🙂

monika2101
6. mar 2018

@vyvka Dakujem 😘😘😘

biba12
6. mar 2018

@monika2101 ja tam niečo vidím, skus o pár dní. Držím palce

monika2101
7. mar 2018

Zienky je mozne ze poobede a vecerom mam na teste ducha a dnes rano nie??? 🧐🤔

biba12
7. mar 2018

@monika2101 áno, niektoré dievčatá to tu už tak mali. Sprav test poobede

milagrosss20
7. mar 2018

@vyvka nie žltý. Hlien skôr naznačuje že dôjde menzes. Priesvitný vodnatý hlien je ovulácie.