Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barbs24 kolko stal ten testik kde ti ukaze kolko tyzdnov si teotna? a kolko dni po meskani si si ho robila? dakujem
No tak ja som testla a nic :( :( :( Tak teda cakam MS...
@kikuska1988 ahoj 🙂test som si robila ba 11 dpo cca 4 dni pred ocakavanou ms .
@barbs24 a mas to uz potvrdene aj gynekologom?
@kikuska1988 lekarom to potvrdene este nemam, kedze som 5tt, ale ze som tehotna viem na 100percent ;) hlavne ked mi t9 brusko vykuka 🙂
@mathik84 je tam dusik ,ale najlepsie je ak si este 1 spravis pre porovnanie su baby ,ktore maju mrchu a su tehu daj potom vediet
@barbs24 gratulujem 🙂 ja si idem dnes kupovt ten digi tak rano spravim som zvedava mrcha meska 4dni, mam vytok ciry, bolest v podbrusku a 6 testov mi ukazalo ducha silnejsieho, ked pridem domv nahodim foto testov co mam 🙂 kedy ides lekarovi?
@kikuska1988 ak mas viditelne ciarky aj ked slabe, urcite je t8 tam a digi neklame takze ked si ho spravis uz si budes ista drzim palce a kludne ma potom oznac 🙂
@kikuska1988 k lekarovi idem az koncom buduceho tyzdna 🙂
@draska ahoj aké testy si si robila čo je to za značku a v ktorý deň DPO ukázalo ducha?
@emili31 tak gratulujem a ktorý deň DPO si ?? Super teším sa s tebou dúfam že aj ja si nájdem také krásne // a aké testy to máš?
@barbs24 ten digi si ocikala ci ponorila do mocu?a mala si ho potom tou tycinkou dole hlavu?
@kikuska1988 ponorila na 20 sec., zavrela, a polozilasom ho na kuch. Linku 🙂a cakala
Baby gratulujem vám aj ja už chcem takéto //.
@barbs24 dakujem zajtra rano vyskusam 😉
@kukuska1988
tak ja neviem, mne to už nepríde ako duchovia .... na oboch tých modrých je vidieť riadna čiarka
@kikuska1988 ja som spravila digi 4 dni pred meskanim a ukazalo pozitiv a ty mas teda uz riadne kolajnice, toto uz niesu duchovia :D gratulujem. A ked aj digi nespravis urcite ti ukaze tehu, ja som robila vecer. Mas to tam super 🙂
@kikuska1988 chcela som napisat ze ak nespravis z ranneho aj tak ti ukaze 🙂
@barbs24 dakujem radsej spravim rano a ak bude pozitivny dam hned foto 🙂
@kikuska1988 twn cislo 3 aj 4 od vrchu vyzera ako pozitivny. vyskusaj tan diitalny tam ti to jasne zasvieti ze + 🙂
@boubelka0021 samozrejme zemoze nie kazda zena ma ovulku priamo v strede cyklu a druha vec ze sermie prezivaju aj 72hodin...
baby ešte otázka co znamena ak zo spodu tak bublinkujem stale? a mam ciry vytok
@butterfly333 obycajny pepino cca 13 dpo ake ovulacia
bola na 30 dc ;D....
@barbs24 pozri 🙂 🙂 🙂
@kikuska1988 gratulujem a ktorý deň DPO si?
@butterfly333 Ďakujem som 18DPO meška mi MS 4dni

Nejde mi sem pridať foto testikov ked to pojdepodelim sa s Vami 🙂 mam tiez duchov 🙂