icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

vyvka
11. mar 2018

@janamexico chodim na folikulometriu aj ked je pravda ze som cysty mala dr povedal ze uz ziadne zatial niesu ...
Tak Neviem predvcerom som si robila tehu test a ani do dnes tak neni nic .. ja testy nevyhadzujem hned potom ich hladam v kosi 😆😁
A vcera a dnes ..
Az po Limite .. pekne ciarky vcera slabunka dnes o trosku silnejsia ale kedze som len 7DPO
Mozno je to len kanalik ...

janamexico
11. mar 2018

Pises ze zmyzli.lebo ja som mala falosnych duchov a ktore na druhy den vidno nebolo ale drzim palceky aby to nebol tvoj pripad mne vo februari zistili cystu a hned ako co citila ovulku tak sme sa do toho pustili a podarilo sa asi vzivite som tak ovulku necitila ale podarilo sa ☺

vyvka
11. mar 2018

@janamexico tento mesiac som .. mala
Nehoraznu bolest prvy krat v zivote som citila ovulku ...
Tak preto dufam a verim ze to vyslo no Uvidime .. tak teda vravis ze ak je to dusik tak by tam mal byt aj zajtra ..??

janamexico
11. mar 2018

@vyvka ja osobne si myslim.ze ano mal by tam byt urcite sa podarilo verim tomu a drzim ti palceky aby vam to vislo 😁

vyvka
11. mar 2018

@janamexico dakujem velmi Pekne 🙂

vyvka
11. mar 2018

@janamexico skoda ze to moj telefon nevie sfotit ... snazila som sa a naviem ...
Vobec ci po uprave je tam Nieco .. lebo na fotke bez uprav nebolo vydno nic ... a na zivo len taka nitka ruzova
Vidis tam nieco po Uprave ?

denuss
12. mar 2018

@happy9911 je mi luto, ja tam zatial druhu ciarku nevidim

denuss
12. mar 2018

@nufinkanufka uz sa tam crta druha ciarka, vyzera to nadejne😊

denuss
12. mar 2018

@vyvka na tvojom teste vidim ducha 😊drzim palce, nech tmavne

janamexico
12. mar 2018

@vyvka jemneho dusika tam vidim 😊

janamexico
12. mar 2018

A to je dnesny ?

maca000
12. mar 2018

@vyvka aj ja tam vidím ducha 😊 prajem ti nech silnie 😊

nufinkanufka
12. mar 2018

Dnes 6. den po KET💙❤💙❤

eny81
12. mar 2018

@nufinkanufka no pekneee drzim paste. Toto krasne vidno 😄👏👍

nufinkanufka
12. mar 2018

@eny81 dakujenm. je to iny test, ale je naozaj pekne vidiet, hlavne aby silnel❤💙

tinus89
12. mar 2018

Dnes 7DPO, bolesti v podbrusku, jeden den az vystrelovali do nohy...len tak som.si.urobila ovu test..zo zmiznutej ciarky po ovu mi vysla teraz nejaka..tak som si urobila tehu test..ten vrchny...neviem ci vidim len ja tam toho ducha alebo..:/

kukurica77
12. mar 2018

@tinus89 vidim ducha,drzim palce

kukurica77
12. mar 2018

@nufinkanufka jasne pozitivny!

eny81
12. mar 2018

@tinus89 no je tam nieco. 😄

0507
12. mar 2018

@tinus89 aj ja vidim 🙂

archanjel008
12. mar 2018

negativne vsetko

vyvka
12. mar 2018

@tinus89 anoo vidim tam dusika ale nejak skoro nie ? 🙂

eva.ballester
12. mar 2018

@tinus89 nemala si tie testy takto spojene, ze sa dotykali? Lebo niekedy takto prejde to farbivo z ovu testu a robi falosneho ducha. Dufam, ze to nie je ten pripad, len mi to napadlo, ked to vidim takto odfotene.

tinus89
12. mar 2018

@vyvka No praveze ked som ho uvidela,ze tam nieco je,tak som to porovnala,ze ci fakt sa to zhoduje s tou ciarkou..no ved to,ze daky 7DPO sa mi zda skoro aj na ducha..skusim zajtra rano..len tie bolesti podbruska a krizov mi nedaju nejako..ja skor,ze nejaky zapal,prechladnutie..

vyvka
12. mar 2018

@tinus89 mozno si mala skor ovulku ??

0507
12. mar 2018

Baby, moze vzniknut slaba druha ruzova ciarka aj po limite? Znamena to nieco?

archanjel008
12. mar 2018

@0507 vraj niekomu to tak urobila a o par dni uz bol riadna ciarka

00medved
12. mar 2018

Ahojte , bol tu niekto na prefuku vajecnikov a meskla mu ten mesiac mentruacia ?.mne uz meska 6 den .test som robila pred tromi dnami len jedna ciarka sa ukazala

archanjel008
12. mar 2018

@0507 pozri na moje co som pridala su negativne vsak?

tinus89
12. mar 2018

@vyvka mozne to je..lebo som bola na folikulometrii na 13DC a vraj som mala po ovulacii uz..plus 20mm volnej tekutiny..vraj to je z prasknuteho folikulu..tak sa domnievam,ze som mala tak 11DC ovu..ale nie som si ista naurcito ;)