Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Pises ze zmyzli.lebo ja som mala falosnych duchov a ktore na druhy den vidno nebolo ale drzim palceky aby to nebol tvoj pripad mne vo februari zistili cystu a hned ako co citila ovulku tak sme sa do toho pustili a podarilo sa asi vzivite som tak ovulku necitila ale podarilo sa ☺
@janamexico tento mesiac som .. mala
Nehoraznu bolest prvy krat v zivote som citila ovulku ...
Tak preto dufam a verim ze to vyslo no Uvidime .. tak teda vravis ze ak je to dusik tak by tam mal byt aj zajtra ..??
@vyvka ja osobne si myslim.ze ano mal by tam byt urcite sa podarilo verim tomu a drzim ti palceky aby vam to vislo 😁
@janamexico skoda ze to moj telefon nevie sfotit ... snazila som sa a naviem ...
Vobec ci po uprave je tam Nieco .. lebo na fotke bez uprav nebolo vydno nic ... a na zivo len taka nitka ruzova
Vidis tam nieco po Uprave ?
@eny81 dakujenm. je to iny test, ale je naozaj pekne vidiet, hlavne aby silnel❤💙
@tinus89 nemala si tie testy takto spojene, ze sa dotykali? Lebo niekedy takto prejde to farbivo z ovu testu a robi falosneho ducha. Dufam, ze to nie je ten pripad, len mi to napadlo, ked to vidim takto odfotene.
Ahojte , bol tu niekto na prefuku vajecnikov a meskla mu ten mesiac mentruacia ?.mne uz meska 6 den .test som robila pred tromi dnami len jedna ciarka sa ukazala

@janamexico chodim na folikulometriu aj ked je pravda ze som cysty mala dr povedal ze uz ziadne zatial niesu ...
Tak Neviem predvcerom som si robila tehu test a ani do dnes tak neni nic .. ja testy nevyhadzujem hned potom ich hladam v kosi 😆😁
A vcera a dnes ..
Az po Limite .. pekne ciarky vcera slabunka dnes o trosku silnejsia ale kedze som len 7DPO
Mozno je to len kanalik ...