icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

biba12
13. mar 2018

@trblietava ale ružové to je, tak podľa mňa je to čiarka.. Skus inú značku. Podľa mňa je pozitívny.

vyvka
13. mar 2018

Vie mi niekto upravit jednu s tych fotiek ?? Dakujem ❤️

tinus89
13. mar 2018

@vyvka myslim,ze tam je aj na original fotke ;)

vyvka
13. mar 2018

@tinus89 Jejj dakujem za upravu 🙂
Myslis ze tam nieco je ?

tinus89
13. mar 2018

@vyvka na tom prvom nieco sa rysuje sa mi zda..ale tak to sa pytas tej pravej,co.je zo.svojich testov ,,jelen,, :D ..kolko si pred ms?

vyvka
13. mar 2018

@tinus89 do ms zbruba tyzden mozno aj viacej neviem kedze ms mi nikdy nechodi na cas ale som 9DPO tak neviem ci to skor nieje ...
Skoro na Testovanie a “ Duchov “
Ale ked si na test posvietim ..vidim slabunku ruzovu nitku
Dlho ju teda treba hladat ale
Je tam 😆
A skor o trosku silnejsia je az po limite comu nechapem a preco si jelen zo svojich testov ?

tinus89
13. mar 2018

Ja som o den skor ...asi..plus-1den, cize moze ti to robit taku uplne slabu ciarku,,skusaj ked mas testy.🙂 ..tak vsetci vidia,ze tam nieco je, len moj partner,ktory je lekar nevidi nic,tak som z toho zmatena..

vyvka
13. mar 2018

@tinus89 nevidela som tvoj test nemozes ho sem dat ??
oni nevidia .... moj aj ked som mala fakt viditelnu
Ciarku ruzovu nevidel 🤦‍♀️ V predoslom tehu 😁

tinus89
13. mar 2018

@vyvka o stranku pred mam testy 🙂 hej chlapi, mi povedal,ze hcg sa tvori rychlo..ze to uz by som.musela mat hrubu ciarku..ale mozno v krvi,nie z testu po 8dnoch, ked v moci sa vylucuje male mnostvo 🙂

vyvka
13. mar 2018

@tinus89 uz som videla
Kraasne ti vidno na poslednom ciarku ..
Urcite je to tam .... na 8-9DPO
Mas skor dost silnu ciarku .. ved niektore baby si najdu take...ovela neskor a je to Individualne
Ja by som sa uz Potichucky tesila 🙂

tinus89
13. mar 2018

@vyvka dakujem, verim,ze o dva dni bude aj tvoja este hrubsia ako moja dnes a moja hrubsia tiez ;) daj vediet potom o🙂

denuss
14. mar 2018

@tinus89 tie testy vyzeraju nadejne, ja som v prvom tehotenstve mala takyto 14DPO, takze tebe hcg krasne stupa..a ta migrena je pravdepodobne priznak..drzim palce, nech testy silneju a MS sa dllllho neukaze😊

tinus89
14. mar 2018

@denuss dnes rano🤗 a dakujem 😊

nufinkanufka
14. mar 2018

Na porovnanie horny vcera, spodny dnes💙❤ dufam, ze tmavne

mini007
14. mar 2018

@trblietava ahoj mne rapiclear neduchovali. 5dní pred MS mi ukazal dve ciarocky... jednu sice slabsiu ale ukazal 🙂

sunflower109
14. mar 2018

Je tam čosi? Bazalka až v nebesiach 36,96°C včera 37°C

biba12
14. mar 2018

@vyvka skus dat neupravené foto sem, toto mi príde už upravené, nejaký tmavý je..

matilda72
14. mar 2018

zabudla som napisat to ruz. Spinenie nic nezanamenalo a ms prisla nacas ako mala...takze tento cyklus ideme naplno 🙂

vyvka
14. mar 2018

@biba12 uz som ho vyhodila dnes budem robit dalsi

trblietava
14. mar 2018

@biba12 áno bola ružová , no ja nedockavec o 2 hodiny som poobede šla spraviť ďalší a tam nič 😂 no ale pila som vodu tak možno som mala počkať do rána 😁

trblietava
14. mar 2018

@sunflower109 ty si ešte pred ms? Možno ešte skoro testujes no bazalnu máš peknú 😉

trblietava
14. mar 2018

@mini007 to je super ♥ nemáš foto tvojho testu ? 😊

sunflower109
14. mar 2018

@trblietava hej som ešte pred ms ale čo už keď som nedočkava ;) snáď niečo bude z tých teplôt

trblietava
14. mar 2018

@sunflower109 to poznám veľmi dobre 😁 no nič už len počkať a dúfať že sa zadarilo len je ešte skoro na ducha mozno..niekomu ukáže až v termín ms takže ešte nič nie je stratené , držím palce 🤗

luta13
14. mar 2018

@sunflower109 jemnuckych dusikov vidim na Tvojich testoch...Testuj kazde 2 dni a skus az ked bude meskat...Drzim palceky, aby MS uz neprisla 😉

luta13
14. mar 2018

@trblietava ahoj moja, prajem Ti krasny dnik ❤...co mas nove?

luta13
14. mar 2018

@janamexico Tvoje vcerajsie fotky nevyzeraju vobec ako kanalik...ta druha ciarka je dost hruba na kanalik - vidim ducha...Testuj zas o 2 dni...Drzim palcky, nech tmavne 😉

luta13
14. mar 2018

@trblietava teraz pozeram Tvoj testik zo vcera - vidim slabulinku ruzovkastu druhu /...testuj zas za 2 dni tymto istym typom testu, verim, ze budu silniet...Moja mila, si na rade a verim, ze vam to uz konecne vyslo! 🙏😘

trblietava
14. mar 2018

@luta13 ahoj ♥ nového je toho viac.. tak začali sme chodiť do CAR a tam keď doktor pozrel na mužov spermiogram len pokrútil hlavou. Rok staré výsledky boli podľa môjho dr v norme no v Košiciach nám povedali že počet spermií na prirodzené otehu nestačí 😐 takže nasadili sme vitamíny muž ich poctivo berie ( teda často mu to pripomínam 😂) a na dalsi mesiac ide na spermiogram či sa niečo zmenilo za ten rok.. ak nie tak sme sa rozprávali že po dovolenke začneme riešiť umelé oplodnenie, veď v máji to budú už 2 roky čo sa snazime o bábo.. tak a ja momentálne 44DC cakam mrchu včera som tu pridávala testik už mi to nedalo , aj keď zázraky sa dejú no som k tým testom už trošku skeptická .. veď vieš 🤔 aj tebe prajem krásny dník, vy už snazilkujete? 😊

mini007
14. mar 2018

@trblietava rovno tohto rapidu nemam :/