Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tinus89 do ms zbruba tyzden mozno aj viacej neviem kedze ms mi nikdy nechodi na cas ale som 9DPO tak neviem ci to skor nieje ...
Skoro na Testovanie a “ Duchov “
Ale ked si na test posvietim ..vidim slabunku ruzovu nitku
Dlho ju teda treba hladat ale
Je tam 😆
A skor o trosku silnejsia je az po limite comu nechapem a preco si jelen zo svojich testov ?
Ja som o den skor ...asi..plus-1den, cize moze ti to robit taku uplne slabu ciarku,,skusaj ked mas testy.🙂 ..tak vsetci vidia,ze tam nieco je, len moj partner,ktory je lekar nevidi nic,tak som z toho zmatena..
@trblietava ahoj mne rapiclear neduchovali. 5dní pred MS mi ukazal dve ciarocky... jednu sice slabsiu ale ukazal 🙂
zabudla som napisat to ruz. Spinenie nic nezanamenalo a ms prisla nacas ako mala...takze tento cyklus ideme naplno 🙂
@biba12 áno bola ružová , no ja nedockavec o 2 hodiny som poobede šla spraviť ďalší a tam nič 😂 no ale pila som vodu tak možno som mala počkať do rána 😁
@sunflower109 ty si ešte pred ms? Možno ešte skoro testujes no bazalnu máš peknú 😉
@mini007 to je super ♥ nemáš foto tvojho testu ? 😊
@trblietava hej som ešte pred ms ale čo už keď som nedočkava ;) snáď niečo bude z tých teplôt
@sunflower109 to poznám veľmi dobre 😁 no nič už len počkať a dúfať že sa zadarilo len je ešte skoro na ducha mozno..niekomu ukáže až v termín ms takže ešte nič nie je stratené , držím palce 🤗
@sunflower109 jemnuckych dusikov vidim na Tvojich testoch...Testuj kazde 2 dni a skus az ked bude meskat...Drzim palceky, aby MS uz neprisla 😉
@trblietava ahoj moja, prajem Ti krasny dnik ❤...co mas nove?
@janamexico Tvoje vcerajsie fotky nevyzeraju vobec ako kanalik...ta druha ciarka je dost hruba na kanalik - vidim ducha...Testuj zas o 2 dni...Drzim palcky, nech tmavne 😉
@trblietava teraz pozeram Tvoj testik zo vcera - vidim slabulinku ruzovkastu druhu /...testuj zas za 2 dni tymto istym typom testu, verim, ze budu silniet...Moja mila, si na rade a verim, ze vam to uz konecne vyslo! 🙏😘
@luta13 ahoj ♥ nového je toho viac.. tak začali sme chodiť do CAR a tam keď doktor pozrel na mužov spermiogram len pokrútil hlavou. Rok staré výsledky boli podľa môjho dr v norme no v Košiciach nám povedali že počet spermií na prirodzené otehu nestačí 😐 takže nasadili sme vitamíny muž ich poctivo berie ( teda často mu to pripomínam 😂) a na dalsi mesiac ide na spermiogram či sa niečo zmenilo za ten rok.. ak nie tak sme sa rozprávali že po dovolenke začneme riešiť umelé oplodnenie, veď v máji to budú už 2 roky čo sa snazime o bábo.. tak a ja momentálne 44DC cakam mrchu včera som tu pridávala testik už mi to nedalo , aj keď zázraky sa dejú no som k tým testom už trošku skeptická .. veď vieš 🤔 aj tebe prajem krásny dník, vy už snazilkujete? 😊
@trblietava rovno tohto rapidu nemam :/

@trblietava ale ružové to je, tak podľa mňa je to čiarka.. Skus inú značku. Podľa mňa je pozitívny.