Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@vyvka som najstadtnejsia mamina na svete velmi drzim palceky aby ti to vysko 😊
@tinus89 gratulujem ❤️
@akopprincezna gratulujem ❤️
Ja uz ani neviem baby ci sa oplati testovat testiky biele rozmyslam ci nemam zle testy lebo vcera som robila tehu test ktory bol kupeny z lekarne a bol tam slaby dusik a teraz som skusala one step Kupila som ich Online a uplne biely
a to som si myslela ze 11DPO budem mat uz krasne dusiky
A nic 😕
Myslite si ze sa este nieco moze objavit ci uz je to malo pravdepodobne ?
ms podla menstruacneho kalendara mam mat az 26 Marca
@vyvka ja si myslim ze testujes velmi skoro mne ukazal dusika 5 dni pred ms 4 pred velkou nocou som si robila bol mini dusik a v pondelok na celku noc uz bol silnejsi to je skoro este mas 12 dni pred podstate mala by si mat ovulku alebo si mala skorej ovulka je okolo 14-16 dni po ms ak dobre pocitam ako som pisala my sme sa snazilu polroka od vybrati dany kazdy mesiac dusik po limite nakoniec vo februari mi zistili cystu folikularnu ktora praskla a otehotnela som podla doktora na moje plodne dni skuk pockat a netestovat urob testik niaych 5 dni pred mas alebo najlepsie ked meska a ak si nedockava tak pockaj aspon 7 dni
@vyvka ja som testovala rapid clear ruzova krabicka su tam dva do prudu moco stoji to 6 eur pruskove ami kazetkove mi neduchovali a digi uz teraz vobec je to zbytocne tym ze je 25 mne digi ukazal ak ked mi ms meskala tyzden
@janamexico ovulku mas mala na 14DC viem to lebo som bola na folikulometrii kde piatok mal folikul 17mm nedelu strasne bolesti a pondelok uz ziaden folikul nebolo vydno hned nato potvrdene s krvi Takze ovulka bola 4.Marca Podla mna nebola ani velmi skoro v strede cyklu len mam dlhe cykli .. takze ma bude az 26.Marca
To su 11 dni
V predoslom tehu mi tehu test Ukazal pekneho ducha uz 6 Dni pred Ms no...netusim kedy bola ovulka
Len som proste tak velmi verila ze Tam nieco bude kedze beriem clomid na podporu ovulky a mam posledne 2 mesiace nato aby som bola tehu ...tak samozrejme trosku stresujem a som nedockava
@vyvka joj to mi je luto ale ako sa hovori nestracaj nadej viem ako sa citis my pred 3 rokmi sme prisli o.dvojky v 20 mesiaci tehu bola som vystresovana silou mocou som chcela otehotniet kazdy mesiac 5 testikou psychyka dost robi staci sa nachvilku uvolni uzit si sexik😃 nie za ucelom otehotniet ja ked aom mala ovulku napizala muzikovy doslo cakaj pripravy uz som na ceste z roboty a ako ma boch vypocula tak sa aj stalo otehotnela.je to nasa taka anegdota hocori e som ho znasilnila 😂😂😂😂😂😂😂 naozaj viem ako sa citia ale uzili sme ti to bolo take vynimocne niezeby som bola taka skuste si uro it pekny vecer troska sa uvolnit moNo to pomoze a coskoro najde vyuzene $/
@vyvka este skoro testujeees 🙂 vydrz este..ked mas mat MS az 26. tak testuj najskor o tyzden :P
@veronika2703 joj velmi tazke to je pokusim sa ale .. dnesny test ma tak sklamal ze ani len prd tam
nieje ze ... uz to radsej neriskujem 🙂
@janamexico dakujem velmi pekne za podporu ... mozno preto na testoch nic nieje ze som Tak velmi verila ...ze bude no nestracam nadej kedze mam este skoro 2 tyzdne do MS
Tak ...Dufam ze si najdem //
Len vydrzat sa netestovat ...je hrozne 😆
@biba12 ani mne to nesedi nechapem skusim ti to vysvstlit mozno mi pomozes 😬😁
V january som potratila zaciatkom januara
19 Februara bola prva Ms od potratu hned na to som zacala poberat clomid na podporu ovulky 12DC som bola na folikulometrii folikul mal 17mm
Bol to piatok nedelu neskutocne bolesti a pozitivny ovu test pondelok dr ziaden folikul nevidel takze ovulka bola 14DC 4.marca mala som to potvrdene s krvi
Menstruacni kalendar mi ukazuje ze dalsia ms by mala byt 26 Marca
Mavam dlhe cykly ono kazdy mesiac mrska pride ako sa jej chce viem ze ..ovulka bola a to je hlavne
Ale
Kedze v january sme prisli o babo tak si Myslim ze
Aj telo funguje inac Takze Ms moze prist o trosku skor si Myslim alebo neskor ... no neviem sama uz som cela
Dopletena 🤷♀️🤷♀️
@biba12 myslim si ze skor moj
Menstruacny kalendar blbne kedze som V novembri mala poslednu ms potom
Som
Zistila ze som tehu v decembri januar potrat a az februar dalsia ms .. tak si to vypocital blbo neviem vobec
Lebo este pred tehu som
Mavala stale ms inac bud mi prisla po 28 dni alebo az 35-37 takze nikdy to moc na cas Nemam ...
Ked som rozpravala s lekarom povedal ms by Mala prist o tyzden
Kalendar ukazuje 11 dni
No uvidime 🙂
@sunflower109 niečo sa tam črtá.. skús v deň MS.. drzim velmi palceky
@mini007 keby som vedela kedy je deň ma keď chodí ako chce raz na 30DC raz na 32-33 🙈 ach
@mini007 ale snáď nedorazí 🙏🙏🙏🙏🙏
@linsss To mas Pravdu neda mi to 🤦♀️
Pozerala som na vcerajsi test robeny poobede
je Tam dusik bol tam sice po limite ale
Je tam do teraz .. ak otocim test a zasvietim si bleskom Tak ho pekne vydno neviem ci chapes ako to
Myslim .. 😆😁
Dnesny Biely no
Uz mi to pride ze testy obiednane cez ebay
Niesu moc spolahlive
Neviem ci s nimy mas skusenost One step ?

@janamexico To je nadherne 🙂
Bodaj by to bolo tehu krasne babo si stastna maminka 🙂